- 12 Ağu 2017
- 136
- 195
- Cinsiyetiniz nedir?
Selamlar,
Öykü ve hayal ile görüsmeye 2 arkadaş gittik.
Metrobüs avcılar durağına çok yakın konumları.
Trafiği düşünerek metrobüs ile gittik biz,çokta iyi yapmışız.
Beni artık biliyorsunuz iyice sabah kuşu oldum ve yine sabah erken saatlerde konumdaydık
Çok kafa çok eğlenceli kızlar gerçekten , çok eğlendik birlikte.hiç yabancılık çekmiyorsunuz yanlarında.çok içten ve çok samimiler ve ikiside güzel valla , yani şöyle diyim ben odaya geçiyorum ve hanginiz gelirse farketmez dedim yani
Ve ahh o oda yokmu o oda tekrar tekrar girerim onlarla o odaya , ben ne yaşadim neler oluyor burda dedim..sonra bi ara bi baskın yedim diğer kızimızdan ama kafa o kadar gidikki zevkten kaç kere söylediler yine hatırlamıyorum ben kimle görüştüm baskını yapan kimdi
veya beynim bana oyun yapıyor hatırlamayarak , tekrar gidip öğren iyice diye
Ertesi gün yine gidicektim fakat onlar tatile çıktı, onlar döndü ben tatile çıktım filen bi türlü tekrar gidemedim.
Fakat mutlaka ve mutlaka busefer tek gidip iyice öğrenicem kim kimdi diye

Yani öykü ve hayal ile görüştükten sonra başka daha ne istiyebilirimki
Yaşattığınız o güzel saatler için çok ama çok teşekkür ediyoruz arkadaşım ve ben.
Kendinize çok çok iyi bakın @ÖYKÜ-HAYAL

Öykü ve hayal ile görüsmeye 2 arkadaş gittik.
Metrobüs avcılar durağına çok yakın konumları.
Trafiği düşünerek metrobüs ile gittik biz,çokta iyi yapmışız.
Beni artık biliyorsunuz iyice sabah kuşu oldum ve yine sabah erken saatlerde konumdaydık

Çok kafa çok eğlenceli kızlar gerçekten , çok eğlendik birlikte.hiç yabancılık çekmiyorsunuz yanlarında.çok içten ve çok samimiler ve ikiside güzel valla , yani şöyle diyim ben odaya geçiyorum ve hanginiz gelirse farketmez dedim yani

Ve ahh o oda yokmu o oda tekrar tekrar girerim onlarla o odaya , ben ne yaşadim neler oluyor burda dedim..sonra bi ara bi baskın yedim diğer kızimızdan ama kafa o kadar gidikki zevkten kaç kere söylediler yine hatırlamıyorum ben kimle görüştüm baskını yapan kimdi

Ertesi gün yine gidicektim fakat onlar tatile çıktı, onlar döndü ben tatile çıktım filen bi türlü tekrar gidemedim.
Fakat mutlaka ve mutlaka busefer tek gidip iyice öğrenicem kim kimdi diye

Yani öykü ve hayal ile görüştükten sonra başka daha ne istiyebilirimki

Yaşattığınız o güzel saatler için çok ama çok teşekkür ediyoruz arkadaşım ve ben.
Kendinize çok çok iyi bakın @ÖYKÜ-HAYAL