- 11 Eki 2020
- 378
- 423
- 39
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
merhaba zf ailesi 2 3 Aylık aranın ardından özlediğimi fark ettiğim melteme yazdım saolsun hemen dönüş yaptı 3 saatlik program teklifimi kabul etti klasik alışverisimi yapıp yola koyuldum. Konum bildiğim yer olduğu için beni her defasında heyecanlandıran kadına ulaşmam kolay oldu ve kapısında bitiverdim cennettin kapısı açıliverdi her zaman ki gibi samimi ve içten bir şekilde içeri buyur etti. Üstünde beyaz bir gecelik ayağında kirmizi bilekten bağcıkli topuklu bir ayakkabı bütün güzelliği ve seksiliği ile karsimdaydi heyecanlanmadim desem yalan söylemiş olurum oturduk koltuğa birikmiş çok konu vardı sohbet muhabbet ortam ikramlar güzel kendisi iyi bir dinleyici psikolog gibi
kendide evide insana huzur veriyor baktım libido yükseliyor musade isteyip duşa girdim 1.ci tura başlamak için yatağa geçtik öncelikle şunu belirtmek istiyorum kendisini sokakta görsem max. 25 derim mükemmel bir vücudu eşsiz güzelliği var uzun bir sevismenin ardından klasik pozisyonlarda misyoner cow girl doggy'de kalçalarınin arasında serinlemek müthişti dizlerimin titrediğini fark ettim ılık bir duştan sonra sohbete kaldığımız yerden devam etmek için koltuğa geçtik. Meltem hayatla ilgili planlarını anlattı konu konuyu açtı uzun uzun konuştuk. o akşam yatak muhabbetimiz 2 3 diye devam etti. Saatinde yavaş yavaş dolduğunu fark edip ılık bir düşün ardından veda zamanı gelmişti. Kendisine burdan tekrar teşekkür ediyorum umarım hayatta dilediğin herseyi gerçekleştirirsin görüşmek üzere sağlıcakla kal meltem...