- 8 Eyl 2020
- 1,434
- 2,000
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
İpeksi ve bahar çiçekleri gibi kokan bir ten,güzel ve narin eller, huzurun rengi olan mavi gözler ve zürafaları kıskandıracak kadar fiziğiyle uyumlu bir boy..
Tüm foruma tekrardan merhaba..
Marina,foruma girdiği andan itibaren hep aklımda ve bende görüşme için hep fırsat kolluyordum. Daha önceden irtibata geçtim ama zamanlarımız uymadı.
Bugün için randevu talebime uygun olacagini belirterek,direksiyonu Ataşehir istikametine çevirdim. Kolay bulunabilecek konum,sakin bir sokakta,kendisinin yönlendirmesiyle de rahat ulaşılabilecek sitede oturuyor.
Fotolarından,referanslardan dolayı beklentim hayli fazlaydı,kendisinden istediğim özel kostümde vardı. Kapı açıldığında beklentimin çok üstü ile karşılaştım,biraz afallamadım desem yalan olur
El,yüz yıkama faslından sonra hazırlamış olduğu masaya geçtik.
Boncuk boncuk ışıklarının altında,masada yer kalmayacak şekilde ikram çeşitleriyle sohbete başladık. Aslen Rus ama Türkçesi çok iyi tam kıvamında,hiç bir şekilde iletişim de sıkıntı olmadı. Sohbeti güzeldi,yabancılık çekmemeniz için elinden geleni yaptı.
Duş sonrası,odaya geçtik. Özel anlara gelince
- Öpüşmesi çok iyi,siz bıksanızda kendisi bırakmıyor.
- Oralı,benim için en iyisiydi diyebilirim.
- Vücudu da tam kıvamında olduğundan,her pozisyonu denedik.
Ben çok keyif aldım,umarım kendisi de keyif almıştır.
İki seans sonrası,duş alıp elleriyle hazırladığı güzel kahveleri keyif sigarası ile içtik. Benim açımdan özel görüşmelerinden biri oldu.
Güzel geçen iki saatlik görüşme için kendisine çok teşekkür ederim. Görüşme düşüncesi olanlara,kesinlikle görüşün,yoksa çok eksiğiniz olur
Bir sonraki referans yazısında görüşmek üzere, tüm foruma sağlıklı günler..
Tüm foruma tekrardan merhaba..
Marina,foruma girdiği andan itibaren hep aklımda ve bende görüşme için hep fırsat kolluyordum. Daha önceden irtibata geçtim ama zamanlarımız uymadı.
Bugün için randevu talebime uygun olacagini belirterek,direksiyonu Ataşehir istikametine çevirdim. Kolay bulunabilecek konum,sakin bir sokakta,kendisinin yönlendirmesiyle de rahat ulaşılabilecek sitede oturuyor.
Fotolarından,referanslardan dolayı beklentim hayli fazlaydı,kendisinden istediğim özel kostümde vardı. Kapı açıldığında beklentimin çok üstü ile karşılaştım,biraz afallamadım desem yalan olur

Boncuk boncuk ışıklarının altında,masada yer kalmayacak şekilde ikram çeşitleriyle sohbete başladık. Aslen Rus ama Türkçesi çok iyi tam kıvamında,hiç bir şekilde iletişim de sıkıntı olmadı. Sohbeti güzeldi,yabancılık çekmemeniz için elinden geleni yaptı.
Duş sonrası,odaya geçtik. Özel anlara gelince
- Öpüşmesi çok iyi,siz bıksanızda kendisi bırakmıyor.
- Oralı,benim için en iyisiydi diyebilirim.
- Vücudu da tam kıvamında olduğundan,her pozisyonu denedik.
Ben çok keyif aldım,umarım kendisi de keyif almıştır.

İki seans sonrası,duş alıp elleriyle hazırladığı güzel kahveleri keyif sigarası ile içtik. Benim açımdan özel görüşmelerinden biri oldu.
Güzel geçen iki saatlik görüşme için kendisine çok teşekkür ederim. Görüşme düşüncesi olanlara,kesinlikle görüşün,yoksa çok eksiğiniz olur

Bir sonraki referans yazısında görüşmek üzere, tüm foruma sağlıklı günler..