Yeminimi çiğneyip 35 inden sonra bu alemlere düşmüş ve 15 seneyi devirecek olan ben deniz , şansıma çok az travmatik şey yaşadım, hele 2015 li yıllarda alemin suyunu çıkarmış biri olarak, hep tatlı bir gülümseme ile terkettim mekanları…Bunda en büyük pay sahibi bu forumdur… Rahatsız olduğunuz yaş konusuna gelince , uzun zamandır foruma üyeyim,tanıtımlara bakın, fiyatlar güncellenir ama yaş güncellenmez senelerce…
Ben görmedim en azından …Bir iki 50 yaşına gelmiş de var , ilanlarda hayal edebiliyor musunuz dendiğini? Sizin adınıza eleştirinize saygı duyarım, beklentiniz o yöndedir …Benim için yok denecek kadar azdır önemi, kaldı ki ben 16 yaşımdan beri olgun hatun hastasıyım… ( yazlık komşumla (45idi) yaşadığım uzun ilişkinin etkisi vardır muhakkak…Olgun hatunun beynine girebilirseniz yaşarsınız …
Resimlerde büyük oynamalar var ise , bu bana da itici ve gereksiz gelir , ama resimler orjinal ise zaten oradan iyi kötü yaş ortaya çıkar … Arina da orjinal resimlerini kullanmış, ve resimler kesinlikle 32 demiyor zaten…
Ben şantiyeciyim , bir öğlen sıcağında Arina ile tanışmıştım işten kaçıp… Ama ne sıcak, merdivenleri çıkarken kendime kızdım bu sıcakta bu iş olur mu diye …Ben bu ırkı seviyorum, doğallar, netler , akıllılar , ve bence sevişmesini biliyorlar …Hiç şaşmadı bende … Slav ırkı candır… Kendi adıma çok güzel gözlü, sözlü, doğal bir hatunla tanıştım, diğer kısmını anlatan bir değilim forumda , ama karşılıklı teşekkürler ettik birbirimize ,onore oldum, o sıcak ta hem de …Bakın kimsenin avukatlığını yapmıyorum, sizin hissettiklerinizi de anlıyorum , kendimden bağımsız…Ama bazen acımasız olmuyor muyuz ? Yani burası hayattan kaçış… Artık iltifatlar azaldı, yaşlanıyoruz herhalde normal, ama ilk seneler hatunlar kapıyı açınca afallıyorlardı, ne işi var senin gibi adamın burada diyorlardı… Ben Brad Pit değilsem , demek ki ortalama halimiz de harika değildir di mi erkek müşteri profili olarak…Parayı veren biziz ama ,derseniz bilemem tabi… Siz bayana beğenmediğinizi hissettirseniz , nasıl bir birliktelik yaşanır , nasıl hayattan kaçılır 1 saat de olsa…onu merak ediyorum…
İsim vermeyeyim , çok methedilen bir hatuna gittim yine iş arası, vaktim de kısıtlı, dönmem de lazım… Kendi çenesi düştü , bekliyorum ki icraate geçelim, yalnız 1 saati aşacak bebeğim 2 saat ücreti alayım dedi, baktım saate , 1 saat olmak üzere , yahu senin çenen düştü , benim zaten işim var, saygısızlık edip hadi demedim sana inceliğim batsın da demedim, verdim ücretini çıktım güleryüzle …Zaten bir ilgi de hissetmedim o kadar methiyeler düzülen kişiye …Bakın bence bu kötü niyettir işte! , siz resimlere bakıp gitmişsiniz oraya, nüfus kağıdında yazan çok mu önemli? Merak edenlere , Arina resimdekilerle aynı, sıcacık,estetiksiz , silikonsuz , iri iri memeleri olmayan doğal bir kadın, beklentinizi ona göre belirleyin…Bence güzel ama kimine de gelmeyebilir , zevk meselesi..
Bir de demişsiniz ya , çocukça vs, onu anlamadım…Onu da açarsanız , belki de gitme niyetinde olan arkadaşlara daha net bilgi vermiş oluruz , bu forumun da amacı bu değil mi?