- 6 Haz 2018
- 6,118
- 8,097
Çokta güzel olmuş tamam mı
Teşekkür ederim tamam mı Ağustoooos, neredesin? Geeel, gell.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Çokta güzel olmuş tamam mı
Hesap makinesiyle mi çektin bu fotoyu
Aylin hanım siz çekmemesiniz sen olur bence süper bir foto olmuş fiti fiti ☺
Yani dün
Farklı bişey olsun istedim bu güzel görüntüye fiti fiti yapalım mı ne dersinizahaha, ne tatlı bir yorum o öyle ( " fiti fiti " )
Bir ara yüzyüze konuşalım sekerim. Kahve içerken zevk aldığım insanla sevişmek başka güzel.olur )Şu espritüel halinize bayılıyorum sevgili müftü Dünden biraz önce diyelim
Senin yerinde olsam.Şööyleee acaip eksanrtrik,seky,net bir fotoyla tüm bu iddalara son verirdim.Bak @AylinAylin foto çekemiyor diyorlar...
(Ver gazı)
Peki Aylin Hanım; ünvanlarınızın artarak devam etmesi dileğiyle.
Saçımı hedef almıştım oysa...
Dünyadaki tüm kadınlar sizin gibi alçak gönüllü ve anlayışlı olsalar keşkeDünyadaki tüm gazları verseniz, benim foro çekememe yeteneğimde yine olumlu etkiniz olmaz. Ne yapalım, ben de böyleyim.
Açı ters açııı..OndanKamera da biliyor doğru açıyıBu pozu bir de tersden çekmeyi dene bak,muhteşem olacak(Saçların tabi ki)
Arkadan,diğer açıdan çekseydin dedim bebeğimAçı mı? Geometriden 100 üzerinden en az 90 alan bir öğrenciydim, bu iş valla beceri işi. ?? Açı maçı hak getire.
Farklı bişey olsun istedim bu güzel görüntüye fiti fiti yapalım mı ne dersiniz ☺
Bir ara yüzyüze konuşalım sekerim. Kahve içerken zevk aldığım insanla sevişmek başka güzel.olur )
Teklifle geleceğim kısmetse ama işte bazı engeller var onları ayarlamam lazım tiyo verirsen iyi olurOooovv, bu bir teklif mi sevgili @Serserimbenim
gez-göz-arpacık is an environment for the displaying of any kind of visual material !!!
Tabii ki söz kahveyi ben yapicam@Amstrdammuftusu , kahveyi sen yapmalısın ama benim kahvem maytap konusu malum. En kısa sürede diyelim...
Dünyadaki tüm kadınlar sizin gibi alçak gönüllü ve anlayışlı olsalar keşke
Yapamadığiniz tek şey foto çekmek olsun.Böyle daha güzelsiniz ...
Bu duruşta 69 pozisyonunda geniş açı ile fotonuzu çekebilirim
Arkadan,diğer açıdan çekseydin dedim bebeğim
Teklifle geleceğim kısmetse ama işte bazı engeller var onları ayarlamam lazım tiyo verirsen iyi olur ☺☺☺
Tabii ki söz kahveyi ben yapicam
İlke defa yapılan kaçamaklarda nasıl bir yalan uydurulmalıEfenim, biz sorun değil, çözüm insanıyız. Ne tüyosu istiyorsunuz bir deyiverin hele @Serserimbenim .
çok sağlam çekmişsin fotoyu aylincim. bana da burada güzelliğin ve seksiliğinle off çektiriyorsun?
Yalan söylemeyide beceremiyorsunuz hiç.Sizinle görüşmeye gelen arkadaşlar çok güzel kahve yaptiğinizi söylüyorlar ama Ayrica @HANDE elinden ičtiğim kahvelerin tadi halâ damağimda
Ahahaha
İlke defa yapılan kaçamaklarda nasıl bir yalan uydurulmalı ☺☺☺
Oysa ki tek amacı yeni ve caaanım saç rengini göstermekti ama yine çekemedi, yine çekemedi; üstelik bu sefer telefonunun kamerası da bozulmuştu, teeey!!
Ekli dosyayı görüntüle 48074
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!