Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme CİCi KIZ

25 Nis 2021
159
228
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçtiğimiz günlerde Bir Istanbul seyahati ve iş gezisi bitmiş Bostancı da bir kafede keyf çayı içerken,bir x alemine girdim,henüz 11 dak.once paylaşım yapmış öpmek istermiydiniz diye CİCi kız Nur Adalı
Dedim musaitmi acaba bir yazayım , müsaitse gidip öpeyim 🤫😘Bostancı Kozyatağı,yakın lokasyon
Müsaitim demesi ile, randevu oluşturduk,
Konum olarak bildiğim bir lokasyon,kolayca ulaştım, dairesine girdiğimde bıcır bıcır, güler yüzlü,bir cici kız ile karşılaştım,❤️
Muhabbeti, güler yüzlü,hoş sohbeti rahat ve rahatlatıcı tavırları ile zaman su gibi aktı ,
❤️Evi ve banyosu gayet temiz ve bakımlı,ferah ve geniş biir dairesi var.
🔥Özel anlar iki kişi arasında yaşanmış hoş zamanlardır ancak yatakda gayet uyumlu ve her pozisyona uyumlu minyon cici bir kız.
Bize ayrılan sürenin sonuna geldiğimizde yanından memnun olaraktan ayrıldım.
Hoş ve hoşça kal ciıtı pıtı cici güzel kız ❤️🔥😍
Geldim, gördüm, öptüm 😘

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,194
2,096
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için yaşayana yaşatana teşekkürler

HERDİF24 Çevrimiçi

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
8,087
6,720
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
referans için teşekkürler

PETİTE NUR Çevrimdışı
9 Kas 2019
317
1,849
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Geçtiğimiz günlerde Bir Istanbul seyahati ve iş gezisi bitmiş Bostancı da bir kafede keyf çayı içerken,bir x alemine girdim,henüz 11 dak.once paylaşım yapmış öpmek istermiydiniz diye CİCi kız Nur Adalı
Dedim musaitmi acaba bir yazayım , müsaitse gidip öpeyim 🤫😘Bostancı Kozyatağı,yakın lokasyon
Müsaitim demesi ile, randevu oluşturduk,
Konum olarak bildiğim bir lokasyon,kolayca ulaştım, dairesine girdiğimde bıcır bıcır, güler yüzlü,bir cici kız ile karşılaştım,❤️
Muhabbeti, güler yüzlü,hoş sohbeti rahat ve rahatlatıcı tavırları ile zaman su gibi aktı ,
❤️Evi ve banyosu gayet temiz ve bakımlı,ferah ve geniş biir dairesi var.
🔥Özel anlar iki kişi arasında yaşanmış hoş zamanlardır ancak yatakda gayet uyumlu ve her pozisyona uyumlu minyon cici bir kız.
Bize ayrılan sürenin sonuna geldiğimizde yanından memnun olaraktan ayrıldım.
Hoş ve hoşça kal ciıtı pıtı cici güzel kız ❤️🔥😍
Geldim, gördüm, öptüm 😘
Çok teşekkür ederim, referansın mutlu etti. "Cicikız "tanımlamasıda ayrıca çok güzel olmuş. Tekrar tekrar görüşmek üzere @Varol26 cım yine beklerim :)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar