Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

İletişim Problemi Sanki engellendim 😁

Solis Çevrimdışı
13 Şub 2019
404
601
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Kendisi ile iletisime gectim az once bugun gorusme yapabilir miyiz diye sordum kendisine kendisi referans kmi sordu bende isimleri paylastim forum nick im ve sahsi ismimi belirttim kendisi bana referans teyidi alip donecegini soyledi. Yalniz sanirsam engelledi 🤣

Whatsapp yazismasi mevcut. Da neden engelledi acaba ?

Ilk defa basima geliyor gercekten merak ettim.

Bari deseydi yok ben sizinle gorusemem veya kotu referans verdiler uzgunum filan deseydi 😔

Neyse gerekli aciklamayi yapar diye umuyorum 😊

Saabmuro Çevrimdışı
28 Tem 2022
72
66
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Birileri tarafından engellenmeyen forumdan değildir.tebrik ederim level atlamışsın😂 bıyık bile bükülme ile derler.gecen yine biri tarafından bnde engellendim Burdan dm den görüşme sartlarini sordum.telden yazın dedi yazdim sonuç bu sebep arama. Bir kapı kapanir diğeri açılır

Ekli dosyalar

• Screenshot_20230812-010011.jpg
    Screenshot_20230812-010011.jpg
    116 KB · Görüntüleme: 384
shıeld Çevrimdışı
16 Şub 2022
69
64
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yanlışlıkla engellemelerde oluyor benim başıma geldi farklı yerden tekrar yazmanı tavsiye ederim arada kaynayabiliyoruz. :)

Solis Çevrimdışı
13 Şub 2019
404
601
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Valla arkadaslar cok uzun suredir aranizdayim hic kimseye yanlisim olmadi aksine icime attiklarim var. Burada beklentim insan yerine konup kusura bakma gorusmek istemiyorum diyebilirdi. Sebebini aciklamasada olur. Kimseyle kotu olmadim tum pembis arkadaslar dahil. Acikcasi sasirdim yakistiramadim kendisine. Neyse bugun de boyle iste ne yapalim 😊

Livai Çevrimdışı
22 Nis 2022
99
189
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kendisi ile iletisime gectim az once bugun gorusme yapabilir miyiz diye sordum kendisine kendisi referans kmi sordu bende isimleri paylastim forum nick im ve sahsi ismimi belirttim kendisi bana referans teyidi alip donecegini soyledi. Yalniz sanirsam engelledi 🤣

Bari deseydi yok ben sizinle gorusemem veya kotu referans verdiler uzgunum filan deseydi 😔

Ben de bugün saat 21:00 civarında yazıştım kendisiyle. Tek mesajda kişisel bilgilerimi referanslarımı profilimi görüşme talebinde bulunduğum gün saati kısaca herşeyi tek mesajda yazdım ve 5dk içinde geri dönüş aldım. 5 dk da referans teyidi için bekledim . 10 dk da randevuyu kaptım. Yani diyeceğim odur ki tek mesajda halledin , dönüş yapacaktır. Referanslarınıza güveniyorsanız sebebi muhabettin uzaması olabilir. Şimdi pembişi savunduğum için tepki yiyeceğim ama olsun gerçek budur :LOL:

Solis Çevrimdışı
13 Şub 2019
404
601
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ben de bugün saat 21:00 civarında yazıştım kendisiyle. Tek mesajda kişisel bilgilerimi referanslarımı profilimi görüşme talebinde bulunduğum gün saati kısaca herşeyi tek mesajda yazdım ve 5dk içinde geri dönüş aldım. 5 dk da referans teyidi için bekledim . 10 dk da randevuyu kaptım. Yani diyeceğim odur ki tek mesajda halledin , dönüş yapacaktır. Referanslarınıza güveniyorsanız sebebi muhabettin uzaması olabilir. Şimdi pembişi savunduğum için tepki yiyeceğim ama olsun gerçek budur :LOL:
Selam ustadim
Oncelikle geri bildirim icin tesekkur ederim ama taktir edersin ki nasil iletisim kurmam gerektigini de bilirim. Malumun bu kadar referansim var 😊 tek mesajlik bir durum degil. Sebebini kendi aciklar yalniz duz sade yalin bir iletisimdi gerekirse ekran goruntusu paylasirim. Belki seni tercih etti beni engelledi vs.. bilemiyorum benim de merak ettigim konu neden 😊

Solis Çevrimdışı
13 Şub 2019
404
601
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Screenshot_20230818_000129_WhatsApp.jpg

14 May 2022
71
79
52
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ben çözüm yolunu buldum , bu özbek türkmen civarlarından gelenlerle görüşmüyorum , benim olay daha beterdi referansım tesadüf pembişin yanında imiş, kendisi belirtti sonra cevap bile vermedi çokta tın bizim kızlarımızın suyumu çıktı
Memleketlerinde yılda kazandıklarını haftada kazanırlar sonra malum yerleri kalkar .Olumsuz yorumlara bakarsanız ayan beyan ortada zaten ilgisizlik, bitse de gitse havaları , kendi dilinde müzik dinlemeler bilerek yapıyorlar bence.Bir de yalandan dil problemini öne sürüyorlar , anlamazlığa geliyorlar, parayı sayarken iyi sapına gelince mee,
Şahsen görüştüğüm Türk pembişlerde bugüne kadar rastlamadım bu lakaytlığa, bi ders vermek istiyorsak tercih etmemeliyiz, belki adam gibi bu işi yapanlar ordan gelir de bunlarda havadan para kazanmayı rüyalarında görürler.

Solis Çevrimdışı
13 Şub 2019
404
601
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Acikcasi bu referans olayinda farkli durumlar mevcut.

1. Pembislerin kendi aralarindaki iletisim
2. Dedikodular
3. Eskiden whatsapp gruplari vardi ama tabi orada aaa sana mi geldi vs.. muhabbeti

Bu gibi bir suru detay. Acikcasi bir erkegin referans vermesi bir yandan guvence ama bir yandan sacma ben neden nickleri yazmak zorunda kaliyorum belki gorustugum bilinmesin istiyorum

Cok detayli bir konu bu kaldiki benim referans konumda var onun link ini de atabilirdim de usendim. Bu yuzden acmistim konuyu neyse ya ne diyim 😊

oldboys

Normal Üye
15 Eyl 2021
32
49
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
geçmiş olsun. açıklama gelir umarım

Son düzenleme:
Maiden35 Çevrimdışı
11 Eyl 2020
216
212
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Forumdan önce referanslımı görüşülüyordu acaba🤔

Mulholland Drive Çevrimdışı
26 May 2023
220
373
23
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bir insanın bir insanı engellemesi neden bu kadar içsellestirilir ki...
Engellediyse engelledi...
Siz de engelleyip geçin hocam bence...
İlla ki her şeyin nedenini öğrenmek,
Her şeyin açıklamasını bilmek zorundamiyiz...
Olay ,kulaklıkta müzik dinlemeye,
Özbek, Türkmen yada Kazak kadınlarının otekilestirilmesine,
Para kazanınca bir yerlerinin kalkmasına kadar gitti...
Sevgi dili kullanmak varken,
Bu nefret dilini bir türlü çözemiyorum...

Solis Çevrimdışı
13 Şub 2019
404
601
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bir insanın bir insanı engellemesi neden bu kadar içsellestirilir ki...
Engellediyse engelledi...
Siz de engelleyip geçin hocam bence...
İlla ki her şeyin nedenini öğrenmek,
Her şeyin açıklamasını bilmek zorundamiyiz...
Olay ,kulaklıkta müzik dinlemeye,
Özbek, Türkmen yada Kazak kadınlarının otekilestirilmesine,
Para kazanınca bir yerlerinin kalkmasına kadar gitti...
Sevgi dili kullanmak varken,
Bu nefret dilini bir türlü çözemiyorum...

Simdi ustad burasi bir forum dolayisi ile bilgi paylasimi yapiliyor.
Engellediyse engelledi = gorusmeye gelmediyse gelmedi = yazdiklarindan farkli ciktiysa cikti gibi daha nicelerine bakis acisi dogurur bu.

Konuyu icsellestirdigim yok sadece sebebini merak ettim. Yoksa gorustugum bir suru pembis arkadas var.

Bazi seylerin yapilmamasi gerekli ornegin iletisim kurmak dogru dili kullanmak gerekli

Bizler nasil bazi seylere ozen gosteriyorsak pembis arkadaslar da gostermek zorundadir.

Nefret dilinin sebebi insanlarin icinde cok birikti yasadiklari ve yazamadiklari birazda sebep ondan.

Fikrini paylastigin icin gene de tesekkurler 😊

26 May 2023
220
373
23
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hocam forum kuralları içinde tamam birbirimize saygı göstermek zorundayız..
Neden,
Çünkü kurallar var dimi,
Forumun bir takım kuralları var..
Pembisler foruma bağlılar tamam ama burada sadece reklamlarını yapıyorlar.
Yani özel hayatta bir bağımlılıkları yok foruma karşı.
Dolayısıyla özel hayatında sizi engelleyebilir,
Beni engelleyebilir,
Ve buna bir açıklama getirmek zorunda değil.
Paşa gönlü nasıl isterse öyle davranır.
Sizin yapabileceğiniz de,
Kendisini bu davranışından dolayı tercih etmemek olur...
Mesela bakın bir başkası yooo demiş bana gayet güzel cevap verdi demiş.
Şimdi bu cevap sizi sinirlendirmedi mi,hirslandirmadi mi.
Yani acaba neden ona cevap verdi de bana cevap vermeyip üstüne engelledi soruları beyninizin karanlık dehlizlerinde yankilanmiyor mu...
İşte o yüzden en güzeli takılmamak,
Takılmadan geçmek...
Amaan yaaa demek.
Banane engellediyse engelledi demek.
Bazen umarsamamak insanı çoğu problemden kurtarır.
Yanlız üzerine çok düşününce benim de kafam takıldı..
Gerçekten ya sizi neden engelledi ki acaba.
Yani o kadar da düzgün iletişim kurmussunuz.
Kaç tane de referans vermişsiniz.
Allah Allah neden ya neden.
Hocam özür dilerim ya,
Siz haklısınız merak etmekte.
Ben olsam o kadar kişiyle gorusmusum referansim var,
Beni niye engelledi diye iskillenirim...
Hatta kafayı yerim yani...
Şu an da yiyyorum da.
Hocam,
Sebebini öğrenirseniz bana da dönüş yapabilirmisiniz ya.
Neden engellemiş...

el chapo Çevrimdışı
10 Eyl 2020
2,031
4,163
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
beni eski nikimde buralarda referans yazarken birisi şikayet etmiş engellettirmişti.
neyse o konuya girmek istemiyorum. ama unutmadım.
nu konuya dönecek olursak ; engellemesi normal değil.
özellikle bunu yapanın farklı memleketten olması bana göre çok normal
neden derseniz ? yukarıda bir arkadaşımız benim de düşüncelerimi dile getirmiş.
onun için en son 4 sene eveldi sanırım , tr de yabancı bir kızla görüşmüştüm. ve o sondu.
bizim kızlarımız iyidir. hele forumdaysa daha iyidir.

Solis Çevrimdışı
13 Şub 2019
404
601
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Neden,
Çünkü kurallar var dimi,
Beni engelleyebilir,
Yani acaba neden ona cevap verdi de bana cevap vermeyip üstüne engelledi soruları beyninizin karanlık dehlizlerinde yankilanmiyor mu...
Takılmadan geçmek...
Amaan yaaa demek.
Hocam özür dilerim ya,
Şu an da yiyyorum da.
Hocam,
Neden engellemiş...
Acikcasi yazma stilinden empati yapamadigini tahmin ediyorum. Sinirlenme veya merak yok umrumda da degil engellemesi. Sadece buraya bir iletisim problemini belirttim belki cevap vermek isterse de cevap hakki tanidim. Benim acimdan sorun yok ilk defa basima geldi sadece merak ettim sebebini o kadar. Cevabi ozelime yapmaz yaparsa buraya yapar hepimiz goruruz.

26 May 2023
220
373
23
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Konuyu takipteyim merak ettim.
Etiketleyelim de belki cevap verir...
@MONNA

berkalp26 Çevrimdışı
25 Ocak 2012
223
131
Cinsiyetiniz nedir?
Engelleyen biriyle bir daha muhattap olmamak en iyisi. Hiç bir zaman iyi sonuçlanmıyor. Kendilerine taparcasına davranış gösteren kişiler olunca etraflarında böyle davranışları görmemiz çok normal

5436334rtewerwerwer Çevrimdışı

5436334rtewerwerwer

MinyonDuru
24 Ağu 2015
141
315
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Birileri tarafından engellenmeyen forumdan değildir.tebrik ederim level atlamışsın😂 bıyık bile bükülme ile derler.gecen yine biri tarafından bnde engellendim Burdan dm den görüşme sartlarini sordum.telden yazın dedi yazdim sonuç bu sebep arama. Bir kapı kapanir diğeri açılır
Yorumu okuduğum da cevap vermeden geçmek istemedim. Sebebi şu olsa gerek ben dahil tüm pembe üyelerinin şartları yazılı olanlara görüşme şartları sorulduğu zaman cevap vermek gelmiyor. Birde hiç kendini tanıtarak bile iletişim kurulmuyorsa..
Sizin gibi günde 5-10 kişi aynı uslub ile yazınca sinir bozucu oluyor. Ücret bilgisi yazılı olmayanlar hariç tabii ancak çoğunluğun tanıtım yazısı içerisinde yazılı olduğu varsayılırsa engel yerli olmuş aslında..
Siz birde benim ifşa köşesi adlı konumu okuyun.

Solis Çevrimdışı
13 Şub 2019
404
601
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yorumu okuduğum da cevap vermeden geçmek istemedim. Sebebi şu olsa gerek ben dahil tüm pembe üyelerinin şartları yazılı olanlara görüşme şartları sorulduğu zaman cevap vermek gelmiyor. Birde hiç kendini tanıtarak bile iletişim kurulmuyorsa..
Sizin gibi günde 5-10 kişi aynı uslub ile yazınca sinir bozucu oluyor. Ücret bilgisi yazılı olmayanlar hariç tabii ancak çoğunluğun tanıtım yazısı içerisinde yazılı olduğu varsayılırsa engel yerli olmuş aslında..
Bir an dedim bana mi yazdi diye 🤣🤣 acikcasi yazdiklarin hakkinda haklisin durucum. Tahmin ediyorum neler cektiginizi. Biz mavisler de sizler gibi tanitima ozen gostersek sorun olmayacak 😊 Her seyin basi iletisim tabi dogru kurulmadigi taktirde iki taraf icinde sinir bozucu....

Saabmuro Çevrimdışı
28 Tem 2022
72
66
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Okuyorum okumazmiyim ifşa köşelerinizi, hayranıyım.ilk başta iletişimi buradan dm den kurmuştum zaten oradan yazdım cevapta verdi.bilgiyi telden verebileceğini belirtti. Bende yazdım.sonuc bu. Ücret bilgisi tanıtım sayfasında olmuş olsa belkide hiç iletişim kurmaya çaktım. Şimdi bnm numaram engelli ben şimdi uslupsuz,saygısız,problemli,öylesine yazan ergen, boşbeles, vs vs kişiler arasındayım.ne gereği vardı durdukyere keyfimiz kaçtı.

SARA Çevrimdışı
29 May 2023
23
94
Okuyorum okumazmiyim ifşa köşelerinizi, hayranıyım.ilk başta iletişimi buradan dm den kurmuştum zaten oradan yazdım cevapta verdi.bilgiyi telden verebileceğini belirtti. Bende yazdım.sonuc bu. Ücret bilgisi tanıtım sayfasında olmuş olsa belkide hiç iletişim kurmaya çaktım. Şimdi bnm numaram engelli ben şimdi uslupsuz,saygısız,problemli,öylesine yazan ergen, boşbeles, vs vs kişiler arasındayım.ne gereği vardı durdukyere keyfimiz kaçtı.
Merhaba ben Monayi arkadaşi Sara naslsiniz Monna aileviy sebebler yuzundan açil memleketine donus yaptı o yuzdan cvb gelmiyordur tek çizgidir

Solis Çevrimdışı
13 Şub 2019
404
601
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
🤣 diger randevu kapan arkadas ne durumda acaba 😊 neyse tecrube ettik sagolsun cok guzel iletisim kuruyormus 😇

Solis Çevrimdışı
13 Şub 2019
404
601
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba ben Monayi arkadaşi Sara naslsiniz Monna aileviy sebebler yuzundan açil memleketine donus yaptı o yuzdan cvb gelmiyordur tek çizgidir
Ayriyeten zaman ayirip cevap yazdiginiz icin tesekkurler sara hanim. Iyiyim sizler de iyisinizdir insallah 😊

29 May 2023
19
10

Merhaba ben monna İstanbul'dan ayrıldım ilan bilgilerim yakında kaldırılacak bilginize engel için kusura bakmayın hoşçakalın

Solis Çevrimdışı
13 Şub 2019
404
601
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sorun yok bilgilendirme icin gec de olsa tesekkurler 😊

31 May 2022
52
52
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
bu durumda randevu "kaptığını" açıklayan arkadaş ne durumda acaba...100 den fazla pembişin olduğu bir forumda randevu kapmayı büyük başarı gibi görmesek nasıl olur? monna hanıma inanacak olursak 5 dakikada randevu kapan dostumuzun da ekilmiş olması muhtemel..

26 May 2023
220
373
23
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bence burada ki ana konu,
Randevu kapanın,
Görüşüp, görüşmediği değil,
Ki gorustuyse daha büyük hayal kırıklığı olur.
Görüşmediğini fatzedersek,
Söz konusu olan monna hanımın geçerli bir sebebi varmış bakın.
Yani uzak dogululardan uzak durun denildi,
Bunlar hep böyle denildi,
Kulağında müzik dinliyor denildi,
Saygısız denildi,
Bir tek özür dilenmedi.
Onu da ben dileyeyim bare.
Monna hanım özür dileriz sizden,
Kalbinizi kirdiysak...
Umarım bir an önce işinizi çözer,
Tekrar ülkemize gelirsiniz...
Sizleri seviyoruz...
💐💐💐

14 May 2022
71
79
52
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bazı arkadaşlar olumsuz referans yazanları düşüncelerinden vazgeçirmeye yemin etmiş anlaşılan , ilginç . Görüşmek isteyen arkadaşlar , daha randevu alamadan pat diye engelleniyoruz yazıyorlar , ya yok memleketine gidecekmiş te anlayış göstermeliymiş herkes, gibisinden yazıyorlar şaka gibi. Acil ülkesine gidecekse telefon elinin ucunda , admine bi mesaj atar sayfası kapanır bu kadar. Referans bölümü niye var o zaman , kimse yaşadıklarını yazmasın şişir babam şişir ver 10 puanı geç herkese .Takım tutar gibi olmamalı bu işler.

Solis Çevrimdışı
13 Şub 2019
404
601
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ben konu hakkinda dusuncemi belirttim " tanimis olduk" diye hanfendi tabiki 5 dk da ulkesine gitmedi onu savunan arkadas da sessiz randevuyu alan benden 30 dk once vs.. bos isler bunlar takilmayin her zaman her sey beklenir modunda olun olaylari kisisel algilamayip param cebimde kaldi gibi dusunun 😊

31 Eki 2021
67
102
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Neden,
Çünkü kurallar var dimi,
Beni engelleyebilir,
Takılmadan geçmek...
Amaan yaaa demek.
Hocam özür dilerim ya,
Şu an da yiyyorum da.
Hocam,
Neden engellemiş...
Evet bana da aynı stilde yazdın, merak ettim mesajlarına bakayım dedim herkese aynı tarz yazmışsın, empatiden yoksun, alaycı, polemik yaratmaya çalışan, devamlı eleştiren ..... ben de şimdi senin kafa yapını çok merak ettim, kendi kafa yapını anlarsan bana da açıklar mısın acaba.Ama sanırım imkansız bir şey istedim 😂 Solis i de tanımam ama yazdıklarından aklı başında olduğu belli. Senin için üzülüyorum

31 Eki 2021
67
102
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Acikcasi yazma stilinden empati yapamadigini tahmin ediyorum. Sinirlenme veya merak yok umrumda da degil engellemesi. Sadece buraya bir iletisim problemini belirttim belki cevap vermek isterse de cevap hakki tanidim. Benim acimdan sorun yok ilk defa basima geldi sadece merak ettim sebebini o kadar. Cevabi ozelime yapmaz yaparsa buraya yapar hepimiz goruruz.
Tamamen katılıyorum @Solis seni tanımıyorum ama yazdıklarından düşünce yapımızın benzer olduğunu anlıyorum.

zech Çevrimdışı
17 Şub 2021
88
72
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
2 3 ay sonra ülkeyi terkedecek, aa terketmiş bile, niye bu kadar kafana taktınki anlamadım,
referans sorması bir defa ilginç, sana kim referans olacak asıl.
açıkcası yabancı kadınlarla görüşmelerde her şey pamuk ipliğine bağlı, yarın sabah ülkeyi terkedecek bir kadınla birlikte olma isteği de ne bileyim

26 May 2023
220
373
23
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
2 3 ay sonra ülkeyi terkedecek, aa terketmiş bile, niye bu kadar kafana taktınki anlamadım,
referans sorması bir defa ilginç, sana kim referans olacak asıl.
açıkcası yabancı kadınlarla görüşmelerde her şey pamuk ipliğine bağlı, yarın sabah ülkeyi terkedecek bir kadınla birlikte olma isteği de ne bileyim
Yarın sabah ülkeyi terk edecek biriyle birlikte olma isteğinin neden kötü,abes, olmaması gereken bir şey olduğunu çözemedim.

umut936

Normal Üye
30 Nis 2023
8
3
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hocam bende monna ile görüşmeyi çok istiyordum bir yanlış anlaşılma yüzünden engellendim ahh monna ahh :(

nihatk Çevrimdışı
14 May 2022
119
123
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Tanrı bazen bazı insanların bir araya gelmesini istemiyordur deyip geç boşver :))

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar