Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Profesyonel seviye bir baska..

navagog

Normal Üye
20 May 2024
1
7
24
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dun Demet ile 2 saatlik incall görüşme gerçekleştirdik. Kendisi ile bir gün önce iletişime geçtim ve oldukça hızlı bir şekilde plan yaptık.
Evinin konumu cok iyi, toplu tasima ile rahat bir sekilde konumuna ulaştım.

Salonuna geçtikten sonra ikramlari eşliğinde sohbete basladik. Kendisi konuşkan ve olumlu birisi bu yüzden sohbetimiz akıp gitti. Daha sonra duşlar alındı, yatak odasina geçildi. Burada da kendisi gayet aktifti, yönlendirmeleri güzel bir tempo yakalamaya yardımcı oldu.

Genel olarak görüşmemizden memnun kaldim. Kendisine buradan da teşekkür ediyorum.

Pasa37 Çevrimdışı
28 Kas 2018
93
58
Cinsiyetiniz nedir?
Referans için teşekkürler. @DEMET çok güzel bir hanımefendi, ben de kendisiyle müsaitliğimizin denk düşeceği zamanı bekliyorum.

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,316
7,743
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
referans için teşekkürler

alex1010 Çevrimdışı
3 Ocak 2022
1,726
1,460
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dun Demet ile 2 saatlik incall görüşme gerçekleştirdik. Kendisi ile bir gün önce iletişime geçtim ve oldukça hızlı bir şekilde plan yaptık.
Evinin konumu cok iyi, toplu tasima ile rahat bir sekilde konumuna ulaştım.

Salonuna geçtikten sonra ikramlari eşliğinde sohbete basladik. Kendisi konuşkan ve olumlu birisi bu yüzden sohbetimiz akıp gitti. Daha sonra duşlar alındı, yatak odasina geçildi. Burada da kendisi gayet aktifti, yönlendirmeleri güzel bir tempo yakalamaya yardımcı oldu.

Genel olarak görüşmemizden memnun kaldim. Kendisine buradan da teşekkür ediyorum.
Paylaşım için teşekkürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar