- 6 Haz 2018
- 6,115
- 8,067
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
@HIPotişko
Sen bunu görmedin herhalde.
Chatboxtaki muhabbetimize istinaden gözüne sokayım dedim (giggle)
... iyi soktun, gözümü de çıkaraydın ...ben annamam triodan falan, buldun benim gibi hırboyu geç dalganı bakiyim
Hırbo mu? Yuh! Hayatımda gördüğüm enn entellektüel hırbo olursun hırboysan da (giggle) ki değilsin :*
Severim seni, bilirsin. Yerin bambaşka ama sen boxta penta filan deyince aklıma bu mevzu geldi (giggle)
... triodan annamam falan derken, ben daha demode ya da ilkel kalıyorum bu tür şeylere, bana konvansiyonel seks yetiyo, ötesi olmuyo yani onu demek istediydim ... ve iltifat için de teşekkürler tatlı kız
Part2 mi ne geliyor
Bal. Ulu. Cem. Soy. Re. Acaba bilgi alabilir miyim? Başka bir konu başlığında da rahatsız etmiştim...
:rapiereki Sonra ben masumum diyorum, hıhı diyorsunuz.Forumun zaten kaldırmış durumda Kaldırır ve kaldıracak
@dreadnauhgt, doğrudan benden yardım istemediğini anladım da garip oldu biraz durum.Harf aliim:
Buldum: Cem Ersoy Ulubal @AylinAylin hanım, doğrudan sizden yardım isteniyor sanırım... Gizli mesaj olmasın, enigma falan? Durun çözeceğim
Harf almış mıydım?
Ekli dosyayı görüntüle 35380
yine diyorum hı hı:rapiereki Sonra ben masumum diyorum, hıhı diyorsunuz.
3e 1 dogrumu okudum ben????????
yuh.bunu yeni goruyorum
Biz seni kandırdık öyle mi Bak bak bak sen yok forum tarihinin ilki değil de sanırım en eğlencelisiydi Hala polente nin koşuşu geliyor aklımaMinnoşum ben, onlar beni kandırdı. Evet, üçe bir (zavallı ben ) Forum tarihinin ilkiydi galiba.
Biz seni kandırdık öyle mi Bak bak bak sen yok forum tarihinin ilki değil de sanırım en eğlencelisiydi Hala polente nin koşuşu geliyor aklımaMinnoşum ben, onlar beni kandırdı. Evet, üçe bir (zavallı ben ) Forum tarihinin ilkiydi galiba.
Dişleri sıkıyoruz. Sevgili arkadaşlar... Artık biz alıştık. Siz şanslısınız... Biz adalet için de her türlü bir yerlerimizi sıkıp duruz.....(Nafile) O yüzden sözlerimi sizler için ; Öpüşmek savaşa hazırlıktır. Şöyleki: Öpüşmek gelecek nesillerin tohumlarının atılma ivmesini hızlandırma ülküsü ile alttaki savaş bölgesinde daha ilerilere girebilmek amacı ile üst bölgede yapılan hazırlıktır. Size keyifli eğlenceler. ) Diliyorum. Sevgiler sunuyorum.
Üstad, bu ara teligatlar iade geliyor. İkinci tebligatları da muhtara tebliğ yapıyorum. Mal kaçırmadan haciz koymak lazım.....
Ben kapıcı ; ihtiyar heyeti ve muhtarın toplantısından sonra temizlik yapıyorummm
Genel Temizlik diyorsunuz.Ben kapıcı ; ihtiyar heyeti ve muhtarın toplantısından sonra temizlik yapıyorummm
Est. Evet fark ettim. Aksiyon iyidir hareket iyidir. Herhangi bir sorun sıkıntı vs olursa pmden ulaşabilirsin bana.Saygıdeğer , yöneticim şive ben de yok ama... Oluversin gari dedim. Teşekkürler. Ben de satış yapamadan hacizleri mi koydum. Dosyamı tahsil ettim. Sağol varol. Gelişme var bende yorum vs. yapmazdım. Takipçi idim.
yine diyorum hı hı
Biz seni kandırdık öyle mi Bak bak bak sen yok forum tarihinin ilki değil de sanırım en eğlencelisiydi Hala @polente nin koşuşu geliyor aklıma
Ahahahahaha hı hı masumsun hı hıTüü, yazıklar olsun. Ben masumum yahu, derhal masumsun der misin lütfen adminim.
Dişleri sıkıyoruz. Sevgili arkadaşlar... Artık biz alıştık. Siz şanslısınız... Biz adalet için de her türlü bir yerlerimizi sıkıp duruz.....(Nafile) O yüzden sözlerimi sizler için ; Öpüşmek savaşa hazırlıktır. Şöyleki: Öpüşmek gelecek nesillerin tohumlarının atılma ivmesini hızlandırma ülküsü ile alttaki savaş bölgesinde daha ilerilere girebilmek amacı ile üst bölgede yapılan hazırlıktır. Size keyifli eğlenceler. ) Diliyorum. Sevgiler sunuyorum.
Foruma aktif olmam senin sayendedir... Diş sıkmaya gelince sıka sıka çürüdü. Kanala ya da çekilmeye ihtiyacı var. Duramıyor yerinde. Gel tezkere gel tezkere diyorum....
Foruma aktif olmam senin sayendedir... Diş sıkmaya gelince sıka sıka çürüdü. Kanala ya da çekilmeye ihtiyacı var. Duramıyor yerinde. Gel tezkere gel tezkere diyorum....
Aylin hanım, avukattan tebligat gelmiş, acilen sevişmeye çağrılıyormuşsunuz
Ben böyle anladım...
Not: Savunması da iyiymiş
Ben kapıcı ; ihtiyar heyeti ve muhtarın toplantısından sonra temizlik yapıyorummm
Teşekkür ederim. Güzel sözleriniz için. Valla ateşler içinde yandığımız doğru. Çünkü yaptığımız iş gereği herkes saydırıyor bize..... ))) Tahmin edebiliyorsunuz ne dediklerini...... Dediğiniz gibi ateşler içinde zevk olarak yanalım. Saygılar... Galiba buraya bu denli katılmamda aktif olmama sebep kişi belli. Sadece uzaktan takipteydim. Heyecanlanmadım değil...
Hem hikayemiz paralel hem meslekler. Hukukta 3 ettik ama Sn. Moria yı bu konuda bilmiyordum bana sürpriz oldu [/QUOTEBr
Bir meslektaşım daha ne güzel...
@avukatDenizkli, ne hoş forumda yazıp çizen kişi sayısında etkim var diye sevineyim bari. Çürümemiştir güzel insan, az kaldı zaten ben onları komple çekeceğimForuma aktif olmam senin sayendedir... Diş sıkmaya gelince sıka sıka çürüdü. Kanala ya da çekilmeye ihtiyacı var. Duramıyor yerinde. Gel tezkere gel tezkere diyorum....
Adam hem avukat, hem asker...
Aylin Hanıma dolguya gidiyorsanız, çeker dişinizi anestezi olmadan, farkına bile varmazsınız Giderken de elinize lolipop'u verir...
Karkelo, cidden ya , konunun içinde üç tane hukukçu var. Normal şartlarda aransa bulunmaz bir durum. Aylinsever hukukçuları öperim o halde. :*Hem hikayemiz paralel hem meslekler. Hukukta 3 ettik ama Sn. Moria yı bu konuda bilmiyordum bana sürpriz oldu
@Karkelo, cidden ya , konunun içinde üç tane hukukçu var. Normal şartlarda aransa bulunmaz bir durum. Aylinsever hukukçuları öperim o halde. :*
AylinAylin hazırım bekliyorum. Başkada bişi dememSevgili @Dreadnaught korkutmasana tatlı kurbanımı yaaa! Ne zamandır beni bekliyor, ortamı yıkabiliriz birlikte, şimdiden tedbir alayım bari.
Hem hikayemiz paralel hem meslekler. Hukukta 3 ettik ama Sn. Moria yı bu konuda bilmiyordum bana sürpriz oldu [/QUOTEBr
Bir meslektaşım daha ne güzel...
Resmen hukukçular toplandı konunun içinde Forum ne kadar renkli bir mecra yahu.
Ahahahahaha hı hı masumsun hı hı
Evet saygıdeğer AylinAylin..... Bağlama moduna geçeceğim. Saz çaldığımı söylememiştim sanırım. Hasretinle yandı gönlümü söylememe az kaldı. Üflemeli enstrümanlarda ilgi alanım... Daha ne diyim )))
Artık senin de buluşma yorumların sonrası bir hukuki mütalaa şart oldu buralara. Dread bildigim kadarıyla bu konuda uzmanlaşmış olmamakla birlikte terminolojiye baya baya hakim, onun da değerli yorumları olacaktır.
vayyy zalım ne ağası derbederim bennn tut derbederin elinden göster cennet bahçesini o zaman
Teşekkür ederim. Zevkle dinledim. Allah rahmet eylesin .. Sevgili Esmeray'a da......
Valla mütaala mı şart oldu yoksa parti mi bilemiyorum @Karkelo cuğum. @Dreadnaught'ın yorumlarını ben de seviyorum, muhakkak katkısı olacaktır.
Şüphesiz ki Aylinsever hukukçular da seni canım (happy) :*
AylinAylin hazırım bekliyorum. Başkada bişi demem
Karkelo senin oyun hep partiden yana zaten. :* O anından sonra aksini düşünmem imkansız. O zaman mütaalayı salladık, partileniyoruz.Ben oyumu tabiki de partiden yana kullanıyorum canım bence oy birliği ile parti olur kim ne yapsın mütalaa yı
@Karkelo senin oyun hep partiden yana zaten. :* O anından sonra aksini düşünmem imkansız. O zaman mütaalayı salladık, partileniyoruz.
durrr küsme şaka şaka deermişim zalım değilmisin be dişi şeytan
Offffff kiiiiii offfffff offfffffff offfffffff aylinaylin
You come to me, i've a party @Karkelo!!
Küsemessin kızım istesende küsemessin çünkü ben küsülecek değil anca sevişilecek adamım deeerrmişim şetaaaaannnn
Yaşasınnnnn ... Çok heyecanlıyım Her yerim kıpır kıpır. İlk avukat olduğumda, ilk duruşmaya gireceğim günkü gibi oldum şu an.... ??
O zaman iletişelim. Yazdım whatsaptan......Sevgili @AvukatDenizli ciğim, seni heyecanlandırmak ne hoş, az kaldı büyük buluşmaya. Bir ara iletişsek diyorum...
Uçarak geliyorum, uçuş takımlarım tutmayabilir yalnız bilgin olsun
Küsmekkk yookkkk sevişmek vaaarr zaten sıcahhhh şöölee serin serinnn püfür püfür anladın sen onu aldın mı gızzzz
Küsmekkk yookkkk sevişmek vaaarr zaten sıcahhhh şöölee serin serinnn püfür püfür anladın sen onu aldın mı gızzzz
O zaman iletişelim. Yazdım whatsaptan......
O zaman iletişelim. Yazdım whatsaptan......
Vayyy vicdansız vayy sıcahta sevişip inme mi indirtecenn bana ne kadar çabuhhh bıktın bendennn buz iyi amma diyorumki karışık meyveli dondurma alayım bide onlan deniyek ne diyon ; ha bi de bak son kararın mı bi pervane uydurrr gızzz , wallah billah şokkk sıcahhh bide senin ateşinnnnn abowww
Aynennn , demek 10 kaplan gücünde imiş. Allah allah Demek göründüğü gibi değil miş. Restine rest hatun.
Tamam msj alındı dondurma karadutlu pervane çok mühim hallet tez zamanda zopayı yiyim senin elinden
Bayıldım sevgili @AylinAylin şeftali üstü dondurma yalamakta baya zevkli idi ayrıca
Dolaptaki dondurmayı seçim yarışını seyrederken gömeriz @AylinAylin ; haa bilirim şeftali ballı yala yala bitmez var bide
Dolaptaki dondurmayı seçim yarışını seyrederken gömeriz @AylinAylin ; haa bilirim şeftali ballı yala yala bitmez var bide
Olucakkk olucakkk @AylinAylin hiç metal etme ; sağlam yarışıcaz
Aynennn , demek 10 kaplan gücünde imiş. Allah allah Demek göründüğü gibi değil miş. Restine rest hatun.
İyi yarıştık ama ralli pistine çıkmadık belki ama çift kişilik uçakta iyi uçurdun beni başım hala dönüyor ; zalımmm
İyi yarıştık ama ralli pistine çıkmadık belki ama çift kişilik uçakta iyi uçurdun beni başım hala dönüyor ; zalımmm
Bilirimm bilirim @AylinAylin nasıl zalım bir sevgi kelebeği olduğunu çook masumsun hele sevişirken
Bilirimm bilirim @AylinAylin nasıl zalım bir sevgi kelebeği olduğunu çook masumsun hele sevişirken
dünyasal şartlar ; yemedimde hadi yemiş gibi yapayım senin hatırına @AylinAylin
dünyasal şartlar ; yemedimde hadi yemiş gibi yapayım senin hatırına @AylinAylin
Çook masumsuun bilirim AylinAylin ee hadi iyleş kızım yandım kül oldum canım vuslat isterrr
seviştik ve sevişecez daha hiç merak etme sen ? civcivim yeterki sen iyi ve müsait ol ?
Domatello kayıplarda ama polente buralardaİyiyim iyi! Bomba gibiyim hatta ama el bombası gibi! Bu arada @Deadpool adminime sesleniyorum, bu @Donatalone nerede ya?? Şu efsane konunun mankenlerinden malum...
Domatello kayıplarda ama polente buralarda
Ben malum işte ortalıktayım falan
Aa öyle bişi mi vardı ?Donatello buhar oldu sanki resmen. Ee biz hani toplaşacaktık da icmeye gidecektik cümbürcemaat, ne oldu @Deadpool adminim?
Aa öyle bişi mi vardı ?
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!