Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Online Dizi film sitesi için öneriler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
sandalet Çevrimdışı
1 Ara 2009
51
0
Cinsiyetiniz nedir?
Merhabalar efendim hafta sonu hem biraz ek gelir olsun hemde zaman geçirmek babında bir online dizi ve film izlenen bir site kurdum şu anda aktif olarak dizi izlenimi yapılmaktadır sizde acaba ne gibi filmler diziler eklemeliyim ki kişilerin ilgisini çekeyim diye bir soru soracagım ona göre bir portföy oluşturmak istiyorum siteme . sitenin linkini reklam olmasın diye veremiyorum şimdiden yorumlarınız için teşekkürler

Yetenekli Bay Ripley Çevrimdışı
15 Ara 2009
1,914
69
40
Cinsiyetiniz nedir?
Merhabalar efendim hafta sonu hem biraz ek gelir olsun hemde zaman geçirmek babında bir online dizi ve film izlenen bir site kurdum şu anda aktif olarak dizi izlenimi yapılmaktadır sizde acaba ne gibi filmler diziler eklemeliyim ki kişilerin ilgisini çekeyim diye bir soru soracagım ona göre bir portföy oluşturmak istiyorum siteme . sitenin linkini reklam olmasın diye veremiyorum şimdiden yorumlarınız için teşekkürler
Dostum İMDB'nin En Çok İzlemnen 250 Filmi Var Onlardan Seç

2 Kas 2010
64
0
Cinsiyetiniz nedir?
Bence biraz farklı yap bulamayacağımız filmleri koy mesela "Away Days" çok fazla bilinmeyen ama yeşil sokak holiganlarından daha güzel bi filmdir

PİSAGORx Çevrimdışı

PİSAGORx

Black is Black
4 Haz 2009
572
4
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Dostum İMDB'nin En Çok İzlemnen 250 Filmi Var Onlardan Seç
KESiNLİKLE
BEN BEST OF NOSTARJİMİ ORDAN TOPARLADIM FİLMİN TÜM DETAYLARINI FRAGMANLARINI VS VS HER ŞEYİNİ BULABİLİYORSUN. :)

11 Kas 2010
30
0
Cinsiyetiniz nedir?
Dizilerden ''Spartacus Blood and Sand'' filmlerden ise ''The Good, The Bad and The Ugly'' kesin olsun :)

Burak_old Çevrimdışı
11 Kas 2010
65
0
Cinsiyetiniz nedir?
Alttaki listeyi eklersen çok makbule geçer bnm açımdan

Böyle mi Olacaktı

Kumkapı Olayı -Üzgünüm

Zehirli Çiçek

Gizli Aşk

Sibel

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar