Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Siyahlar içinde bir tanrıça

okantekin

Normal Üye
18 Haz 2022
18
93
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Nazlı Su hanım için gecikmiş bir referans. Yazın en sıcak ve güzel günlerinden birinde randevulaştık. Kendisine çok yakışan ve seksi duran siyah elbise içinde bir tanrıça gibiydi, görür görmez büyülendim. Çok istekli ve arzulu olması çok hoşuma gitti. Misafirperverliği de öyle. Tekrar görüşmek istediklerimden biri.

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
7,795
6,634
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
referans için teşekürler

Emre1626 Çevrimdışı
6 Ocak 2021
97
94
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Nazlı Su hanım için gecikmiş bir referans. Yazın en sıcak ve güzel günlerinden birinde randevulaştık. Kendisine çok yakışan ve seksi duran siyah elbise içinde bir tanrıça gibiydi, görür görmez büyülendim. Çok istekli ve arzulu olması çok hoşuma gitti. Misafirperverliği de öyle. Tekrar görüşmek istediklerimden biri.
Paylaşım için teşekkürler

NAZLISU Çevrimdışı
12 May 2019
299
789
Teşekkür ederim görüşmek dileğiyle sevgiler...😍

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar