Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Viskimi Yudumlarken Soru Yanıtlayasım Geldi 😁 ( Troll soru sormak serbest🤭)

commando Çevrimdışı
7 Haz 2019
173
98
Glenfiddich ve Jack Gentleman seviyorum en çok. Blush, sıcak yaz aylarında serin ve hafif içimi ile gönlümde yer eden bir şarap, hafif ve meyvemsi ve çarpmıyor, seri seri içilebiliyor.
Rakı hariç her şey içilebilir bahsettiğin bir görüşmede bence. Halet-i ruhiyye o zaman neye müsaitse...

Ben genelde tercihi partnerime bırakırım ama, o ne içmek isterse...
Neden rakı olmasinki hem dert dökmek sevişmek olamayacak bişey mi? En iyi dert dökme rakida olur...

sexdebugging Çevrimdışı
15 Eki 2019
25
71
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Blush seven kadınları severim. Yaz aylarında özellikle güzel bir aroması var başka bir şeye ihtiyaç duymam.

Bu bağlamda soruma geleyim. Audi mi Mercedes mi BMW mi?

Şaka şaka ne arabası yahu hiç sevmem araba muhabbetini. İçtiğin ve beğendiğin en iyi blush şarapların?

🌸

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,118
8,097
Neden rakı olmasinki hem dert dökmek sevişmek olamayacak bişey mi? En iyi dert dökme rakida olur...

Rakı, 2 3 saatlik bir programda zor; rakının muhabbeti uzun yoksa biz de içeriz ve severiz rakıyı; en sek olanından... 😏😏

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Blush seven kadınları severim. Yaz aylarında özellikle güzel bir aroması var başka bir şeye ihtiyaç duymam.

Bu bağlamda soruma geleyim. Audi mi Mercedes mi BMW mi?

Şaka şaka ne arabası yahu hiç sevmem araba muhabbetini. İçtiğin ve beğendiğin en iyi blush şarapların?

🌸

BMW 😂

Leona'nın Blush ve Bloom'u favorim, Echo Falls da seviyorum ama bulmak zor biraz... ☺

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

Lanet olsun atom fiziğine, bundan sonra itlik
9 Şub 2019
1,562
2,424
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@AylinAylin Hanım, felsefe ve sosyolojiye merakınız nereden geliyor?
Yunan mitolojisinin yanında uzak doğu ve kuzey mitolojisine de meraklı mısınız?
Cilalı taş devrinde insanların metallerden önce cilayı bulmuş olması ilginç gelmiyor mu? Sizce ojenin çıkış zamanı bu dönem olabilir mi?
Üstüne reçel sürülen ekmeğin düştüğü zaman, reçelli yüzünün neden halıya geldiğini açıklayabilir misiniz?
İdeal ilişki süresi sizce ne kadar olmalıdır?
Sakallı bıyıklı erkek mi? Traşlı erkek mi?
Not: Ne bitmez viskiymiş😁

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
@AylinAylin Hanım, felsefe ve sosyolojiye merakınız nereden geliyor?
Yunan mitolojisinin yanında uzak doğu ve kuzey mitolojisine de meraklı mısınız?
Cilalı taş devrinde insanların metallerden önce cilayı bulmuş olması ilginç gelmiyor mu? Sizce ojenin çıkış zamanı bu dönem olabilir mi?
Üstüne reçel sürülen ekmeğin düştüğü zaman, reçelli yüzünün neden halıya geldiğini açıklayabilir misiniz?
İdeal ilişki süresi sizce ne kadar olmalıdır?
Sakallı bıyıklı erkek mi? Traşlı erkek mi?
Not: Ne bitmez viskiymiş😁

Nereden mi geliyor? Sen bilmiyor olamazsın ya. ☺

Uzak Doğu az seviyede, İskandinav mitolojisi merakım ise iyi seviyede diyelim.
Gelmiyor 😁 , insan henüz daha temel sorunlarla boğuşuyormuş o zaman, kendi de taş gibi yontulması gerektiğinden taşa yönelmiş. 😂 ( Bizim oralarda, öküzümsü insanlara YONTULMADIK derler 😂 )

Ojenin hikayesi daha ileri bir tarihe, Babil'e dayanıyor sanırım. Bazı kültürlerde, oje, saç boyama, saç kazıtma ya da çok uzatma vs gibi şeyler aslında görsel algıdan ziyade sınıf ayrımı için kullanılmıştır ve dolayısıyla taş devrinde henüz sınıf kavramı oluşmadığından, im kan sız. 😂

Murphy bunu açıklamış, Bnkz: Murphy Kanunları.

Tamamıyla değişken bir durum o süre mevzusu...

Ben genelde jilet gibi erkekleri severim; takım elbiseli, tıraşlı, hafif parfümler kullanan falan filan...

Not : Viski çoktan bitti, başlığın kurbanıyız. 😂

Son düzenleme:
AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
O

olur , oldururuz, olacak , olmalı 🤣🤣 baileys kolay şekerim sen yeter ki ısmarla 😉 yanında çikiletada isterim 😋 vaaa mı ?

O da olur ama bana baileys ile çikolata ağır geliyor be. 🤗 Ismarlarız, o mesele değil.🙂

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Bedduacı Aylin; yeni isminiz olsa; çok yakışır bence.🤩

Uzaylı, kaplan, chucky, sopalayan, minnoş, bilge (est.) , elizabeth vs derken BEDDUACI da olduk, yazıklar olsun sayın seyirciler 😂😂😂 (Ama sen beddua et dedin, ben ettim oysa; masumum 🙈)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Aylin Hanım bakın geçen size Aliye Rona demiştim, şimdi de @Comes 'bedduacı' demiş. Tünelin sonundaki ışık görünüyor mu ne? 😆

Buna da yazıklar olsun sayın seyirciler diyorum sevgili @woody, Hani hafize ana gibi cefakar ve hizmrtkar idim, ne oldu? 😂😂😂 Ya beddua eder misin benim için dedi, ettik, sonuca bak. 😂😂😂
Başım belada, bedduamı unutmuşum helada. 😂

Son düzenleme:
Serserimbenim Çevrimdışı
1 Tem 2020
54
27
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Karşında hoşlandığın biri var onu kışkırtmak için ilk ne yaparsın

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Hayatta en çok yapmak istediğin çılgınlık nedir Benimle yapmak istermisin ☺

Şu şarkıda da dediği gibi : BURALARDAN, BÖYLE CEKETSİZ KAÇMAK GELİYOR. ☺

Bu çılgınlığım bireysel ama seni tanısaydım, yapabileceğimiz bir çılgınlık planlayabilirdim. 🤭🤭🤭

Serserimbenim Çevrimdışı
1 Tem 2020
54
27
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Şu şarkıda da dediği gibi : BURALARDAN, BÖYLE CEKETSİZ KAÇMAK GELİYOR. ☺

Bu çılgınlığım bireysel ama seni tanısaydım, yapabileceğimiz bir çılgınlık planlayabilirdim. 🤭🤭🤭
Yine de ufak bi çılgınlık planı alsam ☺️

woody Çevrimdışı
12 May 2020
424
1,308
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kurban olayım yardım et;

geçen hafta sonu kliması olmayanlara nanik çektim, ilahi bir güç açık saha ile görevlendirdi, arazide amele stili yandım, şimdi Hellboy gibi geziyorum. Sen beyaz tenlisin, böyle yansan ne sürüyorsun?

Yoğurt dersen ne yoğurdu? manda, süzme, tava, light vs?

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Kurban olayım yardım et;

geçen hafta sonu kliması olmayanlara nanik çektim, ilahi bir güç açık saha ile görevlendirdi, arazide amele stili yandım, şimdi Hellboy gibi geziyorum. Sen beyaz tenlisin, böyle yansan ne sürüyorsun?

Yoğurt dersen ne yoğurdu? manda, süzme, tava, light vs?

Ahahaha, kıyamam. 😂😂 Yanık acısı varsa, yumurta akını çırpıp sür. 😂 Aloe vera da işe yarıyor. Silverdin de candır yanık mevzusunda.

Ha acı yok ama stilim bozuldu diyorsan, sık sık keselen; renk daha çabuk açılacaktır. 😂

Yoğurt süreceksen dikkat et, teninde kurumasın, sonrası fena. 😂😂 ( Türü fark etmez.)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar