Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Daha ne istiyebilirimki hayattan👻🥰🌹

berkcan_34 Çevrimdışı
12 Ağu 2017
136
195
Cinsiyetiniz nedir?
Selamlar,
Öykü ve hayal ile görüsmeye 2 arkadaş gittik.
Metrobüs avcılar durağına çok yakın konumları.
Trafiği düşünerek metrobüs ile gittik biz,çokta iyi yapmışız.
Beni artık biliyorsunuz iyice sabah kuşu oldum ve yine sabah erken saatlerde konumdaydık 😊
Çok kafa çok eğlenceli kızlar gerçekten , çok eğlendik birlikte.hiç yabancılık çekmiyorsunuz yanlarında.çok içten ve çok samimiler ve ikiside güzel valla , yani şöyle diyim ben odaya geçiyorum ve hanginiz gelirse farketmez dedim yani 🙈
Ve ahh o oda yokmu o oda tekrar tekrar girerim onlarla o odaya , ben ne yaşadim neler oluyor burda dedim..sonra bi ara bi baskın yedim diğer kızimızdan ama kafa o kadar gidikki zevkten kaç kere söylediler yine hatırlamıyorum ben kimle görüştüm baskını yapan kimdi 🤣 veya beynim bana oyun yapıyor hatırlamayarak , tekrar gidip öğren iyice diye 😊
Ertesi gün yine gidicektim fakat onlar tatile çıktı, onlar döndü ben tatile çıktım filen bi türlü tekrar gidemedim.
Fakat mutlaka ve mutlaka busefer tek gidip iyice öğrenicem kim kimdi diye 🥰🥰🥰
Yani öykü ve hayal ile görüştükten sonra başka daha ne istiyebilirimki 😊
Yaşattığınız o güzel saatler için çok ama çok teşekkür ediyoruz arkadaşım ve ben.
Kendinize çok çok iyi bakın @ÖYKÜ-HAYAL 🌹🌹🌹

ÖYKÜ-HAYAL Çevrimdışı
21 Eki 2022
106
356
Selamlar,
Öykü ve hayal ile görüsmeye 2 arkadaş gittik.
Metrobüs avcılar durağına çok yakın konumları.
Trafiği düşünerek metrobüs ile gittik biz,çokta iyi yapmışız.
Beni artık biliyorsunuz iyice sabah kuşu oldum ve yine sabah erken saatlerde konumdaydık 😊
Çok kafa çok eğlenceli kızlar gerçekten , çok eğlendik birlikte.hiç yabancılık çekmiyorsunuz yanlarında.çok içten ve çok samimiler ve ikiside güzel valla , yani şöyle diyim ben odaya geçiyorum ve hanginiz gelirse farketmez dedim yani 🙈
Ve ahh o oda yokmu o oda tekrar tekrar girerim onlarla o odaya , ben ne yaşadim neler oluyor burda dedim..sonra bi ara bi baskın yedim diğer kızimızdan ama kafa o kadar gidikki zevkten kaç kere söylediler yine hatırlamıyorum ben kimle görüştüm baskını yapan kimdi 🤣 veya beynim bana oyun yapıyor hatırlamayarak , tekrar gidip öğren iyice diye 😊
Ertesi gün yine gidicektim fakat onlar tatile çıktı, onlar döndü ben tatile çıktım filen bi türlü tekrar gidemedim.
Fakat mutlaka ve mutlaka busefer tek gidip iyice öğrenicem kim kimdi diye 🥰🥰🥰
Yani öykü ve hayal ile görüştükten sonra başka daha ne istiyebilirimki 😊
Yaşattığınız o güzel saatler için çok ama çok teşekkür ediyoruz arkadaşım ve ben.
Kendinize çok çok iyi bakın @ÖYKÜ-HAYAL 🌹🌹🌹
Çok teşekkür ederiz canim 😘 bizim icin de çok güzeldi sizi tanımak.😍😍😍

engtime

Normal Üye
15 Ağu 2023
15
60
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için teşekkürler. Ben de uygun olduğum ilk fırsatta Öykü ve Hayal hanımla görüşmeyi planlıyorum:)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar