- 6 Haz 2018
- 6,118
- 8,097
Severim sevilirim o halde dunya bana kalmaz. Oyy pazartesi
Neyse ki bu mesajı salı günü gördüm, pazartesiyi beyin datamdan çıkarmak istiyorum (giggle)
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Severim sevilirim o halde dunya bana kalmaz. Oyy pazartesi
PanterAylin senin güzel enerjinden kaynaklı bir durum
bende şapadanak öperim , arz ederim.
Enerjimle döverim, şappadanak öperim
dövme yok, dövme yok. UykucuAylin sevgi var , muhabbet,sohbet var. şiddet yok.
birde memelere özgürlük aklıma geldi birden
dövme yok, dövme yok. UykucuAylin sevgi var , muhabbet,sohbet var. şiddet yok.
birde memelere özgürlük aklıma geldi birden
Ahah Şiddete karşıyız sevgili @Piyade. Bu arada memelere özgürlük sloganın güzel de bir de toplumsal hayat buna izin verse keşke!
HANDE ciğim aman ısırma dur. :* Teşekkürler güzel kadın, ruhunun hoşluğundandır o :*Kızzzzz ben bunu yeni görüyorum bütün sexi vucudu sergilemişsin valla ısırasım geldi her yerini abow kapat kapat ben bile bir hoş oldum
Erkengel, Paylaşsak keşke ama poz verme sorunum var benim yahu!Böyle güzel sözleri her zaman bekleriz fotosumu paylaşsak acaba ???
Konuyu tekrar görünce duygulandım, iki damla göz yaş aktı gitti
Hey gidi koca dünya dert küpü müsün ?
Söyle söyle AylinAylin
HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL!!
Uysada oldu , uymada
Aylin hanım AZ SONRA diyince forum kilitleni, nefesler tutuldu, herkes beklemede.
Erkengel ciğim takibe takip Neyse takibe gerek kalmayacak yakında, bire bir bakışacağız.:*Her zaman takipteyim
@Erkengel ciğim takibe takip Neyse takibe gerek kalmayacak yakında, bire bir bakışacağız.:*
sende saymaya başladınmı
sende saymaya başladınmı ???
Ben son üç deyince geri sayıma başlıyorum sevgili @Erkengel, sen sayadur ben de sona üç kala sayım sürecine dahil olacağım.
@Erkengel Alarm kurarım merak etme. Sayısalcı hatunum ben, havada karada sayarım. (giggle)Son 3 olduğunda saymak için çok uygun bir saat olmayacak galiba ������
@Erkengel Alarm kurarım merak etme. Sayısalcı hatunum ben, havada karada sayarım. (giggle)
Havalara çıkarır öyle saydırırım diyorsun
muazzam güzellikEkli dosyayı görüntüle 33525
Gecikmeli de olsa söz verince tutarız, bir konumun içinde Piyade için bir foto ekleyeceğim demiştim...
İyi geceler
bu nasıl bir detay güzelliği böyle aylin hanım cımEkli dosyayı görüntüle 33525
Gecikmeli de olsa söz verince tutarız, bir konumun içinde Piyade için bir foto ekleyeceğim demiştim...
İyi geceler
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!