Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yine Çekemedi!

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,118
8,097
Oysa ki tek amacı yeni ve caaanım saç rengini göstermekti ama yine çekemedi, yine çekemedi; üstelik bu sefer telefonunun kamerası da bozulmuştu, teeey!! 😁

2020-07-14-22-16-18-967.jpg

MasterChef Çevrimdışı
21 Nis 2012
456
480
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Dün gece ansızın gelip çekecektim 😀 ama plansız olduğu için çekemedim 😂

23 Nis 2020
367
307
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
e haliyle Billioner. Doğal tripod oluyorsun direkt. Aylin böyle karşımda dursa aklımdaki en son şey deklanşör olur herhalde :)

Aylin hanım ile tanışmadım ama farklı bir kişiliği var elbette tripod olurum bu tek Aylin hanım için değil bütün kızlar için geçerli diye düşünüyorum

Rio Çevrimdışı

Rio

29 Şub 2020
1,177
1,836
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Oysa ki tek amacı yeni ve caaanım saç rengini göstermekti ama yine çekemedi, yine çekemedi; üstelik bu sefer telefonunun kamerası da bozulmuştu, teeey!! 😁

Ekli dosyayı görüntüle 48074

Geçiyordu @AylinAylin fotograf makinasinin basina.Gülümsüyor idi.Eli bir türlü düğmeye gitmiyordu,Gidemiyiordu.
Basiyordu düğmeye,basiyordu düğmeye,basamaiyordu😢
Siniri bozulmuş idi kiz cağizin,
Birden ayağa kalkti,kendine geldi,
Ge le me di 😢
İsyanlari oynuyordu,Tanrım Tanrım,
Bana güç ver.Hakliydi kız,mücadele veriyor idi.Telefonu salladi,salladi,salladi...İki tokat,iki şamar,
O my good, oda ne??? patliyordu flaş...Aylinin yüzünde gülücükler.
Motive olmuş bir kere.Adrenalin o biçim.Şlak şlak şlak.Ard arda patlayan flas sesleri.Oldu bu sefer oldu diyor idi 🤧 başardim.Derkeeeen... Oda ne?
Bir buğultu,bir bulaniklik.Oturuyordu.Aylin o tu ra mi yor idi.Ben daha fazla devam edemicem 🤧

Son düzenleme:
HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,795
6,634
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
kamera bozuk olmasaydı harika bir görüntü

HIDIRR Çevrimdışı

HIDIRR

El şeyini görmeyen kendi şeyi en büyük sanırmış
19 Tem 2019
1,052
1,684
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Allah razı olsun Aylinin hesap makinesinden . Eğer bu foto net çıkaydı şimdi bilgisayar ekranı paramparçaydı. Allahın sevgili kullarıyız Beyler

House Çevrimdışı

House

Carpe diem
17 Mar 2019
487
560
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Allahımmm bu kız fotoğraf çekemiyor ya... nasıl mutlu oluyorum😍😍🤩😘

Yani kızın 10 parmağında 100 marifet, üstelik kaplan... ejderya... uzaylı... olunca biz dünyalılar accık aşağılık kompleksine giriyoruz.

Naaaberr kızım... foto çekemiyon işte... hatta kavede de sorun var... kahveyi s.buckstan getirtip ikram ediyormuşsun diyoolaa🤣😂🤣

Ben mi??? Ben iyiyim, akşam rüyamda yürek yiyip, ipsiz bungee jumping yapıyordum(hemde bir kaç kez)...
Sabah sabah süper güçlerim mi oluşmuş kontrol edeyim diye, belamı arıyorum...😳🤯😜🤪 @AylinAylin'in beyzbol sopasından sağ çıkarsam
Sevişme ihtimalim var demektir🙈

Son düzenleme:
Fingolfin Çevrimdışı
26 Haz 2009
671
791
Cinsiyetiniz nedir?
MRUJZh.jpg

Facit ile çekildi galiba fotoğraf.

Soydaga Çevrimdışı

Soydaga

“Güvenilmek sevilmekten iyidir.”
15 Ara 2019
601
807
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,184
2,086
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
elimizdeki resim ile yetinelim o halde bizde :)

Celikhanyus Çevrimdışı
14 May 2020
338
641
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Demek ejderiyalar böyle pusuya yatıyor. Arkadan dolanıp mızrakla avlanabilir. 🤔 Yoksa önden cephe taarruzumu yapmalı 🤔

onuris Çevrimdışı
3 Eyl 2013
409
166
Cinsiyetiniz nedir?
Kaç MP kamera? 0.2 Mp mi? Çok kötü çıkmışsın...

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Eskiden manken çekerken çok uğraşırdık fotoğraf çekimlerinde artık yapmaz oldum. Mutlaka fotoğrafçı vardır forumda.

Forumda fotoğrafçı olsa da sonuç yine fiyasko olur çünkü poz da veremiyorum. 😁

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
e haliyle Billioner. Doğal tripod oluyorsun direkt. Aylin böyle karşımda dursa aklımdaki en son şey deklanşör olur herhalde :)

Tüü, yazıklar olsun.🤭 Foto işim yaş, aklına deklanşör gelmeyen partneri 3 sopayla uğurluyoruz. 😆😆😈

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Geçiyordu @AylinAylin fotograf makinasinin basina.Gülümsüyor idi.Eli bir türlü düğmeye gitmiyordu,Gidemiyiordu.
Basiyordu düğmeye,basiyordu düğmeye,basamaiyordu😢
Siniri bozulmuş idi kiz cağizin,
Birden ayağa kalkti,kendine geldi,
Ge le me di 😢
İsyanlari oynuyordu,Tanrım Tanrım,
Bana güç ver.Hakliydi kız,mücadele veriyor idi.Telefonu salladi,salladi,salladi...İki tokat,iki şamar,
O my good, oda ne??? patliyordu flaş...Aylinin yüzünde gülücükler.
Motive olmuş bir kere.Adrenalin o biçim.Şlak şlak şlak.Ard arda patlayan flas sesleri.Oldu bu sefer oldu diyor idi 🤧 başardim.Derkeeeen... Oda ne?
Bir buğultu,bir bulaniklik.Oturuyordu.Aylin o tu ra mi yor idi.Ben daha fazla devam edemicem 🤧

Ahahah, yarıldım gülmekten.😁😁 Çoook yaşa sen @Guney01 🙏😘 Kamera bozuldu bana dayanamayıp ya. :((

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
fotoğraf çekiminde başarısız olduğunu iddia eden bayanlardan ortaya neler çıkar tahmin edemiyorum :LOL:😂

Başarısızım vallah, ne çıkar fikrim de yok. :( Ahh poz verme kursuna mı gitsem? Telefonun kamerası bozuldu, dayanamadö poz veremeyişime.🤪

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Hadi beeee saç rengiymiş 😉

Yemezler anaam, koca ve kıvrımlı totomu göstermek istiyorum demiyor bak sen kızıl şeytana 🤣🤣

Bide süt-beyaz tenimi arzı endam ediyim demişsin ama ; cıkss becerememişsin , her zaman ki gibi ... 😏😆😆

Niye öyle düşünüyorsun? Beni gücendiriyorsun! 🤪🤪🤪 E hepsi bir arada olaun bari demiş olmam mı? 😢😢 KIZIL ŞEYTAN kovalasın seni.😘😈

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Kızıl saç ve beyaz ten uyumu 🤤

En sevdiğim rengim benim ya. 😍😍 Nasıl mutluyum nasıl mutluyum bu uyumla yaşayabilme sansım olduğu için anlatamam.😍😍 Bir kadını, saç rengi bu kadar değiştirebilirin örneğiyim aslında.🙈

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Allah razı olsun Aylinin hesap makinesinden . Eğer bu foto net çıkaydı şimdi bilgisayar ekranı paramparçaydı. Allahın sevgili kullarıyız Beyler

Ahahah, ya o hesap makinası değil @HIDIRR cığım, poz vetemeyişime dayanamayan kamera bozuldu. 😆

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Allahımmm bu kız fotoğraf çekemiyor ya... nasıl mutlu oluyorum😍😍🤩😘

Yani kızın 10 parmağında 100 marifet, üstelik kaplan... ejderya... uzaylı... olunca biz dünyalılar accık aşağılık kompleksine giriyoruz.

Naaaberr kızım... foto çekemiyon işte... hatta kavede de sorun var... kahveyi s.buckstan getirtip ikram ediyormuşsun diyoolaa🤣😂🤣

Ben mi??? Ben iyiyim, akşam rüyamda yürek yiyip, ipsiz bungee jumping yapıyordum(hemde bir kaç kez)...
Sabah sabah süper güçlerim mi oluşmuş kontrol edeyim diye, belamı arıyorum...😳🤯😜🤪 @AylinAylin'in beyzbol sopasından sağ çıkarsam
Sevişme ihtimalim var demektir🙈

Ahaha, geç dalganı geç sevgili @Burcum. 🤭🤭 ÇE KE Mİ YO RUM cidden ya, benim lanetim de bu galiba. 🤭🤭

Bu arada, sen hayırdırrr??😈😈😘

sexdebugging Çevrimdışı
15 Eki 2019
25
71
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çok güzel şipşakçılık yaparım.

Tek seans tek şipşak
İki seans iki şipşak

Gecelikte sınırım yok denklanşöre basarım allah ne verdiyse sabaha kadar çeker seçer seçer beğenirsin :sneaky: (tekerleme gibi oldu son cümle okuması zor hepiniz sapıttınız okurken doğru mu?)

Celikhanyus Çevrimdışı
14 May 2020
338
641
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Herkes kamerayı suçlamış ama bu şahane totoyu çekmeye öhömm yani şahane saçları çekmeye ıphonesamsunghuaweisony 11 pro super uber max plus prof edition getirsen o bile tırtlar :)))

Kamera suçlu tabii, bana tahammül edemedi.😋😋 Teşekkürler sevgili @OZAİ 😘 Toto değildi oysa ana temamız ama oraya gitti mevzuu.🤣

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Yakin kaynaklardan ,gece geç ve sabah erken saatlerde , edinilen bilgiye göre; bu kadın bir afet- yok böyle bir kadın. Kaynak A kişisi. Kisaca çekse de olur, cekmese de.

A kişisine selam olsun. 🤗🤗 Kendisi var olsun. 😘 Efenim, çekebilsem daha iyi olmaz mı? 😶😶

Serserimbenim Çevrimdışı
1 Tem 2020
54
27
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Aylin hanım siz çekmemesiniz sen olur bence süper bir foto olmuş fiti fiti ☺️

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
1,685
2,221
52
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Açı ters açııı..🤣Ondan🤣Kamera da biliyor doğru açıyı👍Bu pozu bir de tersden çekmeyi dene bak,muhteşem olacak(Saçların tabi ki🤪)🤣🤣

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar