Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Dişi Aslan Marina

spawnice Çevrimdışı
11 Mar 2010
107
296
SPQR
Romalı Yoldaşlar

Geçen @VİP MARİNA Hanım ile birkaç saatlik görüşme organize ettik. Lokasyona yandex direkt götürüyor. Avrupa Anadolu yakası geçiş, yeri bulalım diyene kadar yaklaşık bir saat sürdü. Lokasyona toplu ulaşım ile de rahat ulaşılabilir diye düşünüyorum bir miktar yürüyerek. Az merdiven sonrası kapı açıldı ve @VİP MARİNA Hanım beni spor bir kıyafet ile karşıladı.

Tanışma ve temizlik faslı sonrası oturduk. Hazırlıklar yapılmış , masa hazırlanmış, bir kuş sütü bir de şarap eksik idi getirdiğim beyaz Şarap ile eksiği kalmadı masanın. Ev gayet derli toplu düzenli ve temiz bu arada. Tepede bir disco topu ortamı gayet aydınlatıyor. Ha keza odalar pervane ile serinletiliyor. Özünde klima daha verimli olabilir ama takılmaya gerek yok, iş görüyor gece vakti her türlü.

Çok hoş bir Rus kızı, yüz hatları biraz değişik , muhtemelen Sovyetlerin DNA havuzundan çıkma bir taş örneği .. Fizik Çok Çok iyi , teni erkeği kendine çeken hanımlara bayılıyorum, Marina çok iyi bir örnek bu konuda... Kafamız çok uyuştu , uzun ve keyifli sohbetler hiç sıkıcı değil, muhabbet ettikçe edesi geliyor insanın. Muhabbetten çok keyif aldım.

Tenimizde burcumuzda çok güzel uyuştu. Tertemiz apak bir pespembiş. Yatak performansı, oralı pozisyon zenginliği takdire şayan. Test edin hak vereceksiniz. What a Snake , WOW ...

Ve tabii ki beni çok çalıştırdı , kendi de çok çalıştı. Çok zevk aldım , Marina da zevk aldı, Farklı farklı şeyler de denedik, güldük eğlendik , açıkçası yanından ayrılmak istemedim. Umarım tekrarlayabiliriz. Bu performans zor bulunur. Bu aralar pembişlerimizden çok memnun ayrılıyorum. Buna katkı yapan forumumuza ve forumdaşlarımıza da selamlar olsun.

Cümleten kalın sağlıcakla....

scroombry Çevrimdışı
22 Mar 2020
413
466
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Güzel paylaşımınız için teşekkürler.

RangerG Çevrimdışı
17 Mar 2020
621
1,376
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Keyifli paylaşım için teşekkürler 🤩
Marina hanım sevişmenin hakkını veriyor anlaşılan, kendisine de tebrikler 🎉

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,038
1,091
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
tebrikler güzel zamanlarınız olmuş

VİP MARİNA Çevrimdışı

VİP MARİNA

Forum Destekçisi
3 Haz 2021
741
4,897
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
SPQR
Romalı Yoldaşlar

Geçen @VİP MARİNA Hanım ile birkaç saatlik görüşme organize ettik. Lokasyona yandex direkt götürüyor. Avrupa Anadolu yakası geçiş, yeri bulalım diyene kadar yaklaşık bir saat sürdü. Lokasyona toplu ulaşım ile de rahat ulaşılabilir diye düşünüyorum bir miktar yürüyerek. Az merdiven sonrası kapı açıldı ve @VİP MARİNA Hanım beni spor bir kıyafet ile karşıladı.

Tanışma ve temizlik faslı sonrası oturduk. Hazırlıklar yapılmış , masa hazırlanmış, bir kuş sütü bir de şarap eksik idi getirdiğim beyaz Şarap ile eksiği kalmadı masanın. Ev gayet derli toplu düzenli ve temiz bu arada. Tepede bir disco topu ortamı gayet aydınlatıyor. Ha keza odalar pervane ile serinletiliyor. Özünde klima daha verimli olabilir ama takılmaya gerek yok, iş görüyor gece vakti her türlü.

Çok hoş bir Rus kızı, yüz hatları biraz değişik , muhtemelen Sovyetlerin DNA havuzundan çıkma bir taş örneği .. Fizik Çok Çok iyi , teni erkeği kendine çeken hanımlara bayılıyorum, Marina çok iyi bir örnek bu konuda... Kafamız çok uyuştu , uzun ve keyifli sohbetler hiç sıkıcı değil, muhabbet ettikçe edesi geliyor insanın. Muhabbetten çok keyif aldım.

Tenimizde burcumuzda çok güzel uyuştu. Tertemiz apak bir pespembiş. Yatak performansı, oralı pozisyon zenginliği takdire şayan. Test edin hak vereceksiniz. What a Snake , WOW ...

Ve tabii ki beni çok çalıştırdı , kendi de çok çalıştı. Çok zevk aldım , Marina da zevk aldı, Farklı farklı şeyler de denedik, güldük eğlendik , açıkçası yanından ayrılmak istemedim. Umarım tekrarlayabiliriz. Bu performans zor bulunur. Bu aralar pembişlerimizden çok memnun ayrılıyorum. Buna katkı yapan forumumuza ve forumdaşlarımıza da selamlar olsun.

Cümleten kalın sağlıcakla....
Öncelikle her şey için ben tşk ederim tatlım 🥰🥰güzel yorum içinde 🙏🙏ve her zaman beklerim 🙏🙏💓💓💓💋💋💋🥂🥂🥂

Sword2 Çevrimdışı
14 Mar 2020
99
129
49
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Marina hanım yine mest etmeye devam ediyor. Güzel paylaşım için her iki tarafa teşekkürler.. Yakında bir İstanbul seyahati yapmak şart oldu..

caan Çevrimdışı

caan

Normal Üye
7 Şub 2020
36
42
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Teşekkürler güzel paylaşım için

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar