Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Nadir bulunanlardan

ohmgitsfero

Normal Üye
8 Ocak 2023
15
75
27
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Pazar günü için bir dört saatlik görüşme gerçekleştirdik. Genelde ilk görüşme için uzun süreli tercih etmemek gerekir ama ben Gökçe için pişman olmayacağım hissini aldım, olmadım da. Kapıyı açar açmaz büyüledi. 35 yaşında olduğu da aşikar, şüpheli bence. Ben 25 yaşında diyorum. Evi de temizdi, çok rahat ettim. Ben pek konuşmam öyle bir yapım var, benim suskunluğumu kendisi kapattı. O anlattı ben dinledim, o anlattı ben dinledim. Sabaha kadar anlatsa yine dinlerdim 😂 Özel anlar da keyiifliydi.

Her şeyiyle iyi geçti, umarım tekrar görüşürüz.

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,898
4,473
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Pazar günü için bir dört saatlik görüşme gerçekleştirdik. Genelde ilk görüşme için uzun süreli tercih etmemek gerekir ama ben Gökçe için pişman olmayacağım hissini aldım, olmadım da. Kapıyı açar açmaz büyüledi. 35 yaşında olduğu da aşikar, şüpheli bence. Ben 25 yaşında diyorum. Evi de temizdi, çok rahat ettim. Ben pek konuşmam öyle bir yapım var, benim suskunluğumu kendisi kapattı. O anlattı ben dinledim, o anlattı ben dinledim. Sabaha kadar anlatsa yine dinlerdim 😂 Özel anlar da keyiifliydi.

Referans için teşekkürler

GÖKÇE Çevrimdışı
13 Ocak 2025
66
299

Tatlı tatlı bana "geveze" dedi 😲

Hahah biraz da öyle tabi:))

Seninle vakit geçirmek ve konuşmak oldukça keyifliydi. Herşey için teşekkür ediyorum, tekrar görüşmek dileğiyle 💋💋

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar