- 6 Haz 2018
- 6,129
- 8,084
evet seni seviyorum tabiki. ama fotoda gerçekten güzel bir bayan var. özellikle memişler ben görmeyeli biraz büyümüş sanki.![]()
Sen de seviliyorsun güzel insan.

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
evet seni seviyorum tabiki. ama fotoda gerçekten güzel bir bayan var. özellikle memişler ben görmeyeli biraz büyümüş sanki.![]()
Diğerleri de pahalı conem ya 🕶
Herşeyi yaptıkça öğreniyoruz her geçen gün daha da iyi olacak. İki elle çekilse daha mı güzel olurdu diye düşündüm ama böyle de güzel gayet. Ayrıca bu fotoğrafı çekerken yüz mimiklerini görmek isterdim![]()
Sana sadecee MÜKEMMELSıN diyorummm
Ne güzel olur ama. Hangi sütün tadına bakmaya şaşırır insan. Ana süt @AylinAylin ağır basar kesin.Ahahaha, Sütçüüü Aylin.![]()
Eller olmasaymış orada çok daha güzel olacakmış![]()
Kayıp nasılsın iyimisin can
sizin elinizden hangi istediğiniz kurtulmuş olmamışHah! Sonunda.![]()
AynenHarika görünüyorsun baby
![]()
Baş döndürücü güzellik
Şuanki halinizle yanınızda olmayı çok isterim
Sana sadecee MÜKEMMELSıN diyorummm
Çok şekersinYok valla, mükemmelik biz insan denen varlığın doğasına aykırı ama kusurlarımızla da güzeliz, teşekkürler.![]()
Bu fotoya ne zaman baksam içim gıcıklanıyor, karnımda kelebekler uçuyor
Ben bütün çalışmalarınızı inceleyemedim ama şu an benim gözler "bu ne muhteşem diyiiii, eller ve diğer organlar alooooooo noluyo orda diye koşarak olay yerine geliiii" son kararı bildirecez. Hehehe muhteşem bizce.
Muhteşem. Nefesim kesildi birden! Teşekkürler
Allah adamı tas eder bunu beğenmezsen.
Olmamış falan demeyin taş kesilirsiniz)
Zira ortada beyaz ten var, ve beyaz bir tenden daha etkileyici daha tahrik edici bir şey varsa o da daha beyaz bir tendir, ve fotoğrafda bembeyaz bir ten söz konusubilmem anlatabildim mi))
Sen sütün vücut bulmuş halisin yapışmak ne demek canım.Ya sevgili @Soydaga, bu süt esprisi sayende üzerime yapışacak.![]()
Bir gün tüm teçhizatı alıp gelicem o olucak
Tam tekmil kameraman Cevat Kelle.
Olmadı bir birkaç poz deneriz. şiyyaparız ya onu. dert etmeYa poz da veremiyorum ama!O soruna çözüm önerin nedir?
![]()
Olmaz olur mu harika olmuş
bu olmuş
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!