Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yeniden Kuşlandım. 😀

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,118
8,097
Selam ahali!

Son kapatılan hesabımdan sonra bir hesap açmıştım ama bir süredir twitter kullanmıyordum, yeni hesap bilgilerim aşağıda. Pek fotoğraf vs paylaşan biri değilimdir ( arada tabii foto da olur ) ama hakkımda fikir edinebileceğiniz paylaşımlarım için takip edebilirsiniz. 🤗

https://twitter.com/dubleaylin?s=09 @doubleaylin (AylinAylin)

KONUYA EDİT : TWITTER HESABI ASKILADI, YENİSİ :

https://twitter.com/aylinxaylin?s=09 @aylin×aylin (AylinAylin)

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL! 😍

Son düzenleme:
Guinness Çevrimdışı

Guinness

Normal Üye
29 May 2019
42
118
Tekrar hoşgeldin, zaten dediğin gibi eski twitter'ını da gören pembiş hesabı olduğunu anlayamazdı :) nasıl oluyorsa kapatıyorlar.

15 Kas 2009
15
-2,447
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selam ahali!

Son kapatılan hesabımdan sonra bir hesap açmıştım ama bir süredir twitter kullanmıyordum, yeni hesap bilgilerim aşağıda. Pek fotoğraf vs paylaşan biri değilimdir ( arada tabii foto da olur ) ama hakkımda fikir edinebileceğiniz paylaşımlarım için takip edebilirsiniz. 🤗

hayırlı olsun güle güle eskit :)

Soydaga Çevrimdışı

Soydaga

“Güvenilmek sevilmekten iyidir.”
15 Ara 2019
601
807
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selam ahali!

Hesabın askıya alınmış @AylinAylin 😔

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Dememe kalmadı, askılandı. 🤣🤣🤣 Yani foto bile olmayan bir profilin askılanma nedeni ne ola ki?😁😁

Jon Stark Çevrimdışı
27 May 2019
712
941
Bu kadar habislik, çekememezlik de çok fazla.
Hesap uçmuş. Durduk yere. 🤬🤬

8 Ara 2018
24
5
Cinsiyetiniz nedir?
Twitter bir defa hesabı kapattığı zaman hem telefonu hemde hattı banlıyor. O yüzden en garanti çözüm hem hattı hem de telefonu değiştirmek. Hesabın şikayetten kapatılmaması için de en garanti çözüm hesabı kilitli yapmak Twitter o zaman hesabı kapatmıyor galiba.

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
959
1,003
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
hayırlı olsun sahalara dönüş ne zaman güzellik

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Twitter bir defa hesabı kapattığı zaman hem telefonu hemde hattı banlıyor. O yüzden en garanti çözüm hem hattı hem de telefonu değiştirmek. Hesabın şikayetten kapatılmaması için de en garanti çözüm hesabı kilitli yapmak Twitter o zaman hesabı kapatmıyor galiba.

Hesap yeni no ve yeni cihazla açılmıştı. 😁

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
hayırlı olsun sahalara dönüş ne zaman güzellik

Valla ben iyiyim, iyiyim de ters bir hareket olur da hem ben etkilenirim hem partnerimin keyfi kaçar diye görüşme yapmamak en iyisi. Sabah kontroldeydim, doktorum da hareket ettir ama dikkat de et dedi, bir kaç gün daha geçsin hele... Özlendim galiba?🙈

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
959
1,003
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Valla ben iyiyim, iyiyim de ters bir hareket olur da hem ben etkilenirim hem partnerimin keyfi kaçar diye görüşme yapmamak en iyisi. Sabah kontroldeydim, doktorum da hareket ettir ama dikkat de et dedi, bir kaç gün daha geçsin hele... Özlendim galiba?🙈
evet özlendin dönüş mesajlarını bekliyoruz

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Ay canım benim kıyamaz da. 🤗

Kadın arkadaşlar tehlikeli değil, bazı erkekler ortamı pisleştiyor .(Gözlemlerimden ve yaşadıklarımdan yola çıkarak söylüyorum.) Kadınlar meşgul de o kadar çok boş erkek var ki, boşluktan ortalık karıştırıyorlar. :))

charbel Çevrimdışı
30 Nis 2019
44
51
Kadın arkadaşlar tehlikeli değil, bazı erkekler ortamı pisleştiyor .(Gözlemlerimden ve yaşadıklarımdan yola çıkarak söylüyorum.) Kadınlar meşgul de o kadar çok boş erkek var ki, boşluktan ortalık karıştırıyorlar. :))
Yesss kesinlikle çok çom.. var 😉 artı kıskanç ve de başkalarının yaptığı görüşmeleri kıskanan MAHLÜKÂT haddinden fazla

charbel Çevrimdışı
30 Nis 2019
44
51
Hayırdır? Sen de mi kurban oldun?🤣
Sormayın Aylin Hanımcım çom.. ın biri yüzünden mutluluk dolu kendime ayırdığım güzel vakitlerden oldum ama telafi ettiğimi sanıyorum ve de beklemedeyim diyelim az kendime zaman tanıdım ama her an her şey olabilir ve de artı şu sıralar kendimi cezalandırıyorum 🤣

Soydaga Çevrimdışı

Soydaga

“Güvenilmek sevilmekten iyidir.”
15 Ara 2019
601
807
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Haklısın balım orası kesin adamın işi gücü yok bana özelden twetter dan mesaj atıyor. Ne iş yapıyorsun bu kadar sık nasıl görüşüyorsun. Artı öğrenciyim bana para verir misin neler neler.

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Sormayın Aylin Hanımcım çom.. ın biri yüzünden mutluluk dolu kendime ayırdığım güzel vakitlerden oldum ama telafi ettiğimi sanıyorum ve de beklemedeyim diyelim az kendime zaman tanıdım ama her an her şey olabilir ve de artı şu sıralar kendimi cezalandırıyorum 🤣
Herkesin bir şekilde cezaasını çekmesini dileyelim o halde.🙏 Bana gerçekler ve affedebilmek yetti. :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Haklısın balım orası kesin adamın işi gücü yok bana özelden twetter dan mesaj atıyor. Ne iş yapıyorsun bu kadar sık nasıl görüşüyorsun. Artı öğrenciyim bana para verir misin neler neler.
Anlamıyorum, kime neyse? Bunlar hep boşluktan ve tiyniyetsizlikten. Dostane tavsiyem kaale alıp cevap dahi vermemen.

ANT45 Çevrimdışı
29 Kas 2012
481
428

Erkeğin oro....u çok daha tehlikelidir diyorsun yani :ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO::LOL::LOL::LOL:

charbel Çevrimdışı
30 Nis 2019
44
51
[/
Anlamıyorum, kime neyse? Bunlar hep boşluktan ve tiyniyetsizlikten. Dostane tavsiyem kaale alıp cevap dahi vermemen.
Herkesin bir şekilde cezaasını çekmesini dileyelim o halde.🙏 Bana gerçekler ve affedebilmek yetti. :)
Amiinn aminn 🙏arkadaş demiş Ya kuşludan rahatsız ediyorlar diye inanın Aylin Hanımcım benide hem kuşludan hem burdan pm ile çok rahatsız ettiler halbuki fazla görüşme yapan biri değildim sadece bi hanımla 7 ve Ya 8 ay içinde 40 görüşme ki ona doyulmaz 😋 artı bi on hatunlada bu arada görüşmem olmuştu , yani çok fazla kıskanılıp , haset edilecek bi şey yoktu 😄kendi halimde güzel güzel referans açıyordum neyse ha bide maldeğneğinin biri ki kendisi kredi çekip görüşme yapan bana göre zavallı bi şahsiyettir kuşludan kendince laf koydurdu silik ve ezik şahsiyet rededilince herhalde zoruna gitti ama bilmezki burdaki hatunlar her ne kadar ücreti karşılığı bizimle görüşselerde ondan mühim olanı güzel iletişim, tatlı dil ve dost olabilme becerisinin insanı bir adım daha önde sahaya çıkardığını...

kadikoylu Çevrimiçi

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,778
9,508
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Öğrenciyim, para verir misin kısmı iyiymiş :D

charbel Çevrimdışı
30 Nis 2019
44
51
Vakıf olarak hizmet veriyoruz, vergiden düşüyoruz 👍
Yokkk üstad bunlar başka bi tür hani angusgiller var ya onlardan laf sokucak çıkarıcak seni taciz edicek kendisi İst dışı hem maddi imkansızlık hemde coğrafi imkansızlık nedeni ile görüşemez senin yaptığın atraksyonlara taş koyar , çemkirir , tenkit eder yok efendim aynı hatunla devamlı görüşmek caiz değil ( hoca efendi fetva verdi 😂) kimin si... se şahsen hiç takmam bide buna konu açar güzel şehrim İzmir’in maldeğneği kardeşimiz açsın açsın mühim değil kedi erişemediği ciğere mundar der bunlarda bu hesap kendilerini buradan sanal sanal tatmin etsinler neyse diyecek çok laf varda söz gümüşse sükut altın diyelim , sürçü lisan ettiysek sevgili joker ve de Deaadpool kardeşlerim kusura bakmayın

Yog-Sothoth Çevrimdışı
23 Ocak 2020
121
146
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yokkk üstad bunlar başka bi tür hani angusgiller var ya onlardan laf sokucak çıkarıcak seni taciz edicek kendisi İst dışı hem maddi imkansızlık hemde coğrafi imkansızlık nedeni ile görüşemez senin yaptığın atraksyonlara taş koyar , çemkirir , tenkit eder yok efendim aynı hatunla devamlı görüşmek caiz değil ( hoca efendi fetva verdi 😂) kimin si... se şahsen hiç takmam bide buna konu açar güzel şehrim İzmir’in maldeğneği kardeşimiz açsın açsın mühim değil kedi erişemediği ciğere mundar der bunlarda bu hesap kendilerini buradan sanal sanal tatmin etsinler neyse diyecek çok laf varda söz gümüşse sükut altın diyelim , sürçü lisan ettiysek sevgili joker ve de Deaadpool kardeşlerim kusura bakmayın
@charbel Sizi Dakota çitleme düellosuna davet ediyorum 🧐

charbel Çevrimdışı
30 Nis 2019
44
51
Yeni favorim Mort Subite, şeftalili , Dakota ile çıt çıt gidiyor.
Bende istemem kiraz dudaklardan 😂pardon şeftalili olanından ya da şeftali ham tüyüz diri diri 😋amaaan ya üstad bira&çiğdem derken şeftaliyi nerden şeyy ettin aklıma soktun hınzır adam cezalıyım ben kendime ceza koydum 😂kafamı bulandırma honey 😉

Yog-Sothoth Çevrimdışı
23 Ocak 2020
121
146
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bende istemem kiraz dudaklardan 😂pardon şeftalili olanından ya da şeftali ham tüyüz diri diri 😋amaaan ya üstad bira&çiğdem derken şeftaliyi nerden şeyy ettin aklıma soktun hınzır adam cezalıyım ben kendime ceza koydum 😂kafamı bulandırma honey 😉
Ayva göbek, kaymak ten , üzerine az ceviz 😍

charbel Çevrimdışı
30 Nis 2019
44
51
Ayva göbek, kaymak ten , üzerine az ceviz 😍
😂😂kukuletaları sarı olsun boy 1,55 tahin cevizli kabak tatlısı niyetine yerim onu ben gerçi az dobiş olmuş ama her türlü kabulümdür 😄oyy oyy yerim onu ben 😋yanlış anlaşılmasın tahin cevizli kabak tatlısını 😉

Yog-Sothoth Çevrimdışı
23 Ocak 2020
121
146
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
😂😂kukuletaları sarı olsun boy 1,55 tahin cevizli kabak tatlısı niyetine yerim onu ben gerçi az dobiş olmuş ama her türlü kabulümdür 😄oyy oyy yerim onu ben 😋yanlış anlaşılmasın tahin cevizli kabak tatlısını 😉
Ben de fıstıklı, kaymaklı istiyorum, az şerbetli, bol lezzetli çıtır mı çıtır, altı az kıtır , damakta dağılan bir lezzet arıyorum 😁

charbel Çevrimdışı
30 Nis 2019
44
51
Onu diyorum işte yerli ve milli candır 😁
Yerli olsun minik olsun ,ateşli olsun , kaplan olsun , süt gibi bembeyaz olsun kaymak niyetine bal döküp yerim onu ben 😋afet-İ dilber bu cihanda ; pazardan aldım bir tane eve geldim bin tane 😄azcık boyu var türlü türlü huyu var ; uçurma üstadı minik Şeytan ; offf yine kafam karıştı 😜cezalıyım bennnn alooooo....

Yog-Sothoth Çevrimdışı
23 Ocak 2020
121
146
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yerli olsun minik olsun ,ateşli olsun , kaplan olsun , süt gibi bembeyaz olsun kaymak niyetine bal döküp yerim onu ben 😋afet-İ dilber bu cihanda ; pazardan aldım bir tane eve geldim bin tane 😄azcık boyu var türlü türlü huyu var ; uçurma üstadı minik Şeytan ; offf yine kafam karıştı 😜cezalıyım bennnn alooooo....
Aklıma Asteriks geldi, siz kazana düştünüz 😁

charbel Çevrimdışı
30 Nis 2019
44
51
Sizin bulunduğunuz tribüne ceza gelmiş demek ki, başka maçlara bakın bence , 6222 böyle bir şey işte 🤦‍♂️
Yookkk çekerim cezamı oynarım maçımı rakip dişli mi dişli ; sarı sarı saçları , elâ elâ gözleri ,kar beyaz teni , baldan tatlı dili ; çıkmalıyım bu maça atmalıyım golümü görsün cümle alem nallı izimi 😉

Karkelo Çevrimdışı
18 May 2019
144
136
Saygıda kusur etmeyiz toprağımız yeni ama mayamız eskidir ;) (abilerimiz de güzel eğitiyor o ayrı)

Mesafeler var ama gönüller bir sayın başganım :D

Arada abilik yapmak iyidir gençlere de, değerini bilen kaldı mı ki bu devirde? (en genç ceday @Karkelo gelecek ümidimizdir ayrı ;))

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
BU DA BURADA DURSUN. KONUDAN BAĞIMSIZ, İÇİMDEN GELDİ.

Gün olur, devran döner demiş atalarımız. Afrikalı atalarımız ise : " Sular yükseldikçe balıklar karıncaları yer, sular çekildikçe de karıncalar balıkları yer. Kimse bugünkü üstünlüğüne gücüne güvenmemeli çünkü kimin, kimi yiyeceğine suyun akışı karar verir. " Demiş. ( BUNU DAHA ÖNCE YAZMIŞTIM, BUNDAN SONRA KAHİN AYLİNAYLİN DIYE ANILA... 😁😁😁 ) Demiş, demiş fakat anlamadığım bir şey var : Bu dizginini biptiğimin ( küfürbaz da etti ya beni bu mecra... ) suları ne ne ara yükseldi, ne ara çekildi, ne ara yükseldi, ne ara çekildi. Ben, hep aynı bendim oysa ki...

Şimdi Hızır Paşa'lar (kötüler, çirkefler, iki yüzlüler, acımasızlar ve bit yavrusu olanlar) yürüyebilir. 😁😁 ( Türk Halk Edebiyatı bilgisi olanlar ne demek istediğimi anlayacaktır. ) 😁 Yürüsünler ki ense traşları görünsün.😁

Son düzenleme:

reservedcap

Normal Üye
28 Ara 2019
3
1
52
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Gün olur, devran döner demiş atalarımız. Afrikalı atalarımız ise : " Sular yükseldikçe balıklar karıncaları yer, sular çekildikçe de karıncalar balıkları yer. Kimse bugünkü üstünlüğüne gücüne güvenmemeli çünkü kimin, kimi yiyeceğine suyun akışı karar verir. " Demiş. ( BUNU DAHA ÖNCE YAZMIŞTIM, BUNDAN SONRA KAHİN AYLİNAYLİN DIYE ANILA... 😁😁😁 ) Demiş, demiş fakat anlamadığım bir şey var : Bu dizginini biptiğimin ( küfürbaz da etti ya beni bu mecra... ) suları ne ne ara yükseldi, ne ara çekildi, ne ara yükseldi, ne ara çekildi. Ben, hep aynı bendim oysa ki...

Şimdi Hızır Paşa'lar yürüyebilir. 😁😁 ( Türk Halk Edebiyatı bilgisi olanlar ne demek istediğimi anlayacaktır. ) 😁 Yürüsünler ki ense traşları görünsün.😁
Goruyorum ve Can Yucel'le arttiriyorum...

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097

O da var lakin duruma uygun olan şimdilik buydu (Anlatırım sana)... 🤗 Seni BURAYA yazarken görmek ne güzel, yaz arada...

Sen gelince konuşacak çok şey var demiştim.😁 Sana nasıl yendiğimi anlatayım.

İmza : KARINCA AYLİNAYLİN.🤗

reservedcap

Normal Üye
28 Ara 2019
3
1
52
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
O da var lakin duruma uygun olan şimdilik buydu (Anlatırım sana)... 🤗 Seni BURAYA yazarken görmek ne güzel, yaz arada...

Sen gelince konuşacak çok şey var demiştim.😁 Sana nasıl yendiğimi anlatayım.

İmza : KARINCA AYLİNAYLİN.🤗
Yazmayi becerebilmek o kadar zor oldu ki :))) Nobel verseler red ( ;) ) edmem...
Bir gun gelirim. Godot...

Yog-Sothoth Çevrimdışı
23 Ocak 2020
121
146
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Şimdi Hızır Paşa'lar (kötüler, çirkefler, iki yüzlüler, acımasızlar ve bit yavrusu olanlar) yürüyebilir. 😁😁 ( Türk Halk Edebiyatı bilgisi olanlar ne demek istediğimi anlayacaktır. ) 😁 Yürüsünler ki ense traşları görünsün.😁
Kuştan girip balık ve karınca ile devam edip bitle sonlandırırken araya gizli özne başka bir hayvan girmiş gibi. Aklıma şu geldi "Züleyha hayvanları bilir misin? Zürafalar birbilerine neden sarılırlar hiç düşün mü?" 😁

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Kuştan girip balık ve karınca ile devam edip bitle sonlandırırken araya gizli özne başka bir hayvan girmiş gibi. Aklıma şu geldi "Züleyha hayvanları bilir misin? Zürafalar birbilerine neden sarılırlar hiç düşün mü?" 😁

Benim laf çivisi çakma stilim de bu valla. 😁😁 Bu arada, erkek zürafaların durumunu biliyorum, bir makalede okumuştum da eğer aynı şeyden bahsediyorsak burada DİŞİ ZÜRFANIN GÜNAHI NEDİR YAHU?🤣

Son düzenleme:
Yog-Sothoth Çevrimdışı
23 Ocak 2020
121
146
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cıks! Gerekmez! 😁 Şeytan zaten ayrıntıda gizli değil miydi hem?😈
Her ne kadar şeytan ayrıntıda gizli olsa da, şeytanın her gör dediğini görmekle mükellef değiliz, aksi taktirde satanist olurduk, Velhasıl kelam , Titanlar , antik Yunan tanrıları yarı tanrılar, uhrevi ve rahmani her türlü konular ve kavramlar dünyevi şu beden ve akıl için fazla mana teşkil etmemektedir. Lanet olsun hedonist ve pragmatist yapıma 😁 daha fazla devam edersem nickimi gaf ebesi olarak değiştireceğim

Yog-Sothoth Çevrimdışı
23 Ocak 2020
121
146
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Benim laf çivisi çakma stilim de bu valla. 😁😁 Bu arada, erkek zürafaların durumunu biliyorum, bir makalede okumuştum da eğer aynı şeyden bahsediyorsak burada DİŞİ ZÜRFANIN GÜNAHI NEDİR YAHU?🤣
Çividen öte daha çok mıh gibi olmuş (hadi buraya gizli özne bir hayvan da ben bırakayım). Şu dünyanın en bahtsız hayvanları da ördeklerdir (bu konuda da makaleler var tavsiye ederim). Ez cümle, yaradan yaratmış ama her yaratılanlar için bazı durumlar ve koşullar zor olmuş, Yeşil başlı gövel ördek diye türkü çığırmak kolay 😂

kadikoylu Çevrimiçi

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,778
9,508
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Her ne kadar şeytan ayrıntıda gizli olsa da, şeytanın her gör dediğini görmekle mükellef değiliz, aksi taktirde satanist olurduk, Velhasıl kelam , Titanlar , antik Yunan tanrıları yarı tanrılar, uhrevi ve rahmani her türlü konular ve kavramlar dünyevi şu beden ve akıl için fazla mana teşkil etmemektedir. Lanet olsun hedonist ve pragmatist yapıma 😁 daha fazla devam edersem nickimi gaf ebesi olarak değiştireceğim

Bu konunun sonu, ar yu kola, ar yu sekiz e kadar gider kanımca... 😈

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097

Ne yapmaya çalıstığının farkındayım.🤣 Satanizm deme ama hedonizm ve pragmatizm üzerine konuşabilirsin, serbest! 😁

Yog-Sothoth Çevrimdışı
23 Ocak 2020
121
146
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ne yapmaya çalıstığının farkındayım.🤣 Satanizm deme ama hedonizm ve pragmatizm üzerine konuşabilirsin, serbest! 😁
Ne yapmaya çalıştığımı ilan ediyorum, gaf ebeliği yapıyorum. Burada bulunma nedenim Hedonizm (aksini söyleyeni Tengrim yere çarpar (gök ya da yer , tokuşturur), az biraz pragmatizm var (Tengrim biliyor, yer ve gök) , ucundan biraz agnostiklik ekleyelim ama çok nihilizm olsun (Tengri de bir yere kadar değil mi?) , ama alayına isyan (artık kimin umurundaysa) .
Neyse 8 Mart dünya emekçi kadınlar günü için burada bulanan tüm kadınların alınlarından öpüyorum, Tengri'yi bilmem 🙏
Not: bir ara kahve içelim, inanmayı değil ama bilmeyi tercih ediyorum 😉

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Amiinn aminn 🙏arkadaş demiş Ya kuşludan rahatsız ediyorlar diye inanın Aylin Hanımcım benide hem kuşludan hem burdan pm ile çok rahatsız ettiler halbuki fazla görüşme yapan biri değildim sadece bi hanımla 7 ve Ya 8 ay içinde 40 görüşme ki ona doyulmaz 😋 artı bi on hatunlada bu arada görüşmem olmuştu , yani çok fazla kıskanılıp , haset edilecek bi şey yoktu 😄kendi halimde güzel güzel referans açıyordum neyse ha bide maldeğneğinin biri ki kendisi kredi çekip görüşme yapan bana göre zavallı bi şahsiyettir kuşludan kendince laf koydurdu silik ve ezik şahsiyet rededilince herhalde zoruna gitti ama bilmezki burdaki hatunlar her ne kadar ücreti karşılığı bizimle görüşselerde ondan mühim olanı güzel iletişim, tatlı dil ve dost olabilme becerisinin insanı bir adım daha önde sahaya çıkardığını...

Sayın @charbel, hasetler ve çirfkeflerle ilgilenmiyorum lakin bir gün bakabilme ihtimalinin olduğu yüzüe tükürmemek gerektiğine inanıyorum. Bu arada hala mı ders almadınız siz? BIRAKIN İT ÜRSÜN, KERVAN NASILSA YÜRÜMEYE DEVAM EDİYOR.

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Çividen öte daha çok mıh gibi olmuş (hadi buraya gizli özne bir hayvan da ben bırakayım). Şu dünyanın en bahtsız hayvanları da ördeklerdir (bu konuda da makaleler var tavsiye ederim). Ez cümle, yaradan yaratmış ama her yaratılanlar için bazı durumlar ve koşullar zor olmuş, Yeşil başlı gövel ördek diye türkü çığırmak kolay 😂

Bahtsız ve çirkin olan ördeklerin sonu fırın mıdır bu durumda? 🙄🤣🤣
Türkü kısmına takılmayalım ya orada hikayenin ana kahramanı aslında o değil.😁 Bir dakika, şimdi benim kafam karıştı, zürafa, ördek, bit yavrusu vs derke burası hayvanat bahçesine döndü.😁

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Ne yapmaya çalıştığımı ilan ediyorum, gaf ebeliği yapıyorum. Burada bulunma nedenim Hedonizm (aksini söyleyeni Tengrim yere çarpar (gök ya da yer , tokuşturur), az biraz pragmatizm var (Tengrim biliyor, yer ve gök) , ucundan biraz agnostiklik ekleyelim ama çok nihilizm olsun (Tengri de bir yere kadar değil mi?) , ama alayına isyan (artık kimin umurundaysa) .
Neyse 8 Mart dünya emekçi kadınlar günü için burada bulanan tüm kadınların alınlarından öpüyorum, Tengri'yi bilmem 🙏
Not: bir ara kahve içelim, inanmayı değil ama bilmeyi tercih ediyorum 😉

Bir süre nihilizmin derin ve soğuk sularında çok fazla yüzmüş ve sonunun kötü olduğunu görmüş, pragmatik biri olarak ısmarla da görelim diyerek ( malum pragmatikler yapar, ederler. 😁) kahve teklifini kabul ediyorum lakin agnostisizm kısmında biraz zorlanıyorum çünkü inanmak herşeyden önce bir ihtiyaç olarak beliriyor nedense bünyemde.

Sadece kahve mi? 🙈 Red Delirium ya da Delirium Red denilen fışnalı biradan içmek istiyorsak nereye gitmek gerekir?

EMEKÇİLİK GENLERİMİZDE VAR BU ARADA, ÖPÜCÜĞÜNÜZÜ ALDIK EFENİM.😘

kadikoylu Çevrimiçi

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,778
9,508
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bir süre nihilizmin derin ve soğuk sularında çok fazla yüzmüş ve sonunun kötü olduğunu görmüş, pragmatik biri olarak ısmarla da görelim diyerek ( malum pragmatikler yapar, ederler. 😁) kahve teklifini kabul ediyorum lakin agnostisizm kısmında biraz zorlanıyorum çünkü inanmak herşeyden önce bir ihtiyaç olarak beliriyor nedense bünyemde.

Sadece kahve mi? 🙈 Red Delirium ya da Delirium Red denilen fışnalı biradan içmek istiyorsak nereye gitmek gerekir?

Ülkemizde meyve içerikli bira ithalatı ve üretimi yasak olduğu için, Belçika'ya gitmek ya da oradan gelen birinden istemek gerekiyor. Tabii bu aralar oralara gidecek bir babayiğit varsa... (bira konusu görünce dayanamadım atladım, kusura bakmayın, siz devam edin tabii...)

charbel Çevrimdışı
30 Nis 2019
44
51
Sayın @charbel, hasetler ve çirfkeflerle ilgilenmiyorum lakin bir gün bakabilme ihtimalinin olduğu yüzüe tükürmemek gerektiğine inanıyorum. Bu arada hala mı ders almadınız siz? BIRAKIN İT ÜRSÜN, KERVAN NASILSA YÜRÜMEYE DEVAM EDİYOR.
Bırakıcam , bırakıcamda biliyorum da it ürür kervan yürür de ( sanki bu lafı daha evvel tanıdık biri koltukta yanınızda otururken kuşağınıza fısıldamış 😁)huyum pis biliyormusun yanlış yapan misliyle yanlış güzel gelen misliyle güzellik görür de felsefem olunca da bu angusgillere gömmeden edemiyorum 😂

Yog-Sothoth Çevrimdışı
23 Ocak 2020
121
146
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Delirium Argentum olur 😁, pembe filler görelim biraz 👍CBL'da vardır sanırım, Beşiktaşta...

Yog-Sothoth Çevrimdışı
23 Ocak 2020
121
146
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ülkemizde meyve içerikli bira ithalatı ve üretimi yasak olduğu için, Belçika'ya gitmek ya da oradan gelen birinden istemek gerekiyor. Tabii bu aralar oralara gidecek bir babayiğit varsa... (bira konusu görünce dayanamadım atladım, kusura bakmayın, siz devam edin tabii...)
Çok değil daha yazın şeftalili, kirazlı bira içiyorduk (hem yerli ve milli). Mort Subite var Şeftali aromalı 😁

kadikoylu Çevrimiçi

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,778
9,508
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Çok değil daha yazın şeftalili, kirazlı bira içiyorduk (hem yerli ve milli). Mort Subite var Şeftali aromalı 😁

Evet, yönetmeliğe rağmen bizim yerli ve milli yapıldı; değerini bildik mi? Tabii ki ve her zamanki gibi hayır...

charbel Çevrimdışı
30 Nis 2019
44
51
Bi ısmarlayamadan tedavülden kalkan mı kanka 😄alacağım var biliyouunn değil mü canusu , hiç kandırmazsın bullacaaan bi yerden 😂😂

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar