- 6 Haz 2018
- 6,118
- 8,097
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Cezbedici güzellik
Ne ıhı süt süt gerisi teferruat. Aman Allah’ım, içmeye doyamam. Süt kadın boşuna demiyorum.
Olmamış diyenin köküne kibrit suyu
Bence her haliyle olmuş Aylin can seni ne kadar merak ediyorum bilemezsin ama dogru zaman tabiki
Feci şekilde olmuş, aklım çıktı.
Bu sefer tamamdır Aylin hanım
olmuşşşş Hemde extra olmuş İşte nude memitolarada özgürlük vereydin
Buna olmamış diyeni yemin ediyorum allah taş yapar taaaaaaaaşşşşşşşş
Ellerin dert görmesin senin güneş değmeyen yerlerini yerler
Hiiimmm O eller orda olmayaymis sankim olcakmis bu sefer
Bence olmuş, bu açıdan devam, göğüsler birazcık daha fora olabilir...
Olmicaaak... Benimle tanışmadığın sürede olmayacak
Bence başarılı
gözlerim kamaştı aylincim.müthiş bi foto
Sonunda dur duraksız 48 saatlik bi program yapıcam yada 1 ay önceden randevu alıcamYazıklar olsun sayın seyirciler. Beddua mı ediyoruz Aylin şu foto işini beceremez umarım diye?
İnanıyorum ki tez zamanda bir araya geleceğiz, evrene pozirif enerjiler yollayalım piliiiz.
Beyaz ten mi o
olmuş olmuş
Fotoğraf teknkleri açısından değil ama modelin bir lokum formunda sunulmasına ben çok bayıldım şahsen. Bana modellik yapmanızı rica edicim efeeemSonunda senden de geçer not aldım ya bu foto işinde, beni gömebilirsiniz.
Olmuş olmuş
aslında hep oluyor ama, biz hep devamı gelsin diye ı ıh diyoruz
O nasil bir beyazliktir yav
Olmuş harika olmuş
olmuş ama yetmez!
Cezbedici güzellik
Ne ıhı süt süt gerisi teferruat. Aman Allah’ım, içmeye doyamam. Süt kadın boşuna demiyorum.
Bu tmmmda diğerleri hangi ütü markasıyla çekildi
Foşik AA, memelerin bağımsızlık isyanini siddetle kullanarak bastirmiş.
Sütün ta kendisisin. Aylin sütleri burada.Alerjiler yakamı bıraksa cidden sütüm galiba.
Küçük bir detay hariç süper bence
Tek kelimeyle mükemmelsin
Olmamış diyenlerin elleri kırılsın......
Olmamış diyenin köküne kibrit suyu
Bence her haliyle olmuş Aylin can seni ne kadar merak ediyorum bilemezsin ama dogru zaman tabiki
Olmuş, hemde çok güzel olmuş.
Süt değil rakı tenli kadın harika olmuş
Teşekkürler görmeden hayran kalmak can aylinimTeşekkürler sevgili @Zülfikar . En kısa sürede, o doğru zamanda blr araya gelebilmek üzere...
Bu hakikaten olmuş!!
gözlerim kamaştı aylincim.müthiş bi foto
Sonunda dur duraksız 48 saatlik bi program yapıcam yada 1 ay önceden randevu alıcam
bu poza olmamış demek ne demek
Olmus bu olmus. Olmamis diyeni döv.
Fotoğraf teknkleri açısından değil ama modelin bir lokum formunda sunulmasına ben çok bayıldım şahsen. Bana modellik yapmanızı rica edicim efeeem
Valla bu sefer olmuş
Canım çekti, bu tip fotolar yasaklansin. Ya da ben randevu almaya çalışayım. O ne ya bembeyaz. Not: el orada durmasa o kadar çekici olmazdı.
Sütün ta kendisisin. Aylin sütleri burada.
Küçük bir detay hariç süper bence
Amaninnn!!! Teşekkürler @Bunny
Beyaz ten ....
Ohh müşteri de hazır. Kuyruğa bak sen. Allah kolaylık versin.Bir gün ticari bir faaliyette bulunursam senin sayende bu süt işi olacak galiba.
Elim ayağım karıştı bir şey yazamadım. Yazdim sildim, yazdim sildim... Son yazabildiğim ; Bana çok estetik ve seksi geldi.
Bu kadar tevazu iyi değil gönlü güzel kadın Cansın
Eller olmasaymış orada çok daha güzel olacakmış
Pürüzsüz ten bir de layıkıyla yanmışsa, işte o zaman efsane olur. Kadın teninin alabileceği en güzel formlardan birine kavuşmuştur..
Pürüzsüz bir ten genelde Avrupa semalarında (@AylinAylin) gördüğümüz bir şeydir.
Ekli dosyayı görüntüle 50269
Kadınlar için seksapelite unsurlarının başında gelir tıpkı @AylinAylin gibi ama çoğu zaman erkekler tarafından unutulur, es geçilir, görmezden gelinir
Kayıp nasılsın iyimisin canSağ olasın @Zülfikar
Bu hakikaten olmuş!!
Olmuş olmuş. Hem de çok güzel olmuş Aylin hanım. Açı mükemmel, vücut mükemmel siz de mükemmel çıkmışsınız. 10 gün öncesinin fotoğrafını geç gördüğüm için üzüldüm şimdi.
Şaşırtan ben mi ? Yoksa sen mi ? Neden şaşırdın anlayamadım. ))))))))))))))))
Karar değiştirdim! Hava çok sıcak. Bence bal yerine dondurma
Beyaz ten ....
ne yaptın sen be... perfect tek kelimeyle
Daha ne olsun
AynenHarika görünüyorsun babySonunda oldu mu demek istedin sevgili @LasTRomaNce
evet seni seviyorum tabiki. ama fotoda gerçekten güzel bir bayan var. özellikle memişler ben görmeyeli biraz büyümüş sanki.Sen beni sevdiğin için güzel bakıyorsun bence @victory1982 ciğim.
Ohh müşteri de hazır. Kuyruğa bak sen. Allah kolaylık versin.
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!