- 6 Haz 2018
- 6,118
- 8,097
Yiğit yaklaşımınıza kalleşçe sorular yöneltilirse, ne yaparsınız?
Kalleş insanlardan nefret ederim. Yine de sorunun yanıtlanabilirliği varsa yanıtlarım ama kişiyi de dilim döndüğünce gömerim illa.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Yiğit yaklaşımınıza kalleşçe sorular yöneltilirse, ne yaparsınız?
Tamam sen üniversitede zincirlerini kıranlardansınPopüler mi? İnekliğim, efeliğim ( ulan erkek gibi kız be derlerdi ) ve örnek öğrenciliğimle bugün bile hala hatırlanan biriyim. ( Fazla övünç içeren bir cevap oldu ama valla tam da buydu olay. )
Bir sorum daha olacak sonra yatmaya gideceğim, uykum geldi. Hiç sevişmeden gönderdiğin biri oldumu?
Bende hep öyle kalacaksın süt beyaz tatlı kadın. İstediğimi alırım diyorsun.
Yeterli bir cevap peki görüşmeye gelen birisini herhangi bir sebepten (boy, tip, üslup, kilo, konuşma tarzı vs) içeriden veyahut kapıdan çevirmişliğiniz oldu mu?Zor bir karar oldu, önce niyetlendim ve bir adım attım sosyal mecradan ama sonra cesaret edemedim. 5 6 ay kadar sonra kararım netleşince daldım gitti.
Başka detay vermesem...
Yok şiddete karşıyım. Yumuşak yumuşak
Tamam sen üniversitede zincirlerini kıranlardansın
Yok belkide her yaz gidilen yazlıkta
Yine ona aşık olurmuydun seçeneğin olsaBen zincirlerimi aşkla birlikte kırdım. O kırış da üniversite yıllarıma denk geliyor, evet.
İlla sevişilecek diyorsun. HarikaValla hiç olmadı.
Yeterli bir cevap peki görüşmeye gelen birisini herhangi bir sebepten (boy, tip, üslup, kilo, konuşma tarzı vs) içeriden veyahut kapıdan çevirmişliğiniz oldu mu?
Al benideHer zaman yatakta istediğimi almışımdır.
Yine ona aşık olurmuydun seçeneğin olsa
Birkaç maddeyle bu erkeklerin sorunu neydi sence seni nasıl mutsuz ettilerTabii ki asla! Bugüne dek aşık olduğuma beni pişman etmeyen bir erkek tanımadım doğrusu. Hepsi yerlerinde sağ olsun ve benden uzak olsunlar.
İlla sevişilecek diyorsun. Harika
Bu harika soru, cevap ve sohbet için çok teşekkür ederim. Dediğin gibi hayat sevişince güzel. Ama sohbetin de bir başka güzel. İyi geceler tatlı dilli sevgili @AylinAylin
Birkaç maddeyle bu erkeklerin sorunu neydi sence seni nasıl mutsuz ettiler
Şimdiye kadar seviştiğin her erkeği daha sonra görsen hatırlar mısın? Açıkçası ben hatırlamıyorum. Yani yüzlerini kafamda canlandıramıyorum. Tekrar görsem hatırlatıyım emin değilim. Ondan sordum.
Resmen paniğe kapıldım kimya sınavı ne zaman demiştiniz başlıyayım çalışmayaHEPSİ YERLERİNDE SAĞ OLSUNLAR. Kimyada eşik değer ve katalizör kavramlarını bilir misin?
Eşik değer, reaksiyonun gerçekleşmesi için gereken min. enerji miktarına , katalizör de reaksiyon hızlandırıcı maddeye denir. Benim eşik değerimi aşan tek bir şey vardır ki o bana kalsın, o değeri aşmaya sebep olan katalizörlükleri sayesinde benim kimyasal tepkimem gerçekleşiyor ama bomba misali bir tepkime. Sonrası Hababam sınıfındaki kimya labaratuvarındaki sahne misali, her yer toz duman ve is. Daha fazla yanıt vermeyeceğim bu soruya. Hepsi yerlerinde sağ olsunlar.
Senin gibi insanlara çok imreniyorum.Fotografik hafızam çok iyidir, hatırlarım. Ya ben ilkokuldaki öğretmenimin giydiği ceketteki desenleri bile hatırlıyorum desem.
Resmen paniğe kapıldım kimya sınavı ne zaman demiştiniz başlıyayım çalışmaya
Şimdiye kadar seviştiğin her erkeği daha sonra görsen hatırlar mısın? Açıkçası ben hatırlamıyorum. Yani yüzlerini kafamda canlandıramıyorum. Tekrar görsem hatırlatıyım emin degilim
Senin gibi insanlara çok imreniyorum.
Sor seçeneğini işeretliyorum ama kesin bilemiycemPaniğe gerek yok. Tasvir severim, bazen böyle başka alanlardan örnekler vererek tasvir yapmayı daha çok severim.
O zaman bir kimya sorusu mu sorsam ben de sana?
Aman ağzından yel alsın.Bazı yönlerden artıları var ama insan beynini yiyor da olabilir bu durum. Umarım alzheimer olmam diyorum kendi kendime bazen.
Bu bana ejderha dövmeli kız kitabındaki Lisbeth Salander’ı hatırlattı. Kendisinin fotoğrafik hafızası vardı ve bir kere gördüğü bir şeyi ömrü boyunca unutmazdıFotografik hafızam çok iyidir, hatırlarım. Ya ben ilkokuldaki öğretmenimin giydiği ceketteki desenleri bile hatırlıyorum desem.
Sor seçeneğini işeretliyorum ama kesin bilemiycem
Aman ağzından yel alsın.
O gün maç vardı o derse giremedim ben tamda bu konu işleniyorduSoy gazları yazınız. ( Bak kolay sordum, ipucu da vereceğim simgeleri ile )
He
Ne
Ar
Kr
Xn
Rn
Bu bana ejderha dövmeli kız kitabındaki Lisbeth Salander’ı hatırlattı. Kendisinin fotoğrafik hafızası vardı ve bir kere gördüğü bir şeyi ömrü boyunca unutmazdı
O gün maç vardı o derse giremedim ben tamda bu konu işleniyordu
Aylin bana bu saatte bu soruyu sorduğuna inanamıyorum
Evet, onunla uyuşan yanlarımız var. Bu arada güzel kitaptır, okunur.
Doğru kaşındım ben haklısınAma sen sor dedin sevgili @Rohan. Ben masumum valla.
Benimde çok beğendiğim bir seridir. Hatta o seri sayesinde hayattan kopmuştum bir dönem. 3 kitabı 1 hafta gibi bir sürede bitirmiştim
Doğru kaşındım ben haklısın
Bana bir soru sorsaydın ne sorardın
Ben yatıyorum soygazlardan nefret edyorumPeriyodik cetvelde soygazlar nerede yer alır diye sorardım.
Ben yatıyorum soygazlardan nefret edyorum
İyi o zaman saate uygun erkek sorusu geliyorAhahah, alemsin. Valla ben masumum bak, küsme.
Ben millennium serisi 3 kitaptan oluşuyor sanıyordum. Şimdi biraz araştırdım serinin devamı da varmış. Vakit bulabilirsem bir ara kesinlikle devam edicem seriye.Serinin devamı var... Arı Kovanına Çomak Sokan, Göze Göz diyen, Ateşle Oynayan...
Devamını okumadım ama yorumları güzel.
İyi o zaman saate uygun erkek sorusu geliyor
Üstünde ne var şu an
İdare et soygazlardan böyle oldum benÖnce "UYUDUN MU? " sorusu gelmeli kişinin uyanık olduğu bilinse de.
Mavi şort ve beyaz tişört.
İdare et soygazlardan böyle oldum ben
Özledim seni çok ( sonraki soruyu tahmin ediniz )
Fotoğraf atsana tabiki"Bilemiyorum Altan"
Boyu mu işlevi mi sizce ?
Fotoğraf atsana tabiki
Sana samimi bir şey diyimmi bu konuda haksızlık yapıyorsun kendine güzel ve başarılı pozların var sayfanı inceledimİşin içine fotoğraf girdiği için tahmin edemedim demek Foto deme, tüylerim ürperiyor. Ya bir insan bu konuda bu kadar mı başarısız ve beceriksiz olur.
Sana samimi bir şey diyimmi bu konuda haksızlık yapıyorsun kendine güzel ve başarılı pozların var sayfanı inceledim
sopanıza örgülü tel sarmayı düşünüyormusunuz mutlu sağlıklı bir pazar günü geçirmenizi diliyorum
Klasik Çin Kung-Fu vs. Shaolin Kung-Fu
hangisi daha iyi?
şaka yav şaka, böyle saçma soru olur mu?. Ben seni tanıma onuruna erişenlerdenim, hakkında biraz da fikir edindim ama bunu bilmedim, çünkü beraberken üzülmedik hiç.
Aylin' i ne üzer?
Yok şarap pozu nefis duruyor benceGaliba arada bir idare edecek türden pozlar verebiliyorum.
Yok şarap pozu nefis duruyor bence
Birazda meme çalışabiliriz
Kesinlikle duvarda tabloluk olur benim gözümdeO pozum en sevdiğim pozumdur, nasıl başardıysam oldu işte.
1.Kendinizi egzistansiyalist mi? Yoksa Hedonist olarak mı tanımlarsınız?Selam ahali!
Hakkımdaki, makul, yanıtlanabilir, deşifre edicilikten uzak sorularınızı yanıtlayabilirim. ( Bu sene YKS'ye giremeyince, soru göresim geldi galiba. ) Troll sorular ve benimle ilgili olmayanlar da serbesttir, hadi buyurun madem.
( @Mkg, senin sorunla oluştu fikir kafamda, teşekkürler. )
1.Kendinizi egzistansiyalist mi? Yoksa Hedonist olarak mı tanımlarsınız?
2. Fahri TDK görevinizin başında mısınız? Yoksa malulen tekayyüd mu oldunuz?
3. Eğer çekirdek çitleseniz, kabak mı? Yoksa Dakota mı tercih edersiniz?
4. 2021'in ilk çeyreğinde ülkemizin büyüme payını kaç olarak görüyorsunuz? Finch ve Moody's bizim kredi puanımıza ne verir?
5. Son okuduğunuz kitap nedir?
6. Soğan menemenli mi olmalı? Yoksa memenensiz, nemenemsiz, heh menemensiz mi?
Şahsım adına şimdilik sorularım bu kadar...
Benziyorum mu? İnsan kendini bilmeli ilk önce. Daha dün bıçak çektin.
Gösterdiğin sopanın çetelesini tutamıyorum artık.
Nereden geliyor bu sadistlik sevgili @AylinAylin ?
Yazıma Yunus Emre'den bir dörtlükle son veriyorum
ilim ilim bilmektir
ilim kendin bilmektir
sen kendini bilmezsen
ya nice okumaktır
Kesinlikle duvarda tabloluk olur benim gözümde
E tabi yeni çalışmalar yapmak lazımHerhalde o pozdan daha iyisi de bir daha zor.
E tabi yeni çalışmalar yapmak lazım
Bol bol hemde biz değerlendiririz burda
Konu başlığı olmamış ama
Viski yudumlanmaz
Şöyle yarım yanak dolacak şekilde ağıza alınmak sureti ile bi çenede çalkanır
Sonrasında direk lüpleterek yemek borunu yakarak geçerken mideye yıldırım gibi düşmesi gerekir.
Hemen arkasından gelen “Allahım neydi günahım” fon müziği ile surat biraz ekşiltilir.
Bu konulara dikkat edelim lütfen elizabet hanımcım
Bu tatlı dille sevişilmez mi ya, güzel değilim desende o kalbinin güzelliği her şeyden önce gelir. Ve eminim güzelsin..Sevişilir benimle ya, güzel değilim ama sempatiğimdir.
Günaydın tatlı dilli süt kadın..Çok teşekküler. Iyi geceler nazik adam...
Bu tatlı dille sevişilmez mi ya, güzel değilim desende o kalbinin güzelliği her şeyden önce gelir. Ve eminim güzelsin..
Bi höykür gel felsefik sorularım var senin için;
Anlamlandırmadığım sorular için Engin bilgine başvurmaya karar verdim ;
Soru bir yumurtamı tavuktan çıkar tavuk mu yumurtadan
Günaydın tatlı dilli süt kadın..
Şirin söylemesi bile insanın yüzünde gülümseme oluşturuyor. Elbette bu şirinlikle sevişilir.Güzellik göreceli, bana göre şirinim. Sevişilir tabii ya.
O zaman ikinci soru geliyor;
Aklınla gerçeği kabul etmek mi?
Kalbinle umut etmek mi
Birde dünya niye tam yuvarlak değil
Niye epilips yani simetri takıntım var benim
Düz kare de olabilirmiş
Kenarına gidip atlardık hiç değilse
Ne güzel höykürürdüm eskiden
Ey gidi günler bira höykürtmüyorda
Pekii, hiç bahsedildiğini görmediğim için sorma ihtiyacı hissettim bu soruyu.
Sopanızda özel olarak tercih ettiğiniz bir ağaç türü vs var mı? Meşe, kiraz vs..
Meşe ve kızılcık candır.
Biz çalışma konusu seçebiliyormuyuz aylincimBecerebilsem yeni çalışmalar ekleyeceğim de ahhh ahhh, yaramı deşme.
Meşe candır ama karşı tarafı biraz üzer
Biz çalışma konusu seçebiliyormuyuz aylincim
Ama ben bunuda beğendim bak bide beğenmiyosun baksana ne güzel poz
Ekli dosyayı görüntüle 47380
Kesinlikle beyaz ten çok davetkar ama ben olsaydım aynı pozu birkaç değişik açıdan çekerdimCidden bak bu da güzel poz. ☺☺
Hadi olur yapar bu tatlı kız bize güzel pozlar verirBen beceremedikten sonra, siz seçseniz ne!
Kesinlikle beyaz ten çok davetkar ama ben olsaydım aynı pozu birkaç değişik açıdan çekerdim
Şirin söylemesi bile insanın yüzünde gülümseme oluşturuyor. Elbette bu şirinlikle sevişilir.
Ciddi anlamda etkilendiğiniz bir partneriniz oldu mu? Gönlünüzün hafiften kayması gibi...
Tersi durumu yaşadınız mı? Benzeri bende de oldu. Zor oluyor baya.Oldu tabii acemilik zamanlarımda, ben de taş ya da kaya değilim neticede ama toparladım sonra durumu.
Tersi durumu yaşadınız mı? Benzeri bende de oldu. Zor oluyor baya.
Bende sorularımı şuraya sıralayım bari böyle bir olay varmış madem. Ciddi zaman geçti diğer soruları bire bir olduğumuz zaman sorayım
1- Halay hakkındaki düşünceleriniz nedir?
2- Biraz daha foruma uygun olarak halay esnasında tercihleriniz nedir? Neler size göre halayı daha cazip kılar? (Mendil olur, parfüm olur, duruş ve tutum olur, kıyafet olur ufkumuzu geniş tutalım)
3-Viski içerken soru cevaplayayım olmuş, ilk bu konu açılırken/ soru cevaplanırken mi viski içiyorsunuz yoksa her sorunun cevabı için kenarda köşede bir yerde viski var mı? (İnce görürüm affetmem)
4-Kendinizde ya şu özelliğim olmasa harika olacak dediğiniz bir şey var mıdır? Aynı şekilde şu özelliğim (poz olur, kıyafet olur vs.) beni çok güzel, seksi yapıyor dediginiz bir durum var mı?
5-Biz ne ara halay çekeriz?
istediğiniz sorudan başlayabilirsiniz. Başarılar dilerim.
Saygılarımla.
Emeğin karşısında saygıyla eğiliyorumJoker garibim o pozları bile zor çekti, benim gibi bir poz verme sorunlu dişuyle uğraşmak zor.
Siz yaşıyor muydunuz en genç padavan? Bu kadar devamsızlıktan sonra sizi atıp yerinize yeni adayı alcaz, ona göre yani
Tamam tamam sakın sopayı piyasaya çıkarma böyle iyisinTamam, beni daha fazla utandırmayalım, yoksa utanma duygumdan kurtulup başka hallere bürümeceğim.
En genç padawan survivor modunda hayatta kalma mücadelesi veriyor sayın başganım, ondan sağa sola çok dönemiyorum şu saçmalıklar bitse de konsey bi toplansa dimi
Kişi kınadığını yaşayana kadar ölmez derler ya... Benimkide o hesap. Her şey yaşayana kadar. Sizin gibi birden fazlaysa bu olay. Daha bir karmaşıklaşır tabi.
Bende sorularımı şuraya sıralayım bari böyle bir olay varmış madem. Ciddi zaman geçti diğer soruları bire bir olduğumuz zaman sorayım
1- Halay hakkındaki düşünceleriniz nedir?
2- Biraz daha foruma uygun olarak halay esnasında tercihleriniz nedir? Neler size göre halayı daha cazip kılar? (Mendil olur, parfüm olur, duruş ve tutum olur, kıyafet olur ufkumuzu geniş tutalım)
3-Viski içerken soru cevaplayayım olmuş, ilk bu konu açılırken/ soru cevaplanırken mi viski içiyorsunuz yoksa her sorunun cevabı için kenarda köşede bir yerde viski var mı? (İnce görürüm affetmem)
4-Kendinizde ya şu özelliğim olmasa harika olacak dediğiniz bir şey var mıdır? Aynı şekilde şu özelliğim (poz olur, kıyafet olur vs.) beni çok güzel, seksi yapıyor dediginiz bir durum var mı?
5-Biz ne ara halay çekeriz?
istediğiniz sorudan başlayabilirsiniz. Başarılar dilerim.
Saygılarımla.
Siz yaşıyor muydunuz en genç padavan? Bu kadar devamsızlıktan sonra sizi atıp yerinize yeni adayı alcaz, ona göre yani
Emeğin karşısında saygıyla eğiliyorum
Ama beyaz tenli dişinin foyoğrafları gayet güzel
Mesela bunun orjinalini görmek
İEkli dosyayı görüntüle 47400
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!