Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Özbek Prensesi Elif Hanim

canty

Normal Üye
22 Mar 2023
3
24
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
@elif özbek hanım ile dün iki saatlik görüşmemiz oldu. Uzun zamandır kendisini takip ediyordum. İletişime geçtiğimde çok kolay bir şekilde görüşmeyi ayarladık. Adrese vardığımda aracımı kolay bir şekilde park ettim. Kapıyı mini eteği ve sıcak gülümsemesiyle açtı. Arkadaş canlısı kibar tam bir hanımefendi. Fiziği ve yüz güzelliği fotoğraflardan kesinlikle daha güzel manken gibi. Sizin konforunuzu herseyden önde tutuyor. Evinde ki klimayı dahi benim konforuma göre ayarladı. Aksiyon anlarında açtık sonra kapattık , hep bana sordu iyi mi içerisi klimayı açıyım mı diye. Kendisinden küçük bir iki kıyafet isteğim vardı kırmadı hepsine karşılık verdi. Yatakta sizinle uyumlu davranıyor yapmacık değil tam bir gfe deneyimi oldu benim için.Yüzümde gülümseme ile ayrıldım evden. Kendisine buradan bir kez daha teşekkür ediyorum ,tekrar görüşmek üzere Özbek Prensesi

Capitancapitan Çevrimdışı
7 Ağu 2023
651
863
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Her seye inanirim da Elifin evinin orada kolay park yeri bulduguna inanmam iste 😁

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,741
8,012
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
referans için teşekürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar