Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yine mi Olmamış? 🤣

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,118
8,097
evet seni seviyorum tabiki. ama fotoda gerçekten güzel bir bayan var. özellikle memişler ben görmeyeli biraz büyümüş sanki.o_O:love:

Sen de seviliyorsun güzel insan. 😘 Ya sorma, son tahlilde, büyüdüğünü bire bir de fark etmiş oldun... 🤭🤭🤭

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Herşeyi yaptıkça öğreniyoruz her geçen gün daha da iyi olacak. İki elle çekilse daha mı güzel olurdu diye düşündüm ama böyle de güzel gayet. Ayrıca bu fotoğrafı çekerken yüz mimiklerini görmek isterdim😁😄

Mimik işi tehlikeli, deşifre olmamak önemli. 😊

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,184
2,086
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Fingolfin Çevrimdışı
26 Haz 2009
671
791
Cinsiyetiniz nedir?
Bir gün tüm teçhizatı alıp gelicem o olucak :)
Tam tekmil kameraman Cevat Kelle.

Planornot Çevrimdışı
7 Eki 2020
287
330
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Olmamış falan demeyin taş kesilirsiniz :))
Zira ortada beyaz ten var, ve beyaz bir tenden daha etkileyici daha tahrik edici bir şey varsa o da daha beyaz bir tendir, ve fotoğrafda bembeyaz bir ten söz konusu ;) bilmem anlatabildim mi))

Ooo, teşekkürler sevgili @OZAİ , o zaman beyaz dişi seni selamlar. 🙋🏼‍♀️😍

Fingolfin Çevrimdışı
26 Haz 2009
671
791
Cinsiyetiniz nedir?
Ya poz da veremiyorum ama! 😅 O soruna çözüm önerin nedir? 🤔😅
Olmadı bir birkaç poz deneriz. şiyyaparız ya onu. dert etme 🤣 hallederiz diyen adamlar vardır ya kaç onlardan. 🤣
Bazı kalıplaşmış şeyler var tabi onlara bakıp tıpkısının aynısı yapılabilir. İnternetten bul bir fotoğraf aynısını taklit et. Neyi öne çıkarmak istediğin şeyle de alakalı. Kanepede oturan bir kadın fotoğrafına baktığında kanepeyi mi kadını mı çekmiş bu herifçioğlu bu anlaşılabilmeli. Bizde genelde kadına bakılır :) Bütün yerine bütünün bir kısmını gösterip kalan kısmını merak eylettirmekte bir teknik olabilir. Fotoğraf makineleri ışık severler herkes bilir zaten.
İyi fotoğraf nasıl oluyor yani. İyi poz vermek nasıl oluyor yani. Tartışmaya açık göreceli şeyler. Temelde insanın göz zevkine hitap eden güzel şeyler dersek yanılırız. O zaman bütün doğa fotoğrafları sanat olurdu. İnsanı düşünmeye veya hayal kurmaya sevk etmeli bence.
Fotoğraf ve estetikle ilgili şunu söyliyim teknik bilgi iyi fotoğraf çekileceğini göstermez. Çok fotoğraf çekmek lazım çok çok yani bir sürü.
Bunlarıda saklamayıp birilerine göstermek lazım.
Sanat ve estetik nedir bunlar anlamlandırılamaz şeyler olduğundan çokta şeyyapmamak lazım. Derin mevzular girersem çıkamam 🤣

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar