- 23 Kas 2021
- 3
- 167
- 32
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bayan
İsim: Nil lini
Semt: Etiler
Boy: 182
Kilo: 65
Göz Rengi: Ela
Saç Rengi: kumral
Ten Rengi: Bronz
Vücut Tipi: Fit
Randevulaşma Yöntemi: Anlık olarak randevu alabilirim. Sorunuz
Görüşme Yeri Tercihim: İncall - Evimde Görüşme Kabul ediyorum outcal sadece hotel şehir dışı ve yurt dışı tatillerinizde size eşlik edebilirim
Şehir Dışı Program: Evet Yapıyorum
Sigara Kullanımı: Kullanıyorum yanımda kullanabilirsiniz. e
Alkol Kullanımı:karşılıklı eşlik ederim
Yabancı Dil: İngilizce ve bir kaç dil daha
Standart Servislerim: O-Level (Kondomsuz Oral sex ,bugüne kadar yaşadığınız oral deneyımlerini unutun benden once oral sex yaşamadığınıza eminim) , Soft Sex, ayak fetiş, Öpüşme vucuda boşalma,kucak dans
Extra Ücretli Servislerim: CIM (Ağza Boşalma), COF (Yüze Boşalma), , Striptease,, Hard Sex, GFE (Kız arkadaş deneyimi), , Grup Seks, Sex oyuncakları, Dominasyon - Sahibelik
Yasaklarım: A-Level (Anal sex), Kondomsuz Sex, Yutma, DFK (Deep french kissing), Anal Rimming (Anüs Yalama), Sınırsız (Seans sınırı yok)
İletişim:
Hakkımda:
Merhaba
İstanbul / Avrupa Yakası Etilerden Ben NİL
180 boyunda 64 kilo 29 yaşında RUS /..... melezi yabancı güzel bir modelim
Güler yüzlü eğlenceli çok enerjik, titiz, sexe düşkun biriyim
sevişmeyı bereket tanrısına ibadet bilir ve onun rahibesi olarak çokça ibadet etmekten zevk alırım
Etilerde kendi evimde misafirlerimi ağırlıyorum
Sohbet etmeyi ve misafir ağırlamayı çok severim
misafirlerimin özel arzularına göre hazırlanmayı ve istedikleri rolde onları evimde ağırlamaktan fazlasıyla zevk alırım
Temizliğine ve bakımına özen gösteren insanlara eşlik etmeyı tercih edıyorum
Arkadaşlığımdan memnun ayrılacağınızdan ve hayatınızın unutulmaz deneyımlerini yaşıyacağınızdan eminim referanslarımı okursanız randevudan once sizinde içinizde şuphe kalmıyacak
tekrarı için randevu almadan gitmeyeceğinizden emin olabilirsiniz
şimdilik sadece öpüyorum sizi gerisini buluştuğumuzda yaştırım istesemde anlatılamaz çünkü
İyi forumlar dilerim herkese
Yasaklarım:
Kondomsuz sex
Yutma
Dfk
Extra Ücretli Servislerim:
Hard sex -cim cif - sex oyuncakları ile fanteziler -sahibelik-kız arkadaş deneyimi,dominasyon,gurup sex,bisexuel beraberlik (2 erkek tek kadın ,iki kadın tek erkek ,2 kadın 2 erkek ,çoklu kadın çoklu erkek )
Fantezileri renklere benzetirim ve karşılıklı enerji uyumundan sonra her şey çok farklı ve güzel olabilir düşüncesindeyim
şehir dışı göruşmelerim
uçak bileti ve diğer masraflar size ait bilet ucretini ayrı alıyorum
WHATSAPP NUMARAM +7 978 446-84-81
Whatsapp hızlı iletişim için linke tıklayınız.!!
**GÖRÜŞME YAPTIĞIM ÜYELERİN AÇTIĞI REFERANS KONULARINI GÖRMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYINIZ.!**
Semt: Etiler
Boy: 182
Kilo: 65
Göz Rengi: Ela
Saç Rengi: kumral
Ten Rengi: Bronz
Vücut Tipi: Fit
Randevulaşma Yöntemi: Anlık olarak randevu alabilirim. Sorunuz
Görüşme Yeri Tercihim: İncall - Evimde Görüşme Kabul ediyorum outcal sadece hotel şehir dışı ve yurt dışı tatillerinizde size eşlik edebilirim
Şehir Dışı Program: Evet Yapıyorum
Sigara Kullanımı: Kullanıyorum yanımda kullanabilirsiniz. e
Alkol Kullanımı:karşılıklı eşlik ederim
Yabancı Dil: İngilizce ve bir kaç dil daha
Standart Servislerim: O-Level (Kondomsuz Oral sex ,bugüne kadar yaşadığınız oral deneyımlerini unutun benden once oral sex yaşamadığınıza eminim) , Soft Sex, ayak fetiş, Öpüşme vucuda boşalma,kucak dans
Extra Ücretli Servislerim: CIM (Ağza Boşalma), COF (Yüze Boşalma), , Striptease,, Hard Sex, GFE (Kız arkadaş deneyimi), , Grup Seks, Sex oyuncakları, Dominasyon - Sahibelik
Yasaklarım: A-Level (Anal sex), Kondomsuz Sex, Yutma, DFK (Deep french kissing), Anal Rimming (Anüs Yalama), Sınırsız (Seans sınırı yok)
İletişim:
Hakkımda:
Merhaba
İstanbul / Avrupa Yakası Etilerden Ben NİL
180 boyunda 64 kilo 29 yaşında RUS /..... melezi yabancı güzel bir modelim
Güler yüzlü eğlenceli çok enerjik, titiz, sexe düşkun biriyim
sevişmeyı bereket tanrısına ibadet bilir ve onun rahibesi olarak çokça ibadet etmekten zevk alırım
Etilerde kendi evimde misafirlerimi ağırlıyorum
Sohbet etmeyi ve misafir ağırlamayı çok severim
misafirlerimin özel arzularına göre hazırlanmayı ve istedikleri rolde onları evimde ağırlamaktan fazlasıyla zevk alırım
Temizliğine ve bakımına özen gösteren insanlara eşlik etmeyı tercih edıyorum
Arkadaşlığımdan memnun ayrılacağınızdan ve hayatınızın unutulmaz deneyımlerini yaşıyacağınızdan eminim referanslarımı okursanız randevudan once sizinde içinizde şuphe kalmıyacak
tekrarı için randevu almadan gitmeyeceğinizden emin olabilirsiniz
şimdilik sadece öpüyorum sizi gerisini buluştuğumuzda yaştırım istesemde anlatılamaz çünkü
İyi forumlar dilerim herkese
Yasaklarım:
Kondomsuz sex
Yutma
Dfk
Extra Ücretli Servislerim:
Hard sex -cim cif - sex oyuncakları ile fanteziler -sahibelik-kız arkadaş deneyimi,dominasyon,gurup sex,bisexuel beraberlik (2 erkek tek kadın ,iki kadın tek erkek ,2 kadın 2 erkek ,çoklu kadın çoklu erkek )
Fantezileri renklere benzetirim ve karşılıklı enerji uyumundan sonra her şey çok farklı ve güzel olabilir düşüncesindeyim
şehir dışı göruşmelerim
uçak bileti ve diğer masraflar size ait bilet ucretini ayrı alıyorum
WHATSAPP NUMARAM +7 978 446-84-81
Whatsapp hızlı iletişim için linke tıklayınız.!!
**GÖRÜŞME YAPTIĞIM ÜYELERİN AÇTIĞI REFERANS KONULARINI GÖRMEK İÇİN AŞAĞIDAKİ LİNKE TIKLAYINIZ.!**
Ekli dosyalar
-
3.jpeg247.6 KB · Görüntüleme: 7,633
-
2.jpeg155.5 KB · Görüntüleme: 7,516
-
1.jpeg95.8 KB · Görüntüleme: 7,351
-
WhatsApp Image 2022-05-15 at 19.21.03.jpeg20.9 KB · Görüntüleme: 7,326
-
WhatsApp Image 2022-05-15 at 19.21.04 (1).jpeg92.4 KB · Görüntüleme: 7,232
-