Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Nötr Görüşme Büyük Hayal Kırıklığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

batterist

Normal Üye
9 Kas 2023
8
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba dostlar. 3 Hafta önce Arina hanım ile anlık program yaptık. Profilini detaylı bir şekilde okuyarak kendisi ile iletişime geçmiştim. Sağolsun olumlu olarak geri dönüş sağladı.
2 saatlik bir program yaptık. Eve gittiğimde ilk şoku yaşadım. Profilde 32 yaşında olduğu yazıyordu ama görüntü pek de öyle değildi. Daha sonrasında sohbet edip biraz kaynaşmaya çalıştık o sırada gerçek yaşını 38 olduğunu söyledi. Tabi benim keyfim kaçtı. Kalkıp gidip terbiyesizlikte etmek istemedim bir şekilde görüşmemizi gerçekleştirdik. Konuşmalarında sürekli bir küçük çocuklar konuşuyor tavırları vardı bu da beni çok rahatsız etti ve moral olarak kötü ayrıldım.

Forum adminlerine de buradan çağrım olsun. Arkadaşların ilan sayfalarını lütfen denetleyin insanlar yaş-boy-kilo vb durumlarından mağdur olmasınlar.

gazoz Çevrimdışı
12 Kas 2012
203
45
Cinsiyetiniz nedir?
şayet 32 deyip gerçekte 38 ise; bu işin normali yada raconu min. bu kadar diyebiliriz..
Yaşını min 5-6 yaş az yazmayan varmıki ? Zaten 5-6 yaş kadarını normalleştirdik.. çoğu kez 10 ve üzerinde yaş farkı çıkmakta.. 30 yazıp 45 olan gibi... çok var böyle... yoksa tanıtımda 30 görüncegörüşmeye; 37-38 e kadar tölereli gidilmekte 🤭

11 Eyl 2020
50
94
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ben normal karsilamiyorum. Hiç de etik değil. Benim yaş hassasiyetim var. Bazı pembisler acik açık yaziyor olgun bayan olduklarını. Giden zaten hayal kırıklığı yaşamıyor. Üstelik bu sitede 3 pembiste bu sıkıntıyı yaşadım.

Solis Çevrimdışı
13 Şub 2019
404
601
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Malesef forumda yas konusunda problem mevcut. Biz mavislerde artik tecrube misali aradigimizi bulmaya calisiyoruz. Adminin de yapacagi bir sey yok burasi ticarethane degil forum o yuzden tecrube etmekte fayda var

Ddraper Çevrimdışı
20 Haz 2020
289
362
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ben normal karsilamiyorum. Hiç de etik değil. Benim yaş hassasiyetim var. Bazı pembisler acik açık yaziyor olgun bayan olduklarını. Giden zaten hayal kırıklığı yaşamıyor. Üstelik bu sitede 3 pembiste bu sıkıntıyı yaşadım.
Etik değerler iyice azaldı bu ortamlarda. Hem erkeklerde hem partnerlerde

pendikliolgunbey

Normal Üye
30 Mar 2024
7
8
59
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Burada sanırım çoğunun orjinal kendi fotoğrafları var. Ve bakınca yaşı anlaşılır eğer vücudu güzelse yaşı çok önemli değil lakin hiç etik değil ve güven sorunu olanlar bunu yapar Arina ismi bana yabancı gelmedi belki ben de gidecektim bunu okuduktan sonra asla gitmem

25 Şub 2011
170
335
Cinsiyetiniz nedir?
Yeminimi çiğneyip 35 inden sonra bu alemlere düşmüş ve 15 seneyi devirecek olan ben deniz , şansıma çok az travmatik şey yaşadım, hele 2015 li yıllarda alemin suyunu çıkarmış biri olarak, hep tatlı bir gülümseme ile terkettim mekanları…Bunda en büyük pay sahibi bu forumdur… Rahatsız olduğunuz yaş konusuna gelince , uzun zamandır foruma üyeyim,tanıtımlara bakın, fiyatlar güncellenir ama yaş güncellenmez senelerce…😝😝😝Ben görmedim en azından …Bir iki 50 yaşına gelmiş de var , ilanlarda hayal edebiliyor musunuz dendiğini? Sizin adınıza eleştirinize saygı duyarım, beklentiniz o yöndedir …Benim için yok denecek kadar azdır önemi, kaldı ki ben 16 yaşımdan beri olgun hatun hastasıyım… ( yazlık komşumla (45idi) yaşadığım uzun ilişkinin etkisi vardır muhakkak…Olgun hatunun beynine girebilirseniz yaşarsınız …😇😇Resimlerde büyük oynamalar var ise , bu bana da itici ve gereksiz gelir , ama resimler orjinal ise zaten oradan iyi kötü yaş ortaya çıkar … Arina da orjinal resimlerini kullanmış, ve resimler kesinlikle 32 demiyor zaten…

Ben şantiyeciyim , bir öğlen sıcağında Arina ile tanışmıştım işten kaçıp… Ama ne sıcak, merdivenleri çıkarken kendime kızdım bu sıcakta bu iş olur mu diye …Ben bu ırkı seviyorum, doğallar, netler , akıllılar , ve bence sevişmesini biliyorlar …Hiç şaşmadı bende … Slav ırkı candır… Kendi adıma çok güzel gözlü, sözlü, doğal bir hatunla tanıştım, diğer kısmını anlatan bir değilim forumda , ama karşılıklı teşekkürler ettik birbirimize ,onore oldum, o sıcak ta hem de …Bakın kimsenin avukatlığını yapmıyorum, sizin hissettiklerinizi de anlıyorum , kendimden bağımsız…Ama bazen acımasız olmuyor muyuz ? Yani burası hayattan kaçış… Artık iltifatlar azaldı, yaşlanıyoruz herhalde normal, ama ilk seneler hatunlar kapıyı açınca afallıyorlardı, ne işi var senin gibi adamın burada diyorlardı… Ben Brad Pit değilsem , demek ki ortalama halimiz de harika değildir di mi erkek müşteri profili olarak…Parayı veren biziz ama ,derseniz bilemem tabi… Siz bayana beğenmediğinizi hissettirseniz , nasıl bir birliktelik yaşanır , nasıl hayattan kaçılır 1 saat de olsa…onu merak ediyorum…

İsim vermeyeyim , çok methedilen bir hatuna gittim yine iş arası, vaktim de kısıtlı, dönmem de lazım… Kendi çenesi düştü , bekliyorum ki icraate geçelim, yalnız 1 saati aşacak bebeğim 2 saat ücreti alayım dedi, baktım saate , 1 saat olmak üzere , yahu senin çenen düştü , benim zaten işim var, saygısızlık edip hadi demedim sana inceliğim batsın da demedim, verdim ücretini çıktım güleryüzle …Zaten bir ilgi de hissetmedim o kadar methiyeler düzülen kişiye …Bakın bence bu kötü niyettir işte! , siz resimlere bakıp gitmişsiniz oraya, nüfus kağıdında yazan çok mu önemli? Merak edenlere , Arina resimdekilerle aynı, sıcacık,estetiksiz , silikonsuz , iri iri memeleri olmayan doğal bir kadın, beklentinizi ona göre belirleyin…Bence güzel ama kimine de gelmeyebilir , zevk meselesi..

Bir de demişsiniz ya , çocukça vs, onu anlamadım…Onu da açarsanız , belki de gitme niyetinde olan arkadaşlara daha net bilgi vermiş oluruz , bu forumun da amacı bu değil mi?

25 Şub 2011
170
335
Cinsiyetiniz nedir?
şayet 32 deyip gerçekte 38 ise; bu işin normali yada raconu min. bu kadar diyebiliriz..
Yaşını min 5-6 yaş az yazmayan varmıki ? Zaten 5-6 yaş kadarını normalleştirdik.. çoğu kez 10 ve üzerinde yaş farkı çıkmakta.. 30 yazıp 45 olan gibi... çok var böyle... yoksa tanıtımda 30 görüncegörüşmeye; 37-38 e kadar tölereli gidilmekte 🤭
Sevgili Gazoz, süper özetlemişsiniz … İşin raconu mu dersiniz, istatistiği mi dersiniz , tam olarak böyle … Aynı fikirdeyim…Yorumlar daha yanıltıcı olabiliyor , çünkü herkesin kendi beklentisi, orada olma amacı , zevkleri farklı…Ama yorumları şaşmayacak bir iki ağır abim var ki, orada da tecrübe konuşuyor …Biz burada hatunların yaşını konuşuyoruz ya, keşke yorum yapanlar da yaşlarını paylaşsa , daha net bakabiliriz yorumlara…Çok genç kardeşlerimize laf çarpmıyorum, ama hayatın kendisi tecrübe değil mi? yaşanmışlıklar biriktikçe çıtanız da değişmiyor mu? Harika dediğinize , daha iyisini yaşayınca çok da iyi değilmiş ya demiyor musunuz ? Pazar sabahı geyik yapıyorum, ama bu alem zaten tiyatro değil mi? Bir iki saat hayattan kaçıp alan veren razı şeklinde , dört duvarda yaşayıp kapıyı kapatıp karışmak değil mi gerçek hayatımıza?Çok detaya girip de asıl güzellikleri kaçırmamayı öğretti hayat bana …
Selamlar Abi…

Şerafettin Çevrimdışı
18 Tem 2022
94
79
41
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçmiş olsun, fotoğraflardan belli oluyor 40 yaşından fazla olduğu. İlanlarda yazan yaşların üzerine orta asyalılarda 5-10 yaş, yerlilerde en az 5 yaş kafadan ekleyip değerlendirmek gerekiyor.

27 Haz 2020
154
123
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tüm bayanlarda yaşını saklama huyu var zaten bu onların doğasında var.bence takılmamak lazım.sonuçta evlenmiyoruz

Bülent Ersöz Çevrimdışı
2 Mar 2023
148
145
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhaba dostlar. 3 Hafta önce Arina hanım ile anlık program yaptık. Profilini detaylı bir şekilde okuyarak kendisi ile iletişime geçmiştim. Sağolsun olumlu olarak geri dönüş sağladı.
2 saatlik bir program yaptık. Eve gittiğimde ilk şoku yaşadım. Profilde 32 yaşında olduğu yazıyordu ama görüntü pek de öyle değildi. Daha sonrasında sohbet edip biraz kaynaşmaya çalıştık o sırada gerçek yaşını 38 olduğunu söyledi. Tabi benim keyfim kaçtı. Kalkıp gidip terbiyesizlikte etmek istemedim bir şekilde görüşmemizi gerçekleştirdik. Konuşmalarında sürekli bir küçük çocuklar konuşuyor tavırları vardı bu da beni çok rahatsız etti ve moral olarak kötü ayrıldım.

Forum adminlerine de buradan çağrım olsun. Arkadaşların ilan sayfalarını lütfen denetleyin insanlar yaş-boy-kilo vb durumlarından mağdur olmasınlar.
Aynen katılıyorum

cmkf Çevrimdışı
14 Tem 2024
10
5
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yeminimi çiğneyip 35 inden sonra bu alemlere düşmüş ve 15 seneyi devirecek olan ben deniz , şansıma çok az travmatik şey yaşadım, hele 2015 li yıllarda alemin suyunu çıkarmış biri olarak, hep tatlı bir gülümseme ile terkettim mekanları…Bunda en büyük pay sahibi bu forumdur… Rahatsız olduğunuz yaş konusuna gelince , uzun zamandır foruma üyeyim,tanıtımlara bakın, fiyatlar güncellenir ama yaş güncellenmez senelerce…😝😝😝Ben görmedim en azından …Bir iki 50 yaşına gelmiş de var , ilanlarda hayal edebiliyor musunuz dendiğini? Sizin adınıza eleştirinize saygı duyarım, beklentiniz o yöndedir …Benim için yok denecek kadar azdır önemi, kaldı ki ben 16 yaşımdan beri olgun hatun hastasıyım… ( yazlık komşumla (45idi) yaşadığım uzun ilişkinin etkisi vardır muhakkak…Olgun hatunun beynine girebilirseniz yaşarsınız …😇😇Resimlerde büyük oynamalar var ise , bu bana da itici ve gereksiz gelir , ama resimler orjinal ise zaten oradan iyi kötü yaş ortaya çıkar … Arina da orjinal resimlerini kullanmış, ve resimler kesinlikle 32 demiyor zaten…

Ben şantiyeciyim , bir öğlen sıcağında Arina ile tanışmıştım işten kaçıp… Ama ne sıcak, merdivenleri çıkarken kendime kızdım bu sıcakta bu iş olur mu diye …Ben bu ırkı seviyorum, doğallar, netler , akıllılar , ve bence sevişmesini biliyorlar …Hiç şaşmadı bende … Slav ırkı candır… Kendi adıma çok güzel gözlü, sözlü, doğal bir hatunla tanıştım, diğer kısmını anlatan bir değilim forumda , ama karşılıklı teşekkürler ettik birbirimize ,onore oldum, o sıcak ta hem de …Bakın kimsenin avukatlığını yapmıyorum, sizin hissettiklerinizi de anlıyorum , kendimden bağımsız…Ama bazen acımasız olmuyor muyuz ? Yani burası hayattan kaçış… Artık iltifatlar azaldı, yaşlanıyoruz herhalde normal, ama ilk seneler hatunlar kapıyı açınca afallıyorlardı, ne işi var senin gibi adamın burada diyorlardı… Ben Brad Pit değilsem , demek ki ortalama halimiz de harika değildir di mi erkek müşteri profili olarak…Parayı veren biziz ama ,derseniz bilemem tabi… Siz bayana beğenmediğinizi hissettirseniz , nasıl bir birliktelik yaşanır , nasıl hayattan kaçılır 1 saat de olsa…onu merak ediyorum…

İsim vermeyeyim , çok methedilen bir hatuna gittim yine iş arası, vaktim de kısıtlı, dönmem de lazım… Kendi çenesi düştü , bekliyorum ki icraate geçelim, yalnız 1 saati aşacak bebeğim 2 saat ücreti alayım dedi, baktım saate , 1 saat olmak üzere , yahu senin çenen düştü , benim zaten işim var, saygısızlık edip hadi demedim sana inceliğim batsın da demedim, verdim ücretini çıktım güleryüzle …Zaten bir ilgi de hissetmedim o kadar methiyeler düzülen kişiye …Bakın bence bu kötü niyettir işte! , siz resimlere bakıp gitmişsiniz oraya, nüfus kağıdında yazan çok mu önemli? Merak edenlere , Arina resimdekilerle aynı, sıcacık,estetiksiz , silikonsuz , iri iri memeleri olmayan doğal bir kadın, beklentinizi ona göre belirleyin…Bence güzel ama kimine de gelmeyebilir , zevk meselesi..

Bir de demişsiniz ya , çocukça vs, onu anlamadım…Onu da açarsanız , belki de gitme niyetinde olan arkadaşlara daha net bilgi vermiş oluruz , bu forumun da amacı bu değil mi?
Abi ne güzel yazmışsın.Hayattan bir kaçış cümlesi hoşuma gitti.Bakış açın çok doğru.

gazoz Çevrimdışı
12 Kas 2012
203
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bu mevzuda (yaşını az yazmama) bir istisa olarak benim bildiğim @Candan var.
Yaş 46 der ve aşağı yukarıda öyledir. Yaşını saklamayı yada az yazmayı bırakın, bizzat bu mevzunun altını çizerek bunun üzerinden yürür.

simsizbiri

Normal Üye
19 Ara 2022
7
3
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Referans için teşekkürler ama yaş sadece bir sayı değil mi ? Görüntülerde bir yanıltmaca varsa o ayrı tabi

batterist

Normal Üye
9 Kas 2023
8
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Arkadaşlar benim için bu dönemde para ve zaman değerli. Kimisi için yaş bir kıriter değildir ama benim için bir kırıter. Diyorsunuz ki 5-6 yaş üstüne koyun. Madem üstüne koyacağım buranın kuşlu siteden yada diğer adı bilinmeyen sitelerden farkı ne? Burası bana güven vermesi gerekiyor.
Adminin de buna dikkat etmesi gerekiyor. Admin niye var? Düzeni sağlamak için iki tarafında adaletli bir şekilde bu forumda var olabilmesi için. Yaşadığım bu durum beni rahatsız etti bende düşüncelerimi ilettim. Yazılanlara objektif bakarsanız zaten durumu idrak edeceksiniz

7 Haz 2024
63
95
25
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Hayal kırıklığınızı anlıyorum. Ben de tamamen dürüstlükten yanayım. Ama maalesef bu yaş konusundaki eksik yazım standart olarak kabul edilmiş, maaesef.

Öte yandan ben de Arina ile 2 kez görüştüm ve hep güzel olan yanlarına odaklandım. Zevkler ve renkler tartışılmaz elbet. Siz davanızda sonuna kadar haklısınız. Neyse o yazılmalı.

Adalona

Normal Üye
16 Eyl 2017
20
15
Cinsiyetiniz nedir?
Yöneticilerin bu tarz üyelikler üzerinde durması gerekli bence ben çünkü oradaki bilgilere istinaden görüşme alıyorum ve bunun içinde zaman ve bir bedel ödüyorum o yüzden bilgilerin düzgün olması lazim en azından buranın güvenirliği için

the mask Çevrimdışı
17 Ara 2020
101
182
45
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yahu yaş olayına takılmak nedir ? tanıdığım bir çok kişi 32 de neyse 38 inde de farklı değiller.
50 yaşında olup taş gibi olan kadınlar var. yaş ilerledikçe ilişkinin kalitesi de artıyor.
belli ki beğenmemişsin sen sözlerinle iğnelediysen oda sana iğneleme yapmıştır belki arinna'yı iyi taınırım harika bir insan misafirperverdir sevişmesi de çok iyidir.
kadınlar yaş olayına hep takıktır forumdaki hemen hemen herkes olduğundan küçük söyler yaşını normal hayatta kaç yaşındasın denmesinden de hiç hoşlanmazlar bir de gerçek yaşını söyleyince kimse gelmez diye düşüyorlar ama yanılıyorlar.
sözün sona arinna kimseye saygısızlık yapmaz yapamaz da çünkü cazgırlık vs öyle bir özelliği yok kefil olacağım birisindir .

7 Haz 2024
63
95
25
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yahu yaş olayına takılmak nedir ? tanıdığım bir çok kişi 32 de neyse 38 inde de farklı değiller.
50 yaşında olup taş gibi olan kadınlar var. yaş ilerledikçe ilişkinin kalitesi de artıyor.
belli ki beğenmemişsin sen sözlerinle iğnelediysen oda sana iğneleme yapmıştır belki arinna'yı iyi taınırım harika bir insan misafirperverdir sevişmesi de çok iyidir.
kadınlar yaş olayına hep takıktır forumdaki hemen hemen herkes olduğundan küçük söyler yaşını normal hayatta kaç yaşındasın denmesinden de hiç hoşlanmazlar bir de gerçek yaşını söyleyince kimse gelmez diye düşüyorlar ama yanılıyorlar.
sözün sona arinna kimseye saygısızlık yapmaz yapamaz da çünkü cazgırlık vs öyle bir özelliği yok kefil olacağım birisindir .
Dostum, ben de yaşa takılanlardan değilimdir. Hatta özellikle belirli bir yaş üstü görüşmeyi tercih ederim. Arina hakkında yazdıklarına da katılıyorum. Ben de iki kez görüştüm ve severim kendisini. Arina kocaman güzel yeşil gözleriyle mutlaka tanışılması gereken dünya tatlısı bir hanımefendidir bana göre.

Ama yaşa takılana da "Niye yaşa takılıyorsun?" demem. Eğer yazılanla gerçek yaş farklıysa, bundan rahatsız olan olabilir. Yaşın küçük yazılmasını normalleştirmek de en başta yaşını doğru yazan hanımefendilere haksızlık olmaz mı? Bu sebeple yaşın doğru yazılması taraftarıyım, çünkü o şekilde tercih eden çok insan vardır.

Ahmet07121995 Çevrimdışı
9 Ağu 2023
724
508
30
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Geçmiş olsun ama bu yaş sıkıntısı bir çoğunda var doğru değil tabiki

kawabanga Çevrimdışı
9 Eyl 2021
299
259
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Bence sen yaşı boşver önce bir göz doktoruna git, :ROFLMAO: ben Arina ile hiç tanışmadım ama paylaşmış olduğu fotolara bakınca 32 yaşında olmadığını anlayabiliyorum... bunu anlamak için alim yada dahi olmaya gerek yok... haa hayatın boyunca hiç kadın vücudu görmeden yaşamış ve ilk defa görmüşsen birşey diyemem :ROFLMAO:

Eğer beğeni olmadıysa o an terbiyesizlik veya ayıp olmasın demeyecek ve kibarca mazeretini söyleyip görüşme başlamadan çıkacaktın, Racon budur...

senin ponçik kalbin (para, zevk, ihtiras) mi önemli yoksa başkasının mı? forum da 10 larca bayan var, hele de anadolu yakası mevkiinde çokça mevcut... şansını başka bir güzelden yana kullanabilirdin...

bu arada bu konudan sonra mı yada öncesi de öylemiydi bilmiyorum Arina'nın yaşı : 36 yazıyor...

Son düzenleme:
makcup Çevrimdışı
23 Kas 2023
43
36
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Tek derdin yaş olsun.

Arina Çevrimdışı
2 Haz 2023
24
186

Oncelikle merhaba uzun zamandir sitede olmadigim icin yeni cvp yazabiliyorum yas konusunda guncel olmaya bilir evet bunun icin kusura bakmayinn lutfen cocukca haraketler yapti demisssiniz anlayamadim ama kendimi size yanlis tanittim yada yabanci oldugim icin konusma aksanim farkli gelip bundan hoslanmamis olabilirsiniz bi yanlisim olduysa burdanda tekrar kusura bakmayin

Arina Çevrimdışı
2 Haz 2023
24
186
Tesekkur ederim beni taniyan kisiler daha iyi biliyolr yabanci oldugum icin yanlis anlasiyorum sanirim

Hectors Çevrimdışı
17 Şub 2021
793
940
40
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kimler biz de bilsek

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar