- 27 Mar 2019
- 999
- 2,045
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
İsim: Sunam KARACA
Semt: Ataşehir
Boy: 1.68
Kilo: 65
Göz Rengi: Yesil
Saç Rengi: Siyah
Ten Rengi: Bronz
Vücut Tipi: Fit
Randevulaşma Yöntemi: 1 Gün önceden iletişime geçmelisiniz., 2 Gün önceden iletişime geçmelisiniz., 3 gün önceden iletişime geçmelisiniz., 4 gün önceden iletişime geçmelisiniz., 5 gün önceden iletişime geçmelisiniz., 6 gün önceden iletişime geçmelisiniz., 1 Hafta önceden iletişime geçmelisiniz.
Görüşme Yeri Tercihim: Referanssız görüşme almıyorum, 2 Referansı olan kişiler ile görüşmelere öncelik veriyorum, İncall - Evimde Görüşme Kabul ediyorum, Outcall - Otel Görüşmesi Kabul ediyorum, İncall - Outcall Görüşmeler yapıyorum
Şehir Dışı Program: Evet Yapıyorum
Sigara Kullanımı: Kullanıyorum yanımda kullanabilirsiniz.
Alkol Kullanımı: Kullanıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm.
Yabancı Dil: İngilizce
Standart Servislerim: OWO (Kondomlu Oral), O-Level (Kondomsuz Oral sex), Soft Sex, GFE (Kız arkadaş deneyimi), Ayak fetişi, Öpüşme
Extra Ücretli Servislerim: Extra Servisim Yok
Yasaklarım: A-Level (Anal sex), Kondomsuz Sex, CIM (Ağza Boşalma), COF (Yüze Boşalma), COB (Vücuda Boşalma), Yutma, DFK (Deep french kissing), Anal Rimming (Anüs Yalama), Striptease, Hard Sex, Sınırsız (Seans sınırı yok), Erotic massage, Sex oyuncakları, Dominasyon - Sahibelik,69 pozisyonu
İletişim:
Hakkımda:
İstanbul Anadolu yakası atasehirde bulunmaktayım..
Kilom 63, boyum 168,yesil gozlu,bronz tenli,göçmen,olgun bir bayanım..
güven ve referans aldığım taktirde kendi evimde misafir kabul edebiliyorum..Ayrıca 4* 5* otellerde de size eşlik edebilirim..
gecelik gorusmelerim sadece oteldir...
hijyen ve temizliğe çok önem veriyorum karşımdaki beyfendi nin de aynı hassasligi göstermesini isterim..
anal cimcif kesinlikle yapmiyorum sağlık açısından kondom sarttir..
oral sex te ; temizlikte ve kişisel bakımda karşımdaki beyle sıkıntı yasamassam kondomsuz yapabiliyorum aksi taktirde oral da kondomludur..
on sevişme vardır..
35 yaş üstü,kibar,bayanlarla iletişimi düzgün beyler tercihim..
nolu numaramdan (LUTFEN ARAMA YAPMAYINİZ)sadece watsapp veya mail yoluyla oncelikle kendinizi kisaca tanitarak nasil bi program istediginizi bildirip iletişime geçebilirsiniz..NOT: COK FAZLA GORUSME YAPMIYORUM LUTFEN PROGRAM YAPMAK İSTEDIGINIZ DE 1 GUN ONCESİ HABER VERİNİZ..
ÜCRET BİLGİSİ
1SAAT: 4000
2 SAAT: 6000
3 SAAT: 8000
4 SAAT: 10.000
GECELİK PROGRAM: 20.000 Otel outcall refakat ucretlerim farklıdır.. FİYAT KONUSUNDA LUTFEN PAZARLIK YAPMAYINIZ..TANIŞMAK SEVİŞMEK UMUDUYLA (görüşmüş olduğum beylerle evimde gecelik görüşme sağlıyorum..ilk kez goruseceklerim sadece oteldir)
WHATSAPP NUMARAM +4407876091865
Whatsapp hızlı iletişim için linke tıklayınız.!!
**GÖRÜŞME YAPTIĞIM ÜYELERİN AÇTIĞI REFERANS KONULARINI GÖRMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYINIZ.!**
Semt: Ataşehir
Boy: 1.68
Kilo: 65
Göz Rengi: Yesil
Saç Rengi: Siyah
Ten Rengi: Bronz
Vücut Tipi: Fit
Randevulaşma Yöntemi: 1 Gün önceden iletişime geçmelisiniz., 2 Gün önceden iletişime geçmelisiniz., 3 gün önceden iletişime geçmelisiniz., 4 gün önceden iletişime geçmelisiniz., 5 gün önceden iletişime geçmelisiniz., 6 gün önceden iletişime geçmelisiniz., 1 Hafta önceden iletişime geçmelisiniz.
Görüşme Yeri Tercihim: Referanssız görüşme almıyorum, 2 Referansı olan kişiler ile görüşmelere öncelik veriyorum, İncall - Evimde Görüşme Kabul ediyorum, Outcall - Otel Görüşmesi Kabul ediyorum, İncall - Outcall Görüşmeler yapıyorum
Şehir Dışı Program: Evet Yapıyorum
Sigara Kullanımı: Kullanıyorum yanımda kullanabilirsiniz.
Alkol Kullanımı: Kullanıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm.
Yabancı Dil: İngilizce
Standart Servislerim: OWO (Kondomlu Oral), O-Level (Kondomsuz Oral sex), Soft Sex, GFE (Kız arkadaş deneyimi), Ayak fetişi, Öpüşme
Extra Ücretli Servislerim: Extra Servisim Yok
Yasaklarım: A-Level (Anal sex), Kondomsuz Sex, CIM (Ağza Boşalma), COF (Yüze Boşalma), COB (Vücuda Boşalma), Yutma, DFK (Deep french kissing), Anal Rimming (Anüs Yalama), Striptease, Hard Sex, Sınırsız (Seans sınırı yok), Erotic massage, Sex oyuncakları, Dominasyon - Sahibelik,69 pozisyonu
İletişim:
Hakkımda:
İstanbul Anadolu yakası atasehirde bulunmaktayım..
Kilom 63, boyum 168,yesil gozlu,bronz tenli,göçmen,olgun bir bayanım..
güven ve referans aldığım taktirde kendi evimde misafir kabul edebiliyorum..Ayrıca 4* 5* otellerde de size eşlik edebilirim..
gecelik gorusmelerim sadece oteldir...
hijyen ve temizliğe çok önem veriyorum karşımdaki beyfendi nin de aynı hassasligi göstermesini isterim..
anal cimcif kesinlikle yapmiyorum sağlık açısından kondom sarttir..
oral sex te ; temizlikte ve kişisel bakımda karşımdaki beyle sıkıntı yasamassam kondomsuz yapabiliyorum aksi taktirde oral da kondomludur..
on sevişme vardır..
35 yaş üstü,kibar,bayanlarla iletişimi düzgün beyler tercihim..
nolu numaramdan (LUTFEN ARAMA YAPMAYINİZ)sadece watsapp veya mail yoluyla oncelikle kendinizi kisaca tanitarak nasil bi program istediginizi bildirip iletişime geçebilirsiniz..NOT: COK FAZLA GORUSME YAPMIYORUM LUTFEN PROGRAM YAPMAK İSTEDIGINIZ DE 1 GUN ONCESİ HABER VERİNİZ..
ÜCRET BİLGİSİ
1SAAT: 4000
2 SAAT: 6000
3 SAAT: 8000
4 SAAT: 10.000
GECELİK PROGRAM: 20.000 Otel outcall refakat ucretlerim farklıdır.. FİYAT KONUSUNDA LUTFEN PAZARLIK YAPMAYINIZ..TANIŞMAK SEVİŞMEK UMUDUYLA (görüşmüş olduğum beylerle evimde gecelik görüşme sağlıyorum..ilk kez goruseceklerim sadece oteldir)
WHATSAPP NUMARAM +4407876091865
Whatsapp hızlı iletişim için linke tıklayınız.!!
**GÖRÜŞME YAPTIĞIM ÜYELERİN AÇTIĞI REFERANS KONULARINI GÖRMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYINIZ.!**
SUNAM KARACA | Referanslarım
www.forumzamparalar01.xyz
Ekli dosyalar
-
IMG_20250118_132904.png527.1 KB · Görüntüleme: 107
-
IMG_20250118_132810.jpg59.7 KB · Görüntüleme: 105
-
IMG_20250120_191043.jpg51.2 KB · Görüntüleme: 100
-
Screenshot_2025-01-07-12-20-41-249_com.miui.gallery.jpg45.5 KB · Görüntüleme: 97
-
Screenshot_2025-01-07-12-19-39-741_com.miui.gallery.jpg39.5 KB · Görüntüleme: 98
-
IMG_20250118_132835.jpg88.4 KB · Görüntüleme: 101
-
IMG_20250106_105307.png675.4 KB · Görüntüleme: 102
-
IMG_20241230_115030.png506.6 KB · Görüntüleme: 101
-
Screenshot_2025-01-20-20-07-53-167_com.miui.gallery.jpg56.1 KB · Görüntüleme: 99
-
IMG_20250121_234207.jpg88.8 KB · Görüntüleme: 61
-
IMG_20250121_234135.jpg261.8 KB · Görüntüleme: 68
Son düzenleme: