- 25 Nis 2021
- 159
- 228
- 46
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Geçtiğimiz günlerde Bir Istanbul seyahati ve iş gezisi bitmiş Bostancı da bir kafede keyf çayı içerken,bir x alemine girdim,henüz 11 dak.once paylaşım yapmış öpmek istermiydiniz diye CİCi kız Nur Adalı
Dedim musaitmi acaba bir yazayım , müsaitse gidip öpeyim Bostancı Kozyatağı,yakın lokasyon
Müsaitim demesi ile, randevu oluşturduk,
Konum olarak bildiğim bir lokasyon,kolayca ulaştım, dairesine girdiğimde bıcır bıcır, güler yüzlü,bir cici kız ile karşılaştım,
Muhabbeti, güler yüzlü,hoş sohbeti rahat ve rahatlatıcı tavırları ile zaman su gibi aktı ,
Evi ve banyosu gayet temiz ve bakımlı,ferah ve geniş biir dairesi var.
Özel anlar iki kişi arasında yaşanmış hoş zamanlardır ancak yatakda gayet uyumlu ve her pozisyona uyumlu minyon cici bir kız.
Bize ayrılan sürenin sonuna geldiğimizde yanından memnun olaraktan ayrıldım.
Hoş ve hoşça kal ciıtı pıtı cici güzel kız
Geldim, gördüm, öptüm
Dedim musaitmi acaba bir yazayım , müsaitse gidip öpeyim Bostancı Kozyatağı,yakın lokasyon
Müsaitim demesi ile, randevu oluşturduk,
Konum olarak bildiğim bir lokasyon,kolayca ulaştım, dairesine girdiğimde bıcır bıcır, güler yüzlü,bir cici kız ile karşılaştım,
Muhabbeti, güler yüzlü,hoş sohbeti rahat ve rahatlatıcı tavırları ile zaman su gibi aktı ,
Evi ve banyosu gayet temiz ve bakımlı,ferah ve geniş biir dairesi var.
Özel anlar iki kişi arasında yaşanmış hoş zamanlardır ancak yatakda gayet uyumlu ve her pozisyona uyumlu minyon cici bir kız.
Bize ayrılan sürenin sonuna geldiğimizde yanından memnun olaraktan ayrıldım.
Hoş ve hoşça kal ciıtı pıtı cici güzel kız
Geldim, gördüm, öptüm