Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Demii amaa ne cevherlee var ama i phone 13 14 yokDaha kaliteli bir kamera, sizi daha iyi yansıtacaktır. Yazık oluyor![]()
İphone um yok ama ben gene de gelsem olur muDemii amaa ne cevherlee var ama i phone 13 14 yok![]()
Referans şart en az 3 taneİphone um yok ama ben gene de gelsem olur muSöz kaliteli çekim yapacağım. Fotoğrafçılık kursu aldım
![]()
Ama ama ama... 2 referans önemsiz mi yani şimdi + fotoğrafçılık hizmetiReferans şart en az 3 tane![]()
Arzu hanım fiziğiniz gerçekten harika nazar değmesin![]()
Kararsız kaldım... Hepsini seçiyorum![]()
patlamaya hazır bomba gibi
☺Gerçekten sanatsal bi calişma olmuş![]()
Gerçekten sanatsal bi calişma olmuş![]()
Kalça olarak daha iyisini görmedim mükemmel
Enfes bir bomba......![]()
Cok tesekkur ederim tatlimkameranın pikselleri yetmemiş Arzu, sana iphonedan daha pro bir şey lazım. bir de ışık az olunca tam yansıtmamış ama bilen biliyor Arzunun fiziğini anlatmaya gerek yok derim![]()
Pozların hepsi birbirinden iyi mükemmelsiniz en kısa zamanda görüşmek üzere![]()
kameranın pikselleri yetmemiş Arzu, sana iphonedan daha pro bir şey lazım. bir de ışık az olunca tam yansıtmamış ama bilen biliyor Arzunun fiziğini anlatmaya gerek yok derim![]()
Ateşe sürekli benzin döküyorsunuz Arzu hanımcım
En sevdiğim fileli ve senle beraber artık daha fazla seviyorum inanılmaz seksi gözüküyorsun
Teşekkür ederim tatlımEn sevdiğim fileli ve senle beraber artık daha fazla seviyorum inanılmaz seksi gözüküyorsun![]()
KesinlikleDaha kaliteli bir kamera, sizi daha iyi yansıtacaktır. Yazık oluyor![]()
Kasa derkenyok böyle bir "kasa"![]()
☺Enfes bir bomba......![]()
Her halükarda şahanesiniz Arzu hanım...gerisi teferruat...
Her halükarda şahanesiniz Arzu hanım...gerisi teferruat...![]()
En sevdiğim fileli ve senle beraber artık daha fazla seviyorum inanılmaz seksi gözüküyorsun![]()
yok böyle bir "kasa"![]()
Gerçekten bomba gibi![]()
Arzu hanım fiziğiniz gerçekten harika nazar değmesin![]()
❤
Çooook seksi![]()
Kaç saniye dayanabilirm hiç bilmiyorum ama görsem seni yeter
Saçlardan sertçe tutarak var bır hayalımız
Efsane bir popo. Fileli çorap içinde fanteziler kafamda canlanıyor şuan
MersiiYikiliyorr
arzu hanım resimlerin hepsi şahane....
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!