- 25 Ocak 2024
- 76
- 415
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
İsim (Name): Saule
Yaş (Age) : 24
Şehir (City) : 34 İstanbul
Semt (District) : Sarıyer
Boy (length): 167
Kilo (Weight): 68
Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 120
Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 83
Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 135
Göz Rengi (Eye Color) : Ela
Saç Rengi (Hair Color): Siyah
Ten Rengi (Skin Color): Beyaz
Vücut Tipi (Body Type) : Balık Etli (Full-figured)
Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : Anlık olarak randevu alabilirim. Sorunuz (I can make an appointment instantly. your question), 1 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 1 day in advance.), 2 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 2 day in advance.), 3 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 3 day in advance.), 4 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 4 day in advance.), 5 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 5 day in advance.), 6 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 6 day in advance.), 1 Hafta önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 7 day in advance.)
Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : Referanssız görüşme almıyorum (I don't receive referrals), 2 Referansı olan kişiler ile görüşmelere öncelik veriyorum (2 I prioritize conversations with people with references), İncall - Evimde Görüşme Kabul ediyorum (İncall - I Accept Calls at My Home), Outcall görüşme yapmıyorum (I'm not making an outcall call)
Şehir Dışı Program (Out of City Program): Hayır Yapmıyorum (No I don't)
Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I use it, you can use it with me.)
Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm. (I use it, I allow it to be used with me.)
Yabancı Dil (Foreign language) : Rusça (Russian)
Standart Servislerim (My Standard Services): O-Level (Oral sex), OWC (Kondomlu Oral), OWO (Kondomsuz Oral), COB (Vücuda Boşalma), DFK (Deep french kissing), Kucakdansı (Lap Dance), Soft Sex, 69 (69 sex pozisyonu), Erotic massage, Dominasyon - Sahibelik, Öpüşme (kissing)
Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): CIM (Ağza Boşalma), COF (Yüze Boşalma) her extra ücretim (1500tl )
Yasaklarım (my bans): Yutma (Swallowing9, A-Level (Anal sex)
Aramayın
Görüntülü konuşmak ,2,3saniye sesini duyumak diyenleri engeliyorum,ve lütfen ısrar etmeyin
Alkollü gelmeyin ve uyuşturucu kullanıp gelmeyim ! Lütfen saygılı olun!
Hakkımda (About Me): Ben Saule
Orta Asia bombası
24 yaşındayım
Görüşmelerimi kendi özel dizaynlı dairemde gerçekleştiriyorum
Sevgili tadında sevişmek istiyorum derseniz doğru insanı buldunuz
Ayrıca benden sadece cinsel olarak değil ruhsal olarak da keyif alacaksınız
Kişisel bakıma çok özen gösteriyorum ,
Sizden de aynisini bekliyorum
Daha da fazla bilgi için özelden yazın lütfen
Refakat üçretlerimi görüşme başında
Zarf içinde alıyorum
1 saat -3000tl 1 seans
2 saat -5000tl 2 seans
3 saat -7000tl 3 seans
4 saat- 9000tl 4 seans
5 saat-11.000tl 5 seans
Gecelik 8saat -20.000tl
**GÖRÜŞME YAPTIĞIM ÜYELERİN AÇTIĞI REFERANS KONULARINI GÖRMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYINIZ.!**
Yaş (Age) : 24
Şehir (City) : 34 İstanbul
Semt (District) : Sarıyer
Boy (length): 167
Kilo (Weight): 68
Göğüs Ölçüsü (Chest Size): 120
Bel Ölçüsü (Write your waist measurement in numbers.): 83
Kalça Ölçüsü (Write your hip size as a number.): 135
Göz Rengi (Eye Color) : Ela
Saç Rengi (Hair Color): Siyah
Ten Rengi (Skin Color): Beyaz
Vücut Tipi (Body Type) : Balık Etli (Full-figured)
Randevulaşma Yöntemi (Dating Type) : Anlık olarak randevu alabilirim. Sorunuz (I can make an appointment instantly. your question), 1 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 1 day in advance.), 2 Gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 2 day in advance.), 3 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 3 day in advance.), 4 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 4 day in advance.), 5 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 5 day in advance.), 6 gün önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 6 day in advance.), 1 Hafta önceden iletişime geçmelisiniz. (You must contact 7 day in advance.)
Görüşme Yeri Tercihim (My Preferred Meeting Place) : Referanssız görüşme almıyorum (I don't receive referrals), 2 Referansı olan kişiler ile görüşmelere öncelik veriyorum (2 I prioritize conversations with people with references), İncall - Evimde Görüşme Kabul ediyorum (İncall - I Accept Calls at My Home), Outcall görüşme yapmıyorum (I'm not making an outcall call)
Şehir Dışı Program (Out of City Program): Hayır Yapmıyorum (No I don't)
Sigara Kullanımı (Smoking): Kullanıyorum yanımda kullanabilirsiniz. (I use it, you can use it with me.)
Alkol Kullanımı (Alcohol Use): Kullanıyorum yanımda kullanılmasına izin veririm. (I use it, I allow it to be used with me.)
Yabancı Dil (Foreign language) : Rusça (Russian)
Standart Servislerim (My Standard Services): O-Level (Oral sex), OWC (Kondomlu Oral), OWO (Kondomsuz Oral), COB (Vücuda Boşalma), DFK (Deep french kissing), Kucakdansı (Lap Dance), Soft Sex, 69 (69 sex pozisyonu), Erotic massage, Dominasyon - Sahibelik, Öpüşme (kissing)
Extra Ücretli Servislerim (My Extra Paid Services): CIM (Ağza Boşalma), COF (Yüze Boşalma) her extra ücretim (1500tl )
Yasaklarım (my bans): Yutma (Swallowing9, A-Level (Anal sex)
Aramayın
Görüntülü konuşmak ,2,3saniye sesini duyumak diyenleri engeliyorum,ve lütfen ısrar etmeyin
Alkollü gelmeyin ve uyuşturucu kullanıp gelmeyim ! Lütfen saygılı olun!
Hakkımda (About Me): Ben Saule
Orta Asia bombası
24 yaşındayım
Görüşmelerimi kendi özel dizaynlı dairemde gerçekleştiriyorum
Sevgili tadında sevişmek istiyorum derseniz doğru insanı buldunuz
Ayrıca benden sadece cinsel olarak değil ruhsal olarak da keyif alacaksınız
Kişisel bakıma çok özen gösteriyorum ,
Sizden de aynisini bekliyorum
Daha da fazla bilgi için özelden yazın lütfen
Refakat üçretlerimi görüşme başında
Zarf içinde alıyorum
1 saat -3000tl 1 seans
2 saat -5000tl 2 seans
3 saat -7000tl 3 seans
4 saat- 9000tl 4 seans
5 saat-11.000tl 5 seans
Gecelik 8saat -20.000tl
**GÖRÜŞME YAPTIĞIM ÜYELERİN AÇTIĞI REFERANS KONULARINI GÖRMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYINIZ.!**
Ekli dosyalar
-
WhatsApp Image 2024-01-25 at 06.03.31 (1).jpeg128.4 KB · Görüntüleme: 9,215
-
WhatsApp Image 2024-01-25 at 06.03.31.jpeg86.4 KB · Görüntüleme: 8,858
-
WhatsApp Image 2024-01-25 at 06.03.32 (2).jpeg117.4 KB · Görüntüleme: 8,642
-
WhatsApp Image 2024-01-25 at 06.03.32 (3).jpeg111.8 KB · Görüntüleme: 8,599
-
WhatsApp Image 2024-01-25 at 06.03.32 (4).jpeg93 KB · Görüntüleme: 8,805
-