- 6 Haz 2018
- 6,118
- 8,097
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ön plana başka bişey çıkmışOysa ki tek amacı yeni ve caaanım saç rengini göstermekti ama yine çekemedi, yine çekemedi; üstelik bu sefer telefonunun kamerası da bozulmuştu, teeey!!
Ekli dosyayı görüntüle 48074
Net çoksa ne efsane olurdu Aylin bu pozun.Oysa ki tek amacı yeni ve caaanım saç rengini göstermekti ama yine çekemedi, yine çekemedi; üstelik bu sefer telefonunun kamerası da bozulmuştu, teeey!!
Neyseki saçım yokta böyle.pozlar veremiyorum. mazallah insanın gencligini soldururlar
Müftüm toplum buna henüz hazır değil bir kuşağı akıldan izandan yoksun bırakmayalım.Neyseki saçım yokta böyle.pozlar veremiyorum. mazallah insanın gencligini soldururlar
Aylin rica ediyorum bu toplara girme
Yahu koca forumda bir tane fotoğrafçı yok mu şu kadının fotoğraflarını çekecek
vardır böyle bir pozu çekmekte zorEskiden manken çekerken çok uğraşırdık fotoğraf çekimlerinde artık yapmaz oldum. Mutlaka fotoğrafçı vardır forumda.
vardır böyle bir pozu çekmekte zor
Ön plana başka bişey çıkmış
Kendimi feda edip çekecem ilk buluşmadaEn zoru bu tarz fotoğrafları çekmek
En zoru bu tarz fotoğrafları çekmek
iyi olmuş amaSaçımı hedef almıştım oysa...
Aylin rica ediyorum bu toplara girme
Yahu koca forumda bir tane fotoğrafçı yok mu şu kadının fotoğraflarını çekecek
e haliyle Billioner. Doğal tripod oluyorsun direkt. Aylin böyle karşımda dursa aklımdaki en son şey deklanşör olur herhalde
Özülme çıkar elbet poz verdirecek fotoğrafçı
Fotoğrafçı olsa ne olacak, poz da veremiyorum. Ne biçim hatunum ya.
Dün gece ansızın gelip çekecektim ama plansız olduğu için çekemedim
Bi son dk daha yapayım mıSon dakika planları, aah aahh! Pek nadir uyabiliyorum o planlara. Elbet denk geleceğiz sevgili @MasterChef
Fotoğrafçı olsa ne olacak, poz da veremiyorum. Ne biçim hatunum ya.
fotoğraf çekiminde başarısız olduğunu iddia eden bayanlardan ortaya neler çıkar tahmin edemiyorumBen çekem mi
Sonra sen de beni çekersin
Oysa ki tek amacı yeni ve caaanım saç rengini göstermekti ama yine çekemedi, yine çekemedi; üstelik bu sefer telefonunun kamerası da bozulmuştu, teeey!!
Net çoksa ne efsane olurdu Aylin bu pozun.
Kamerayı mı değiştirsen acaba.
Kızıl saç ve beyaz ten uyumuOysa ki tek amacı yeni ve caaanım saç rengini göstermekti ama yine çekemedi, yine çekemedi; üstelik bu sefer telefonunun kamerası da bozulmuştu, teeey!!
Bence gayet güzel duruyor tablo gibiOysa ki tek amacı yeni ve caaanım saç rengini göstermekti ama yine çekemedi, yine çekemedi; üstelik bu sefer telefonunun kamerası da bozulmuştu, teeey!!
Harika kalbini aynalara yansıtmışsın bu çekimle. Dönde bir bak o gözle. Süt kadın @AylinAylinOysa ki tek amacı yeni ve caaanım saç rengini göstermekti ama yine çekemedi, yine çekemedi; üstelik bu sefer telefonunun kamerası da bozulmuştu, teeey!!
Neyseki saçım yokta böyle.pozlar veremiyorum. mazallah insanın gencligini soldururlar
Müftüm toplum buna henüz hazır değil bir kuşağı akıldan izandan yoksun bırakmayalım.
Sen resmi çekemedin ama biz ne çektik bilsen. Yapma böyle şeyler...Oysa ki tek amacı yeni ve caaanım saç rengini göstermekti ama yine çekemedi, yine çekemedi; üstelik bu sefer telefonunun kamerası da bozulmuştu, teeey!!
Z kuşağı bitmiş
Eskiden manken çekerken çok uğraşırdık fotoğraf çekimlerinde artık yapmaz oldum. Mutlaka fotoğrafçı vardır forumda.
Eskiden siz hanımlar komik erkek seviyorsunuz zannedip yapardım. Sonra anladim ki siz zengin yakisikli ve komik erkek seviyorsunuz )Espri yeteneğiniz harika. Neyse ki yokmuş saçınız.
Valla opusmeyi öğrenmeden oralsexi biliyorlar. Bizi donlarında sallar bu veletlerDur daha yeni geliyor sayılırlar.
Kalp gibi popo yapmışlarOysa ki tek amacı yeni ve caaanım saç rengini göstermekti ama yine çekemedi, yine çekemedi; üstelik bu sefer telefonunun kamerası da bozulmuştu, teeey!!
vardır böyle bir pozu çekmekte zor
Kendimi feda edip çekecem ilk buluşmada
e haliyle Billioner. Doğal tripod oluyorsun direkt. Aylin böyle karşımda dursa aklımdaki en son şey deklanşör olur herhalde
iyi olmuş ama
Özülme çıkar elbet poz verdirecek fotoğrafçı
Bi son dk daha yapayım mı
Fotoğrafçı olsun pozu verdirir sana
Aylin bence yemin etti hepimizin aklını başından alacak kesin ama çok tatlı ve sexi aylın sultan
Orada bir bedduacı gördüm; Aylin Hanımdı sanırım.
Ben çekem mi
Sonra sen de beni çekersin
Geçiyordu @AylinAylin fotograf makinasinin basina.Gülümsüyor idi.Eli bir türlü düğmeye gitmiyordu,Gidemiyiordu.
Basiyordu düğmeye,basiyordu düğmeye,basamaiyordu
Siniri bozulmuş idi kiz cağizin,
Birden ayağa kalkti,kendine geldi,
Ge le me di
İsyanlari oynuyordu,Tanrım Tanrım,
Bana güç ver.Hakliydi kız,mücadele veriyor idi.Telefonu salladi,salladi,salladi...İki tokat,iki şamar,
O my good, oda ne??? patliyordu flaş...Aylinin yüzünde gülücükler.
Motive olmuş bir kere.Adrenalin o biçim.Şlak şlak şlak.Ard arda patlayan flas sesleri.Oldu bu sefer oldu diyor idi başardim.Derkeeeen... Oda ne?
Bir buğultu,bir bulaniklik.Oturuyordu.Aylin o tu ra mi yor idi.Ben daha fazla devam edemicem
fotoğraf çekiminde başarısız olduğunu iddia eden bayanlardan ortaya neler çıkar tahmin edemiyorum
Dayanamiyord u @AylinAylin in cazibesine,bozuluyordu.Ahahah, yarıldım gülmekten. Çoook yaşa sen @Guney01 Kamera bozuldu bana dayanamayıp ya. (
Biz kendimizi çekemiyorum sıkıntı orada
kamera bozuk olmasaydı harika bir görüntü
Hadi beeee saç rengiymiş
Yemezler anaam, koca ve kıvrımlı totomu göstermek istiyorum demiyor bak sen kızıl şeytana
Bide süt-beyaz tenimi arzı endam ediyim demişsin ama ; cıkss becerememişsin , her zaman ki gibi ...
Kızıl saç ve beyaz ten uyumu
Allah razı olsun Aylinin hesap makinesinden . Eğer bu foto net çıkaydı şimdi bilgisayar ekranı paramparçaydı. Allahın sevgili kullarıyız Beyler
Aynayı arkana al birde öyle dene )))))))))))) Emin ol bu sefer kesin çekilir... ))))))))
Allahımmm bu kız fotoğraf çekemiyor ya... nasıl mutlu oluyorum
Yani kızın 10 parmağında 100 marifet, üstelik kaplan... ejderya... uzaylı... olunca biz dünyalılar accık aşağılık kompleksine giriyoruz.
Naaaberr kızım... foto çekemiyon işte... hatta kavede de sorun var... kahveyi s.buckstan getirtip ikram ediyormuşsun diyoolaa
Ben mi??? Ben iyiyim, akşam rüyamda yürek yiyip, ipsiz bungee jumping yapıyordum(hemde bir kaç kez)...
Sabah sabah süper güçlerim mi oluşmuş kontrol edeyim diye, belamı arıyorum... @AylinAylin'in beyzbol sopasından sağ çıkarsam
Sevişme ihtimalim var demektir
Oo dolunay çıkmış
Anlamını bileneTeşekkürler sevgili @Zülfikar , nick anlamlı ...
Facit ile çekildi galiba fotoğraf.
Harika kalbini aynalara yansıtmışsın bu çekimle. Dönde bir bak o gözle. Süt kadın @AylinAylin
elimizdeki resim ile yetinelim o halde bizde
En son saç rengini farkettirm
Demek ejderiyalar böyle pusuya yatıyor. Arkadan dolanıp mızrakla avlanabilir. Yoksa önden cephe taarruzumu yapmalı
Gözümü seveceksen söz veriyorumNe olur yapma, ne olur. Azıcık erken haber et gözünü seveyim yahu.
Sen resmi çekemedin ama biz ne çektik bilsen. Yapma böyle şeyler...
Aman efendim o sizin kalbinizin güzelliği sevgili @AylinAylinYine nezaket denizinin dibinde yüzüyorsun sevgili @Soydaga, teşekkürler.
Ahahah, sevgili @Celikhanyus ejderyalık zor zanaat; hal böyle olunca da avlanılması zor varlıklara dönüşüyorlar. Siz plan yapadurun, o sizi hammm.
Ahahah, sevgili @Celikhanyus ejderyalık zor zanaat; hal böyle olunca da avlanılması zor varlıklara dönüşüyorlar. Siz plan yapadurun, o sizi hammm.
Çokta güzel olmuş tamam mıSen beni görmeyeli çok değiştim demiştim
Kaç MP kamera? 0.2 Mp mi? Çok kötü çıkmışsın...
Herkes kamerayı suçlamış ama bu şahane totoyu çekmeye öhömm yani şahane saçları çekmeye ıphonesamsunghuaweisony 11 pro super uber max plus prof edition getirsen o bile tırtlar ))
Pir-ü pak bir vücud: adı @AylinAylin ☺
Eskiden siz hanımlar komik erkek seviyorsunuz zannedip yapardım. Sonra anladim ki siz zengin yakisikli ve komik erkek seviyorsunuz )
Valla opusmeyi öğrenmeden oralsexi biliyorlar. Bizi donlarında sallar bu veletler
Kalp gibi popo yapmışlar
Yakin kaynaklardan ,gece geç ve sabah erken saatlerde , edinilen bilgiye göre; bu kadın bir afet- yok böyle bir kadın. Kaynak A kişisi. Kisaca çekse de olur, cekmese de.
Yani dünCidden bazıları tehlikeli, bir an çıpçıtır zamanlarım geldi aklıma... ☺ Teeey!!
Üzgünüm; sadece bedduacı olarak; kaldı isminiz.
Dayanamiyord u @AylinAylin in cazibesine,bozuluyordu.
Trip atiyordu kamera
Aylin nayir diyordu,nolamaz,
Şok oluyordu Aylin
Anlamını bilene
Senin yerinde olsam.Şööyleee acaip eksanrtrik,seky,net bir fotoyla tüm bu iddalara son verirdim.Bak @AylinAylin foto çekemiyor diyorlar...Ahahah, dur sevgili @Guney01 , beni de ağlatacaksın.
Üzgünüm; sadece bedduacı olarak; kaldı isminiz.
Dayanamiyord u @AylinAylin in cazibesine,bozuluyordu.
Trip atiyordu kamera
Aylin nayir diyordu,nolamaz,
Şok oluyordu Aylin
Allahim neydi günahım.Şok olmaktan ziyade ağlamaktan gözleri beleriyordu AylinAylin'in, neden diyordu; neden???
Gözümü seveceksen söz veriyorum
Aman efendim o sizin kalbinizin güzelliği sevgili @AylinAylin
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!