- 2 Haz 2009
- 2,184
- 2,086
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Evet sevgili forumdaşlar ;
@Lila ile her görüşme birbirinden güzel birbirinden şahane
Geç kalmış bir referans ile yine karşınızdayım.
Lila ile tanışıklığımız bayağı uzun sayılır kendisiyle kaç kere görüştüm sayısını bilmiyorum .
Öncelikle @Lila çok güzel bir hatun kişi . Bence buradaki resimlerinden daha daha güzel daha alımlı . Samimi bir dost gibi lila ile sohbet etmek çok keyifli .
Kendisi ile bu sefer otelde görüştük ama evinde misafir ettiği zamanlardan hatırlıyorum misafirperverliği şahane idi .
Sağ olsun iletişimimiz lila ile her zaman sorunsuz ve güzel geçmiştir .
Güler yüzü bana ayırdığı zaman için samimiyeti için haz dolu zaman için ne kadar teşekkür etsem az kalır . @Kila spor sana çok yaramış zaten güzeldin ama iyice güzelleşmişsin .
Seninle vakit geçirmek her zaman bana iyi ve keyifli gelmiştiİr
Keşke zaman hiç bitmese dediğim sevdiğim kişilerdensin
Bana ayırdığın o güzel zaman haz dolu dakikalar için sana çok ama çok teşekkür ederim umarım en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere teşekkürler
Saygı ve sevgi ile ....
@Lila ile her görüşme birbirinden güzel birbirinden şahane
Geç kalmış bir referans ile yine karşınızdayım.
Lila ile tanışıklığımız bayağı uzun sayılır kendisiyle kaç kere görüştüm sayısını bilmiyorum .
Öncelikle @Lila çok güzel bir hatun kişi . Bence buradaki resimlerinden daha daha güzel daha alımlı . Samimi bir dost gibi lila ile sohbet etmek çok keyifli .
Kendisi ile bu sefer otelde görüştük ama evinde misafir ettiği zamanlardan hatırlıyorum misafirperverliği şahane idi .
Sağ olsun iletişimimiz lila ile her zaman sorunsuz ve güzel geçmiştir .
Güler yüzü bana ayırdığı zaman için samimiyeti için haz dolu zaman için ne kadar teşekkür etsem az kalır . @Kila spor sana çok yaramış zaten güzeldin ama iyice güzelleşmişsin .
Seninle vakit geçirmek her zaman bana iyi ve keyifli gelmiştiİr
Keşke zaman hiç bitmese dediğim sevdiğim kişilerdensin
Bana ayırdığın o güzel zaman haz dolu dakikalar için sana çok ama çok teşekkür ederim umarım en kısa zamanda tekrar görüşmek üzere teşekkürler
Saygı ve sevgi ile ....