Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Pierre Don Atlet :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,115
8,067
HIPotişko:)
Sen bunu görmedin herhalde.
Chatboxtaki muhabbetimize istinaden gözüne sokayım dedim (giggle)

HiPo Çevrimdışı
18 Eki 2015
361
618
62
Cinsiyetiniz nedir?
AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
... iyi soktun, gözümü de çıkaraydın ...ben annamam triodan falan, buldun benim gibi hırboyu geç dalganı bakiyim :D

Hırbo mu? Yuh! Hayatımda gördüğüm enn entellektüel hırbo olursun hırboysan da (giggle) ki değilsin :*
Severim seni, bilirsin. Yerin bambaşka ama sen boxta penta filan deyince aklıma bu mevzu geldi (giggle)

HiPo Çevrimdışı
18 Eki 2015
361
618
62
Cinsiyetiniz nedir?
Hırbo mu? Yuh! Hayatımda gördüğüm enn entellektüel hırbo olursun hırboysan da (giggle) ki değilsin :*
Severim seni, bilirsin. Yerin bambaşka ama sen boxta penta filan deyince aklıma bu mevzu geldi (giggle)

... triodan annamam falan derken, ben daha demode ya da ilkel kalıyorum bu tür şeylere, bana konvansiyonel seks yetiyo, ötesi olmuyo yani onu demek istediydim :D ... ve iltifat için de teşekkürler tatlı kız :D

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
... triodan annamam falan derken, ben daha demode ya da ilkel kalıyorum bu tür şeylere, bana konvansiyonel seks yetiyo, ötesi olmuyo yani onu demek istediydim :D ... ve iltifat için de teşekkürler tatlı kız :D

İltafatkarlık konusunda başarısızım be, iltifat değildi o bir kere.
Benim için de sürpriz bir deneyimdi bu arada, böyle bir planımız yoktu valla (giggle)
Hayat, tesadüflerle dolu :)

15 Kas 2009
73
-2,400
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Forumun zaten kaldırmış durumda :) Kaldırır ve kaldıracak :D

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

Lanet olsun atom fiziğine, bundan sonra itlik
9 Şub 2019
1,665
2,445
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Bal. Ulu. Cem. Soy. Re. Acaba bilgi alabilir miyim? Başka bir konu başlığında da rahatsız etmiştim...

Harf aliim:
Buldum: Cem Ersoy Ulubal :) AylinAylin hanım, doğrudan sizden yardım isteniyor sanırım... Gizli mesaj olmasın, enigma falan? Durun çözeceğim :D
Harf almış mıydım?

2548145-728xauto.jpg

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
13 Haz 2018
34
10
Cinsiyetiniz nedir?
Dişleri sıkıyoruz. Sevgili arkadaşlar... Artık biz alıştık. Siz şanslısınız... Biz adalet için de her türlü bir yerlerimizi sıkıp duruz.....(Nafile) O yüzden sözlerimi sizler için ; Öpüşmek savaşa hazırlıktır. Şöyleki: Öpüşmek gelecek nesillerin tohumlarının atılma ivmesini hızlandırma ülküsü ile alttaki savaş bölgesinde daha ilerilere girebilmek amacı ile üst bölgede yapılan hazırlıktır. Size keyifli eğlenceler. :)) Diliyorum. Sevgiler sunuyorum.

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,665
2,445
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dişleri sıkıyoruz. Sevgili arkadaşlar... Artık biz alıştık. Siz şanslısınız... Biz adalet için de her türlü bir yerlerimizi sıkıp duruz.....(Nafile) O yüzden sözlerimi sizler için ; Öpüşmek savaşa hazırlıktır. Şöyleki: Öpüşmek gelecek nesillerin tohumlarının atılma ivmesini hızlandırma ülküsü ile alttaki savaş bölgesinde daha ilerilere girebilmek amacı ile üst bölgede yapılan hazırlıktır. Size keyifli eğlenceler. :)) Diliyorum. Sevgiler sunuyorum.

Aylin hanım, avukattan tebligat gelmiş, acilen sevişmeye çağrılıyormuşsunuz :D
Ben böyle anladım...
Not: Savunması da iyiymiş :)

13 Haz 2018
34
10
Cinsiyetiniz nedir?
Üstad, bu ara teligatlar iade geliyor. İkinci tebligatları da muhtara tebliğ yapıyorum. Mal kaçırmadan haciz koymak lazım.....

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,665
2,445
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Üstad, bu ara teligatlar iade geliyor. İkinci tebligatları da muhtara tebliğ yapıyorum. Mal kaçırmadan haciz koymak lazım.....

Ben bilmem, ben ihtiyar heyetindenim... Muhtar , bakkaldan köşeyi dönünce , kırmızı ceketli, Deadpool diye soruverirsiniz :D

15 Kas 2009
73
-2,400
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Gelivedim gari :D Denizliyi görünce şive otomatik gaçıveriyo :D

Neyse baktım ulaşmış alıcıya :) Bi sıkıntı yok gibi var mı başka sorun ?

13 Haz 2018
34
10
Cinsiyetiniz nedir?
Saygıdeğer , yöneticim şive ben de yok ama... Oluversin gari dedim. Teşekkürler. Ben de satış yapamadan hacizleri mi koydum. Dosyamı tahsil ettim. Sağol varol. Gelişme var bende yorum vs. yapmazdım. Takipçi idim.

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,665
2,445
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
13 Haz 2018
34
10
Cinsiyetiniz nedir?
Hımmm o zaman aynı mezihetlerimiz. Ek olarak cila rütuş da var. Pupig ile çok haşır neşir olurum. Cila konusunda......

13 Haz 2018
34
10
Cinsiyetiniz nedir?
Biz daha tüccarlığa geçemedik. Kendi halimizde mesleğimizi icra etmeye çalışıyoruz.

13 Haz 2018
34
10
Cinsiyetiniz nedir?
Teşekkür ederim. Güzel sözleriniz için. Valla ateşler içinde yandığımız doğru. Çünkü yaptığımız iş gereği herkes saydırıyor bize..... :)))) Tahmin edebiliyorsunuz ne dediklerini...... Dediğiniz gibi ateşler içinde zevk olarak yanalım. Saygılar... Galiba buraya bu denli katılmamda aktif olmama sebep kişi belli. Sadece uzaktan takipteydim. Heyecanlanmadım değil... :)

15 Kas 2009
73
-2,400
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Saygıdeğer , yöneticim şive ben de yok ama... Oluversin gari dedim. Teşekkürler. Ben de satış yapamadan hacizleri mi koydum. Dosyamı tahsil ettim. Sağol varol. Gelişme var bende yorum vs. yapmazdım. Takipçi idim.
Est. :) Evet fark ettim. Aksiyon iyidir hareket iyidir. Herhangi bir sorun sıkıntı vs olursa pmden ulaşabilirsin bana.

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067

:) Biz seni kandırdık öyle mi :) Bak bak bak sen :) yok forum tarihinin ilki değil de sanırım en eğlencelisiydi :) Hala @polente nin koşuşu geliyor aklıma :D

Evet. :) Siz beni kandırdınız. :D Hem ben sarhoştum (yalan :) ) Hatırlamıyorum... :)

Cidden ne gündü ama ya! :D poli koşma ustası oldu. :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067

Senin foruma yazdığını görmek ne güzel sevgili @AvukatDenizli. :) Nasıl gidiyor diş sıkma sürecin? Pek sitemkar gördüm seni. (giggle)

Yorumunun adaletle ilgili kısmı için diyecek çok şey var aslında... Zavallı ülkem... :(
Neyse, yakınır AylinAylin ve AvukatDenizli buluşması... v:*

13 Haz 2018
34
10
Cinsiyetiniz nedir?
Foruma aktif olmam senin sayendedir... Diş sıkmaya gelince sıka sıka çürüdü. Kanala ya da çekilmeye ihtiyacı var. Duramıyor yerinde. Gel tezkere gel tezkere diyorum....

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,665
2,445
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Foruma aktif olmam senin sayendedir... Diş sıkmaya gelince sıka sıka çürüdü. Kanala ya da çekilmeye ihtiyacı var. Duramıyor yerinde. Gel tezkere gel tezkere diyorum....

Adam hem avukat, hem asker...
Aylin Hanıma dolguya gidiyorsanız, çeker dişinizi anestezi olmadan, farkına bile varmazsınız :D Giderken de elinize lolipop'u verir...

Karkelo Çevrimdışı
18 May 2019
171
165
Hem hikayemiz paralel hem meslekler. Hukukta 3 ettik ama Sn. Moria yı bu konuda bilmiyordum bana sürpriz oldu :D

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Aylin hanım, avukattan tebligat gelmiş, acilen sevişmeye çağrılıyormuşsunuz :D
Ben böyle anladım...
Not: Savunması da iyiymiş :)

Sevgili Dreadnaught, tebellüğ ettim. :D Mesafe ve mesai sorunları nedeniyle bir araya gelemedik lakin pek yakında kendisiyle haşır neşir olacağım. :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Ben kapıcı ; ihtiyar heyeti ve muhtarın toplantısından sonra temizlik yapıyorummm:D

Ahaha sabah sabah çok güldüm ya!! :D Hadi oradan Deli Derwish! :) Ağanın eli tutulmaz derler, tutmuyorum ve diyorum ki :

[video=youtube_share;sSwlhP-rSGE]https://youtu.be/sSwlhP-rSGE[/video]

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Teşekkür ederim. Güzel sözleriniz için. Valla ateşler içinde yandığımız doğru. Çünkü yaptığımız iş gereği herkes saydırıyor bize..... :)))) Tahmin edebiliyorsunuz ne dediklerini...... Dediğiniz gibi ateşler içinde zevk olarak yanalım. Saygılar... Galiba buraya bu denli katılmamda aktif olmama sebep kişi belli. Sadece uzaktan takipteydim. Heyecanlanmadım değil... :)

O kişi ben oluyorum galiba... (giggle) Aaa, ama utandım sevgili AvukatDenizli. :*

Takip etme modundan birlikte yanma moduna geçeceğimiz zamanlar pek yakında! :)

13 Haz 2018
34
10
Cinsiyetiniz nedir?
Evet saygıdeğer AylinAylin..... Bağlama moduna geçeceğim. Saz çaldığımı söylememiştim sanırım. Hasretinle yandı gönlümü söylememe az kaldı. Üflemeli enstrümanlarda ilgi alanım... Daha ne diyim :))))

Karkelo Çevrimdışı
18 May 2019
171
165
Artık senin de buluşma yorumların sonrası bir hukuki mütalaa şart oldu buralara. Dread bildigim kadarıyla bu konuda uzmanlaşmış olmamakla birlikte terminolojiye baya baya hakim, onun da değerli yorumları olacaktır. :D

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
@avukatDenizkli, ne hoş forumda yazıp çizen kişi sayısında etkim var diye sevineyim bari. :) Çürümemiştir güzel insan, az kaldı zaten ben onları komple çekeceğim :)

Sana armağan ediyorum :

[video=youtube_share;27oCg0mHkaU]https://youtu.be/27oCg0mHkaU[/video]

13 Haz 2018
34
10
Cinsiyetiniz nedir?
Teşekkür ederim. Zevkle dinledim. Allah rahmet eylesin .. Sevgili Esmeray'a da......

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Adam hem avukat, hem asker...
Aylin Hanıma dolguya gidiyorsanız, çeker dişinizi anestezi olmadan, farkına bile varmazsınız :D Giderken de elinize lolipop'u verir...

Sevgili Dreadnaught korkutmasana tatlı kurbanımı yaaa! :D Ne zamandır beni bekliyor, ortamı yıkabiliriz birlikte, şimdiden tedbir alayım bari. :D

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Hem hikayemiz paralel hem meslekler. Hukukta 3 ettik ama Sn. Moria yı bu konuda bilmiyordum bana sürpriz oldu :D
Karkelo, cidden ya , konunun içinde üç tane hukukçu var. :) Normal şartlarda aransa bulunmaz bir durum. :) Aylinsever hukukçuları öperim o halde. :*

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Evet saygıdeğer AylinAylin..... Bağlama moduna geçeceğim. Saz çaldığımı söylememiştim sanırım. Hasretinle yandı gönlümü söylememe az kaldı. Üflemeli enstrümanlarda ilgi alanım... Daha ne diyim :))))

Hayat bizi bir araya getirmemek için didinse de açık çek yazacağım sana. :) Bu arada, bağlamayı eline alıp bir ege türküsü çal : Hadi Gari Sen de Gel :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Artık senin de buluşma yorumların sonrası bir hukuki mütalaa şart oldu buralara. Dread bildigim kadarıyla bu konuda uzmanlaşmış olmamakla birlikte terminolojiye baya baya hakim, onun da değerli yorumları olacaktır. :D

Valla mütaala mı şart oldu yoksa parti mi bilemiyorum Karkelo cuğum. :D Dreadnaught'ın yorumlarını ben de seviyorum, muhakkak katkısı olacaktır.

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Ben oyumu tabiki de partiden yana kullanıyorum canım bence oy birliği ile parti olur kim ne yapsın mütalaa yı :D
Karkelo senin oyun hep partiden yana zaten. :* O anından sonra aksini düşünmem imkansız. :) O zaman mütaalayı salladık, partileniyoruz. :D

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
:D:D durrr küsme şaka şaka deermişim zalım değilmisin be dişi şeytan :)

E değilim tabii Moria cığım cancağızım ya. :( Bir daha küsüyorum o zaman dişi şeytan dediğin için. :) küslüğün karesi yapıyorum. :D

13 Haz 2018
34
10
Cinsiyetiniz nedir?
Yaşasınnnnn ... Çok heyecanlıyım Her yerim kıpır kıpır. İlk avukat olduğumda, ilk duruşmaya gireceğim günkü gibi oldum şu an....

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Küsmekkk yookkkk :) sevişmek vaaarr :D zaten sıcahhhh şöölee serin serinnn püfür püfür anladın sen onu :D aldın mı gızzzz

Ahahah, bir vantilatörüm bile yok hala Moria cığım ama buz var, alır mısın? :D Sen de anladın... :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Küsmekkk yookkkk :) sevişmek vaaarr :D zaten sıcahhhh şöölee serin serinnn püfür püfür anladın sen onu :D aldın mı gızzzz

Ahahah, bir vantilatörüm bile yok hala Moria cığım ama buz var, alır mısın? :D Sen de anladın... :)

13 Haz 2018
34
10
Cinsiyetiniz nedir?
Aynennn , demek 10 kaplan gücünde imiş. Allah allah Demek göründüğü gibi değil miş. Restine rest hatun.

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Vayyy vicdansız vayy sıcahta sevişip inme mi indirtecenn bana :D ne kadar çabuhhh bıktın bendennn :D buz iyi amma diyorumki karışık meyveli dondurma alayım bide onlan deniyek :D ne diyon ; ha bi de bak son kararın mı bi pervane uydurrr gızzz , wallah billah şokkk sıcahhh :D bide senin ateşinnnnn abowww :D

Dondurma karadutlu olabilir mi acep? :) Pervane işi bende, tez vakitte kendimi de siz kurbanlarımı da pişirmemek adına o işi halledeceğim Moria cığım. :) Bu arada bana yine vicdansız demişsin, sopa var, yin mi? :D

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
İyi yarıştık ama :D ralli pistine çıkmadık belki ama çift kişilik uçakta iyi uçurdun beni :) başım hala dönüyor ; zalımmm:D

Ama zalım demesen iyiydi Moria cığım, zalımlık sadece yatakta yoksa bilirsin sevgi kelebeğiyimdir. :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
İyi yarıştık ama :D ralli pistine çıkmadık belki ama çift kişilik uçakta iyi uçurdun beni :) başım hala dönüyor ; zalımmm:D

Ama zalım demesen iyiydi Moria cığım, zalımlık sadece yatakta yoksa bilirsin sevgi kelebeğiyimdir. :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
seviştik ve sevişecez daha hiç merak etme sen ? civcivim yeterki sen iyi ve müsait ol ?

İyiyim iyi! Bomba gibiyim hatta ama el bombası gibi! :D Bu arada @Deadpool adminime sesleniyorum, bu @Donatalone nerede ya?? Şu efsane konunun mankenlerinden malum... :)

15 Kas 2009
73
-2,400
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
İyiyim iyi! Bomba gibiyim hatta ama el bombası gibi! :D Bu arada @Deadpool adminime sesleniyorum, bu @Donatalone nerede ya?? Şu efsane konunun mankenlerinden malum... :)
Domatello kayıplarda ama polente buralarda :)
Ben malum işte ortalıktayım falan :)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar