Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yeniden Kuşlandım. 😀

charbel Çevrimdışı
30 Nis 2019
44
51
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Kalktı o (tedavülden) ama başka şeftali var ondan içeriz Mort Subite 😁👍
Şeftali deyince nasıl gözlerin açılıyorrr çakallllll 😂😂içelim , içelim şeftaliden içelim , şeftalili içelim zaten içinde şeftali olan her şeyi seviyorum tüylü , tüysüz , az tüylü 🍑🍑🍑🍑🍑

charbel Çevrimdışı
30 Nis 2019
44
51
Ayva tatlısını, dikkat ederseniz tahin mevzusuna girmrdeim daha 😁
Ayva tatlısı iyidir kabakta iyidir ikisininde üstüne hem ceviz hem tahin çok yakışır ayrıca ayva tatlısı kaymaklıda çok güzel gider ; yaaani önce bunlardan gömüp ardndan boom boom 🤩🤩🤩gerçi sen işini bilirsin tatlı yemeden sahaya çıkmazsın @Yog-Sothoth , ha bide fındık var onun alameti harikaları ooooo 😂 Ha ayva göbek kaymak ten 😉SÜT-BEYAZ sütlaç gibi maşallah bi de o da var 😂😂oyyy oyy devreler yine yandı 🔥 🔥 🔥

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,118
8,097
Ülkemizde meyve içerikli bira ithalatı ve üretimi yasak olduğu için, Belçika'ya gitmek ya da oradan gelen birinden istemek gerekiyor. Tabii bu aralar oralara gidecek bir babayiğit varsa... (bira konusu görünce dayanamadım atladım, kusura bakmayın, siz devam edin tabii...)

Amma meşakkatli iş yahu! Tabanı bie fışnalı bira içeceğiz, vahh başıma gelenler.😢 Bira severlerden biri olarak seni buralarda görmek güzel de Belçika işi olmadı... 😁

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Bu meraktan ölmezsem en merak ettiğimiz şeyi yapalım. 😉😉

Bir aslan ile (profil fotondan dolayı) bir kaplanın (malum, lakabımdır 🙈😈) bir araya gelişi harbi merak uyandırıcı olacaktır da tabii denk gelebilirsek sevgili @Soydaga.🤗

Soydaga Çevrimdışı

Soydaga

“Güvenilmek sevilmekten iyidir.”
15 Ara 2019
601
807
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bir aslan ile (profil fotondan dolayı) bir kaplanın (malum, lakabımdır 🙈😈) bir araya gelişi harbi merak uyandırıcı olacaktır da tabii denk gelebilirsek sevgili @Soydaga.🤗
Elbet bir gün denk geleceğiz. @AylinAylin aslan burcuyum yerine göre aslan yerine göre de kedi gibiyimdir. Sert görünsemde aslında pamuk gibi biriyimdir. Gerçekten merak edilen bir durum var şuan aramızda..😘🤗

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Elbet bir gün denk geleceğiz. @AylinAylin aslan burcuyum yerine göre aslan yerine göre de kedi gibiyimdir. Sert görünsemde aslında pamuk gibi biriyimdir. Gerçekten merak edilen bir durum var şuan aramızda..😘🤗

Bu mesajı yeni görüyorum valla, malum uzun zamandır yokum...

Sevgili @Soydaga, virüs engelini , zamanlama engelini aşarsak bir gün karşılıklı olarak meraklarımızı gideririz ve umarım her anına değer...🤗🤗 Bu arada, bir ikizler kadınî olarak , siz tedicikleri pek severim. 🤗🤗

ANT45 Çevrimdışı
29 Kas 2012
481
428
Kahve ve baileys planımız bu sefer de virüs engeline takıldı be. Neyse, elbet baileysleneceğiz Antcığım, muhabbetini özledim valla.🤗🤗

Sağlık olsun be güzelim,Baileys burada duruyor,zamanı gelince kapağı açar,muhabbetimizi yaparız

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,795
6,634
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
ne zaman döneceksiniz aylin hanım

Soydaga Çevrimdışı

Soydaga

“Güvenilmek sevilmekten iyidir.”
15 Ara 2019
601
807
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu mesajı yeni görüyorum valla, malum uzun zamandır yokum...

Sevgili @Soydaga, virüs engelini , zamanlama engelini aşarsak bir gün karşılıklı olarak meraklarımızı gideririz ve umarım her anına değer...🤗🤗 Bu arada, bir ikizler kadınî olarak , siz tedicikleri pek severim. 🤗🤗
Umarım o gün gelir ve merakımızı gideririz, ve her anı güzel geçer geçmemesi için sorun yok sanırsam. Her şey güzel bir sohbetle başlar ve bizi belli noktalara doğru götürür. Ayrıca bir büyük kedi cinsi olarak okşanmayı çok severim.🤗😘

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar