Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Bir Pembişten Nasıl Randevu Alırsınız

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,118
8,097
höö?? ver bi randeğü da görüşahh, bira falan da içer idükk çiçah pasajunda falan ne biliim !! huh?
ha bu arada metroya biniş inişler de benim kılıma gidiyo... bi gün ya birilerini dövecem ya da dövülecem, mal gibi kapının ortasında bekleyip önce ben gireyim diyerek çıkanları engelleyenler, kenarda adabıyla bekleyenleri salak yerine koyanlar, yolda üstüne üstüne yürüyenler gibi şeyler işte ...

:computer-17:

Bana bak, o teklifi hemen bana da yapıyorsun HiPo, yoksa çığlık atarak forumu yıkarım. (giggle)

HiPo Çevrimdışı
18 Eki 2015
341
587
62
Cinsiyetiniz nedir?
Bana bak, o teklifi hemen bana da yapıyorsun HiPo, yoksa çığlık atarak forumu yıkarım. (giggle)

ya vallah sen kafayı yedin, gören de sen istiyosun da ben çağırmadım sanacak :D :D
... sempatik tevazunu yiyim senin :D :D

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
ya vallah sen kafayı yedin, gören de sen istiyosun da ben çağırmadım sanacak :D :D
... sempatik tevazunu yiyim senin :D :D

Tevazu mu? Hiç de bile... :)
Hiç Aylin minnoşum da gelsin yazmamışsın, bak yukarıya, sadece kadikoylu davetli :(

Ben küsüyorum sana hemen. (giggle)

HiPo Çevrimdışı
18 Eki 2015
341
587
62
Cinsiyetiniz nedir?
Tevazu mu? Hiç de bile... :)
Hiç Aylin minnoşum da gelsin yazmamışsın, bak yukarıya, sadece kadikoylu davetli :(

Ben küsüyorum sana hemen. (giggle)

küsme dur açıklıycam ... ne biliyon belki minnoş kadıköylüdür ha? ...
öff lan bende bi hıyarlık var, açıklıycam dedim, işi daha moka sardırdım :D :D

kadikoylu Çevrimiçi

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,778
9,508
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
küsme dur açıklıycam ... ne biliyon belki minnoş kadıköylüdür ha? ...
öff lan bende bi hıyarlık var, açıklıycam dedim, işi daha moka sardırdım :D :D

Benden de ne minnoş olursa (devil) Tabii abimizdir, öyle görmüştür deyip susacağız artık (giggle)

HiPo Çevrimdışı
18 Eki 2015
341
587
62
Cinsiyetiniz nedir?
Benden de ne minnoş olursa (devil) Tabii abimizdir, öyle görmüştür deyip susacağız artık (giggle)

dur yahu, belki dedikk, mesela dedik ... senden benden tabi ki minnoş olmaz, olsa olsa kamyon takozu olur (bu sefer de mi fazla abarttım !!) onu biliyoz ... burda kinaye teşbih yabaraktan aylinciğe bi mesaj şeediyoz ferştandın senn :D

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
dur yahu, belki dedikk, mesela dedik ... senden benden tabi ki minnoş olmaz, olsa olsa kamyon takozu olur (bu sefer de mi fazla abarttım !!) onu biliyoz ... burda kinaye teşbih yabaraktan aylinciğe bi mesaj şeediyoz ferştandın senn :D

Evet, kendine takoz diyenlerde bugün (giggle) Yahu takoz cidden abartı olmamış mı? Hani tanımasam belki diyeceğim ama... Neyse...

Bu mesaj vesilesiyle konuyu hortlatıyorum. Neden mi?

Belki bir iki okuyan daha olur sadece selam, merhaba, naber? Yazanlardan da onlara yol göstermiş oluruz. Yakında öyle yapanlar için şeytani sürprizlerim olacak, beklesinler (giggle)

Bizim oralarda bir laf var, bu slm, mrb ci kitle için cuk oturuyor(minnoş terbiyemin izin vereceği en nahif şekilde yazacağım ) : "Yahu hiç mi eşekte t.şşak görmediniz" :)

Tişikkiller sipirminler :)

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

Lanet olsun atom fiziğine, bundan sonra itlik
9 Şub 2019
1,562
2,424
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
İlk önce kendimizi tanıtırız, kelamımızı anlatıp, gün, saat ve görüşmek istediğimiz süre konusunda uzlaşıp, nazikçe sahneden ayrılırız :D

Kronos1 Çevrimdışı
11 Mar 2019
862
615
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar X hanım ben forumdan Kronos XX/XX/2019 Pazar günü müsait misiniz ? Müsaitseniz 2 saatlik görüşme yapmak istiyorum.Görüşmek dileklerimle :)

Not: Sadece pazar günü çalışmadığım için görüşmeyi o gün talep ediyorum.Pazar günü herkes görüşme yapmıyor.Mağdurum :D

Pilsen Çevrimdışı

Pilsen

Karanlık tarafa geçme öperler
3 Kas 2016
230
196
Evet, kendine takoz diyenlerde bugün (giggle) Yahu takoz cidden abartı olmamış mı? Hani tanımasam belki diyeceğim ama... Neyse...

Bu mesaj vesilesiyle konuyu hortlatıyorum. Neden mi?

Belki bir iki okuyan daha olur sadece selam, merhaba, naber? Yazanlardan da onlara yol göstermiş oluruz. Yakında öyle yapanlar için şeytani sürprizlerim olacak, beklesinler (giggle)

Bizim oralarda bir laf var, bu slm, mrb ci kitle için cuk oturuyor(minnoş terbiyemin izin vereceği en nahif şekilde yazacağım ) : "Yahu hiç mi eşekte t.şşak görmediniz" :)

Tişikkiller sipirminler :)

Zamanlama manidar. :D

Pilsen Çevrimdışı

Pilsen

3 Kas 2016
230
196
Aaa ama aaaa :) olmaz ki!! Ya çok güldüm ama sen hovv hov bile diyebilirsin han'ım ya. Tek yazdığı şey selam ya da merhaba olanlar var , onlara laf sokmuştum oysa :)

Hov hov ne kız :D . Övüyormusun yeriyormusun bir kararda dur. :D

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Hov hov ne kız :D . Övüyormusun yeriyormusun bir kararda dur. :D

Hovv hovvv Noel baba selamı :) Espri anlayışım bu kadar işte, biliyorsun. (giggle)

Seni yerebilmem teknik olarak mümkün değil güzel insan ya :*

Pilsen Çevrimdışı

Pilsen

3 Kas 2016
230
196
Hovv hovvv Noel baba selamı :) Espri anlayışım bu kadar işte, biliyorsun. (giggle)

Seni yerebilmem teknik olarak mümkün değil güzel insan ya :*

Öyle deme yeri gelince cem yılmaz AylinAyline dönüştüğünü de biliriz. :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Öyle deme yeri gelince cem yılmaz AylinAyline dönüştüğünü de biliriz. :)
murat_han 'ım bir ara, sen espri yapma minik demiştin, onu da hatırlıyorum ama. (giggle)

Benim tipim komik ama zaten galiba, espriye gerek yok, salak salak sırıtıyorum ya sık sık, yetiyor :)

İmza : KENDİNİ GÖMEN MEZARCI AYLİNAYLİN :)

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,562
2,424
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,562
2,424
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dreadnaught kıskanıyoon dimi :):)( tamamiyle latife dostum affına sığınarak)

Kıskanırım tabii, güzel pazar aktivitesidir :D
Ama cumartesi gecesi karşılıklı güzel zaman geçirdiğiniz pembişle uyanmak ayrı bir zevktir :)
Sevin, sevilin, sevişin ve mutlu olun (music)

Kronos1 Çevrimdışı
11 Mar 2019
862
615
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bir pazarım var onu da kültür fizik hareketleri içeren aktivitelerle değerlendirmek paha biçilemez oluyor :D

Eee naapalım bizim gibi yanlız dervişlere anca bu günler uyar:) sev sevil seviş güzeel sevdim bunu Dread Yaman adamsın wesselam :)

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,562
2,424
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Konuyu çok dağıttık, konu sahibi AylinAylin hanımdan özür dileriz.
Randevu isterken, hiçbir zaman görüntülü aramayız, her kişinin özel zamanı ve hayatı vardır, anonim olma hakkı vardır.
Her zaman, görüşeceğimiz kişinin profil bilgilerini okumakta , hatta referanslarını okumakta fayda vardır. Sonra hoşlanmadığı konuları tekrar tekrar sorup, gereksizce gerilim yaratılmamalıdır.
Mutlaka, hal hatır sorunuz, görgü kuralıdır!
Görüşme yapacağım pembiş için mutlaka bizden bir talebi olup olmadığını sorarım, malum misafir- ev sahibi/sahibesi ilişkisidir....

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,562
2,424
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Konu başlığı neydi randevu talebi , şahsen üslup çok önemlidir önce her zaman nezaket ve de yazım dili , ardından hal hatır sormak zaten görüşeceğimiz kişinin referansları okunmuştur ve az çok bilinir , daha sonra müsaitlik durumu öğrenilir ve de tarih belirlenir , mutlaka görüşme günü ve ya bir gün önce teyyit alınır malüm herkesin işi çıkabilir ve de şahsi düşüncem bir isteği olup olmadığı sorulur ve de nacizane kendi görüşüm ufak bir jest olarak mini bir hediye yapılarak randevuya sadık saatte görüşme yapılır

Moria.ufak jest/hediye kısmına katılıyorum (bütçe dahilinde).
Ayrıca görüşme saati konusu da hassas, geç kalacak ise mutlaka gecikmeyi haber vermeli.ve gecikme süresini karşı tarafa bilgi olarak vermeliyiz.
(Forum ahalisini tenzih ederek) ülkemizde ne yazık ki okuma alışkanlığı olmadığı için , partnerlerin (yazılı olarak belirttikleri) hoşlanmadıkları hususlar gözden kaçıyor...

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
@Moria , @Kronos1 @Dreadnaught :) ya siz ne eğlenceli insanlarsınız :)
Son günlerde bana gelen bir talebi buraya yazacağım :

X : Aylin Hanım Merhaba
BEN : Merhaba
X : Böğürerek boşalmam lazım gecelik görüşmek istiyorum.
BEN : Hönk!! Böğürerek!?
... BEN YİNE İPTAL, BEN YİNE ÖLÜ :)

Böğürmek deyince kendimi damızlık inek gibi hisstmedim değil. (giggle)

TOTH Çevrimdışı

TOTH

Normal Üye
20 Mar 2019
54
1

Böğürmek deyince kendimi damızlık inek gibi hisstmedim değil. (giggle)[/QUOTE

Höst diyeydin ya beyaz peynir :mincika:Bi hanıma bu da denmez ki ya :mincika:

Pilsen Çevrimdışı

Pilsen

3 Kas 2016
230
196
@murat_han 'ım bir ara, sen espri yapma minik demiştin, onu da hatırlıyorum ama. (giggle)

Benim tipim komik ama zaten galiba, espriye gerek yok, salak salak sırıtıyorum ya sık sık, yetiyor :)

İmza : KENDİNİ GÖMEN MEZARCI AYLİNAYLİN :)

Yani yeri gelince Cem Yılmaz olur demek ki yeri değilmiş o vakit. :)

Ayrıca bir gülüşünüz var sanki beşiktaş 5 maçını kazanmış şampiyon olmuş.Kendinize haksızlık etmeyiniz.Ayrıca o gülüş için ne dağları aşanlar var.

Kronos1 Çevrimdışı
11 Mar 2019
862
615
Cinsiyetiniz nedir?
Bay

Sizin eğlenceli halinizin bize yansıması diyelim :) Yurdum insanı işte böğürerek boşalanları da varmış demekki.Arkadaş geçen kurban bayramında sahibinin elinden kurtulup kaçan ve bu zamanlarda kızgınlık dönemine gelmiş bir boğa olmasın sakın:D

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097

Onun yerine minnoş ruhuma yakışanı yapıp sus Aylin dedim adminim :)
Size tenha yeşil mecralarda iyi böğürmeler diyerek de veda ettim. (giggle)

House Çevrimdışı

House

Carpe diem
17 Mar 2019
487
560
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Konu başlığı neydi randevu talebi , şahsen üslup çok önemlidir önce her zaman nezaket ve de yazım dili , ardından hal hatır sormak zaten görüşeceğimiz kişinin referansları okunmuştur ve az çok bilinir , daha sonra müsaitlik durumu öğrenilir ve de tarih belirlenir , mutlaka görüşme günü ve ya bir gün önce teyyit alınır malüm herkesin işi çıkabilir ve de şahsi düşüncem bir isteği olup olmadığı sorulur ve de nacizane kendi görüşüm ufak bir jest olarak mini bir hediye yapılarak randevuya sadık saatte görüşme yapılır

Bunlara ilave olarak, görüşeceğim kişinin özel bir diyeti olup olmadığını soruyorum.
Normal hayatta bazı şeyleri yiyip içmeyen, alerjisi olan insanlar tanıyorum.
Beraberimde getireceğim şeyin kötü bir süprize dönüşmesini istemem.

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Yani yeri gelince Cem Yılmaz olur demek ki yeri değilmiş o vakit. :)

Ayrıca bir gülüşünüz var sanki beşiktaş 5 maçını kazanmış şampiyon olmuş.Kendinize haksızlık etmeyiniz.Ayrıca o gülüş için ne dağları aşanlar var.

Ama bunu okuyunca çok duygulandım... :* BIr fenerbahçeli olarak şu cümlenin üzerine beşiktaşın şampiyon olmasını mı dilesem acep?
O gülüş için dağları aşanlara selam ... Kesinlikle ben de onları çok seviyorumdur.

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Bunlara ilave olarak, görüşeceğim kişinin özel bir diyeti olup olmadığını soruyorum.
Normal hayatta bazı şeyleri yiyip içmeyen, alerjisi olan insanlar tanıyorum.
Beraberimde getireceğim şeyin kötü bir süprize dönüşmesini istemem.

Düşüncelilik limitini uzaya fırlatmışsın sevgili Feb258862 :) Alkışlıyorum. :*

House Çevrimdışı

House

Carpe diem
17 Mar 2019
487
560
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Düşüncelilik limitini uzaya fırlatmışsın sevgili Feb258862 :) Alkışlıyorum. :*

Nazik iltifatın için teşekkür ederim.

Yakınımda olan biri peynir yemiyor (hatta iki kişi) dışarıda restoranda, misafirlikte önce içinde peynir olup olmadığını soruyoruz.
Bendeki böyle bir deneyimden geliyor.

Düşünsene böyle birine cheesecake alıp gidiyorsun. :) :) :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097

Tabii höst demiyoruz, susuyoruz ya da engelliyoruz. Kabalaştığımız nadirdir sevgili adminim, minnoş ruhumuza aykırı lakin bizim de eşek saatimiz, eşref saarimiz elbet var. :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Sizin eğlenceli halinizin bize yansıması diyelim :) Yurdum insanı işte böğürerek boşalanları da varmış demekki.Arkadaş geçen kurban bayramında sahibinin elinden kurtulup kaçan ve bu zamanlarda kızgınlık dönemine gelmiş bir boğa olmasın sakın:D

Olabilir tabii de :) Lakabı KASAP olan bir pembişe bunu demesi de ayrı dram tabii :)

26 Haz 2017
79
11
Cinsiyetiniz nedir?

Valla böğürerek değil ama öğürerek boşalmıştım gençken :) votkayı fazla kaçırınca, işin sonuna doğru kız arkadaşımın üzerine kusmamak için zor tuttum kendimi, biter bitmez doğru lavaboya bir depar :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097

Ben eğlenceli değil olsam olsam eğlencesiz kalas olurum da neyse (giggle) çaktırmayayım . İşin kötü yanı şu ki bu boğa arkadaş KASAP denilen bana bunu diyor :) , sonunu hiç düşünmeden...

İmza : ARTIK DOĞRAMAYA NİYETLİ OLAN AYLİNAYLİN :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Valla böğürerek değil ama öğürerek boşalmıştım gençken :) votkayı fazla kaçırınca, işin sonuna doğru kız arkadaşımın üzerine kusmamak için zor tuttum kendimi, biter bitmez doğru lavaboya bir depar :)
Sevgili zoranff , sanal seks yorumunu ve buradaki yorumunuz üzerine seks hayatınızı merak etmeye başladım galiba :) Renkli bir kişiliksiniz belli :*

26 Haz 2017
79
11
Cinsiyetiniz nedir?
Sevgili @zoranff , sanal seks yorumunu ve buradaki yorumunuz üzerine seks hayatınızı merak etmeye başladım galiba :) Renkli bir kişiliksiniz belli :*

Forumun popüler kızı black swan ı sevgili AylinAylin , iltifatınız için çok teşekkür ederim, evet herhangi bir konuda pek normal biri sayılmam :) fakat yaklaşık 2 yıldır da epey usluyum. Bayramdan sonra haçlı seferleri yeniden başlayacak gibi duruyor, beni dizinize yatırıp unuttuğum sex hayatımda bir yolculuğa çıkarmanızı çok isterim, eminim ki kıta değiştirmeye değer, şimdiden dönüşte vapurdaki salakça sırıtışımı görür gibiyim :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Nazik iltifatın için teşekkür ederim.

Yakınımda olan biri peynir yemiyor (hatta iki kişi) dışarıda restoranda, misafirlikte önce içinde peynir olup olmadığını soruyoruz.
Bendeki böyle bir deneyimden geliyor.

Düşünsene böyle birine cheesecake alıp gidiyorsun. :) :) :)

Deneyimler insanı daha empatik hale getiriyor galiba sevgili Feb, ben de evde hep laktozsuz süt ve soya ya da badem sütü bulundururum, hem kendim için hem de benim gibi bir misafirim olabilir diye...

wmamba Çevrimdışı
15 Ocak 2010
160
103
Cinsiyetiniz nedir?
Son dönemde kendi kendime sorar oldum, acep kim bu Aylin

House Çevrimdışı

House

Carpe diem
17 Mar 2019
487
560
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Son dönemde kendi kendime sorar oldum, acep kim bu Aylin

Wmamba, bu forumda hakkında en fazla yazı yazılan, partner olarak en fazla konu açıp, yazı yazan üyelerden birisidir.
Çok fazla okunacak materyal bulabilirsin.

Ben kendi görüşümü yazayım:
Aylin anlatılmaz, yaşanır...

wmamba Çevrimdışı
15 Ocak 2010
160
103
Cinsiyetiniz nedir?

Sevgili Feb, ilk forum gununden beri yazilanlari goruyorum, ama işte yine yukarida bahsettiginiz gibi cümleler beni fazlasıyla meraklandiriyor ve diyorum ki kim bu Aylin, olsa olsa bir melek olabilir :) :) Tanişmak sanırim şart oldu :) Eğer izin koparabilirsem tabi :))

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Son dönemde kendi kendime sorar oldum, acep kim bu Aylin ��

Sevgili @wmamba, kim bu AylinAylin?
Kaybedenler klubündeki kim bu Erol Egemen repliğine döndü ... :)

Efenim bendeniz (forumdaşlarımızın tabirleriyle) minnoş, minnak, panter, kaplan, terapist, çekirge, kasap, bilge ceylan, Tdk, minyatür, minyon rus, pretty woman, beyaz, sultan, beyaz peynir, şair, forumun neşesi, kesici delici aletler uzmanı, acil müdahale uzmanı, eczacı kalfası .... daha sayamayacağım (unuttuklarım olabilir) ve son olarak tweety AylinAylin ;)

Bilgilerinize sunar, denk gelebilmek dileğiyle derim. :*

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Forumun popüler kızı black swan ı sevgili @AylinAylin , iltifatınız için çok teşekkür ederim, evet herhangi bir konuda pek normal biri sayılmam :) fakat yaklaşık 2 yıldır da epey usluyum. Bayramdan sonra haçlı seferleri yeniden başlayacak gibi duruyor, beni dizinize yatırıp unuttuğum sex hayatımda bir yolculuğa çıkarmanızı çok isterim, eminim ki kıta değiştirmeye değer, şimdiden dönüşte vapurdaki salakça sırıtışımı görür gibiyim :)

Aa ama sevgili @zoranff, bu iltifatlar benim mütevazı olmaya çalışan kişiliğime resmen darbe yahu! Şımarık AylinAylin olabilirim her an. :)

Popüler kelimesi bana uymasa da öyleysem yapacak bir şey yok, kabullenmek önemli... :) Black Swan tabirin ayrıca dikkat çekici benim için, kendimi doğru yansıtabiliyorsam ne ala!

Bu arada, haçlı seferleri bir dönem feci ilgi alanımdı, denk gelirsek uygulamalı bir sohbete gömülebiliriz. (giggle)

Denk gelebilmek ve kıta değişikliğine değmesi dileğiyle... :*

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Wmamba, bu forumda hakkında en fazla yazı yazılan, partner olarak en fazla konu açıp, yazı yazan üyelerden birisidir.
Çok fazla okunacak materyal bulabilirsin.

Teşekkürler sevgili Feb258862, şı mar dım :) Üzerine atlayarak öperim. :* Cidden çok fazla materyal var. Sevgili wmamba'ya selam, denk geleceğiz yakında umarım :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Sevgili Feb, ilk forum gununden beri yazilanlari goruyorum, ama işte yine yukarida bahsettiginiz gibi cümleler beni fazlasıyla meraklandiriyor ve diyorum ki kim bu Aylin, olsa olsa bir melek olabilir :) :) Tanişmak sanırim şart oldu :) Eğer izin koparabilirsem tabi :))

Sevgili @wmamba, bunu henüz görüyorum. Sana açık çek sunuyorum, özel yazışmamızdan ötürü. :) Senin gibi bir centilmeni tanımaktan mutluluk duyacağım kesin. :*

Bu arada melek değil ama belki KELEK AYLİNAYLİN olabilirim :)

Bağa gel, bostana gel diye türkü çığırayım bari. (Sabah sabah yine cozuttum. :) )

wmamba Çevrimdışı
15 Ocak 2010
160
103
Cinsiyetiniz nedir?
Sevgili @wmamba, bunu henüz görüyorum. Sana açık çek sunuyorum, özel yazışmamızdan ötürü. :) Senin gibi bir centilmeni tanımaktan mutluluk duyacağım kesin. :*

Bu arada melek değil ama belki KELEK AYLİNAYLİN olabilirim :)

Bağa gel, bostana gel diye türkü çığırayım bari. (Sabah sabah yine cozuttum. :) )

Beni güldürdün valla :) Çok yaşa :) İlk Istanbul'a gelişimde elimde bir şişe, her neden hoşlanıyorsan, ile seni sarhoş edip melek mi şeytan mı ne olduğunu öğreneceğim :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Beni güldürdün valla :) Çok yaşa :) İlk Istanbul'a gelişimde elimde bir şişe, her neden hoşlanıyorsan, ile seni sarhoş edip melek mi şeytan mı ne olduğunu öğreneceğim :)

Aaa imdaaat, beni sarhoş edip, kötü emellerine alet etmeye çalışan bir wmamba var forumda :)
Şaka bir yana, ilk fırsatta sevgili wmamba...

Şu hayat yolculuğunda hep gülebilsek ya keşke...
Efenim melek değil, şeytan olmaya da aklı kıt :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Arkadaş bastırılamamış hislerinin tatminini arıyor :) deseydin bizim köyün ahırında sana uygun güzel hatunlar var tüm gece beraber mööö diye diye halvet olursunuz:) angusgillerden selam olsun o arkadaşa :):)

Sevgili Moriacığım bunu yeni görüyorum :) Sabah sabah gülmekten yarıldım. :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Dün başıma gelen ilginç bir randevu talebinden (şaçmalığından ) ötürü konuyu hortlatıyorum :

X : Aylin Şişlideyim geleyim mi?
Ben : Evde yokum ki
X: Sen bana gel ben eve geçeyim
Ben : İyi de siz kimsiniz, bir kendinizi tanıtsaydınız, hem ben gündüz müsait olmuyorum hafta içi.
X : gel işte nazlanma parasıyla değil mi
Ben : Bol şans!

-PARASIYLA DEĞİL Mİ? - kısmı dramatik cidden..

Ahh ahh, şunu okuyup belki bir yol yordam öğrenen olur.
( Bilen harika beyefendileri tenzih ediyorum tabii. )

Merhaba,

Öncelikle, bir çok forumdaşımızı tenzih ederek bunları yazdığımı belirtmek isterim.
İletişim çağında iletişimsizlik örnekleri ve bir kaç rica için bu konuyu açtım.

Bir kaç whatsapp konuşması ve rica :

X : Aylin Hanım merhaba, numaranızı forumdan aldım, görüşmek istiyorum.
Aylin : Siz kimsiniz peki?
X : Forumdanım
Aylin : Nick nedir?
X : Yeni üyeyim.
Aylin : Nick nedir
X : Yeni üyeyim

İlerleyemeyen muhabbete bakar mısınız. Yahu, numaranızı forumdan aldım, nickim xxxxx, yaşım yyyy, x saat görüşmek istiyorum, referansım zzz (varsa) yazmak çok mu zor, lafı cımbızla almak deyimine cuk oturan hallerde valla randevu veresim gelmiyor, eminim bir çok pembiş arkadaşım da öyle düşünüyordur.

X : Fiyat nedir?
Aylin : Sana da merhaba.
X : Merhaba.
Aylin : Hoşçakal

Escort olmamız, insan olduğumuzun gerçeğini değiştirmiyor. Bir merhaba demek, bir kendini tanıtmak, bir kısa hal hatır sormak hiç zor değil ve iletişmin de temel kuralları, esirgemeyin. Böyle biri bence hayatının her alanında iletişimsizlikten ötürü kaybedecektir.

X : Selam, çok güzel kadınsın. Hard sex seviyor musun
Aylin : İptal, yok, ölü :)

İlk kez muhatap olduğunuz biriyle (bu kişi escort da olsa) böyle bir dialoğa girmek de ayrı bir trajedi olsa gerek. Gardaş sen hangi bağın gülüsün diyesi geliyor insanın :)

Daha verilecek yüzlerce örnek var ama ne sizi sıkmak isterim ne de yazarak kendimi germek.

Lütfen,

Sahte de olsa bir ismi, bi merhabayı esirgemeyin.
Hakkımızda yazdığımız şeyleri okuyun ve tekrar sormayın.
Programınızı net bir şekilde belirtin.
Biz kadınız, iletişim kurarken buna dikkat edin.
Sizin vaktiniz kadar bizlerinki de kıymetli, bunu unutmayın.
Referansınız yoksa bile, kendinizi doğru ifade ederseniz, kolay kolay reddedilmeyeceğinizi bilin.
Siz nasıl davranırsanız öyle karşılık bulursunuz, unutmayın.

Hepinize teşekkür ederim.

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL :)

kadikoylu Çevrimiçi

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,778
9,508
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sağlam öküzcanmış, keşke reddetmeseydin de, kafese koyup nadide parça diye sergileseydik :yuvarlan:

House Çevrimdışı

House

Carpe diem
17 Mar 2019
487
560
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dün başıma gelen ilginç bir randevu talebinden (şaçmalığından ) ötürü konuyu hortlatıyorum :

X : Aylin Şişlideyim geleyim mi?
Ben : Evde yokum ki
X: Sen bana gel ben eve geçeyim
Ben : İyi de siz kimsiniz, bir kendinizi tanıtsaydınız, hem ben gündüz müsait olmuyorum hafta içi.
X : gel işte nazlanma parasıyla değil mi
Ben : Bol şans!

-PARASIYLA DEĞİL Mİ? - kısmı dramatik cidden..

Ahh ahh, şunu okuyup belki bir yol yordam öğrenen olur.
( Bilen harika beyefendileri tenzih ediyorum tabii. )

İlahi sabah sabah güldürdün bizi :D :D :D

Aslında forumda bunun gibi (fıkra gibi) hikayeler için bir başlık mı açılsa

Çok gülüp eğleneceğimizden eminim

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,562
2,424
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
millet odun ya.. gerçekten karşısındaki bir bayan ( hemde Aylin yani) sonuçta böyle mi konuşulur .. sanki onun 3 5 kuruşuna mı bakıyorlar..önce adam olması gerek ama o kadar insani özelliklerden yoksun olanlar var ki ... neyse

Öyle deme, odunluk da bir zanaat :) bence onlar daha beteri :D
Bu ortamda ne için bulunduğumuz belli olsa da, nezaketsizliğe, insanlık dışı tavır ve davranışlara boyun eğeceğiz ya da hoş göreceğiz diye bir şey yok, bunu anlamıyor ve hurra hücum yardırıyorlar. Acaba hangi bağın gülü bunlar diye merak ederim hep. :D

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Sağlam öküzcanmış, keşke reddetmeseydin de, kafese koyup nadide parça diye sergileseydik :yuvarlan:

Onu koyacak kafes için de demir çelik işiyle uğraşan arkadaşları sahneye davet edelim bari varsa :)
Yoksa da müyendiz (mühendis) arkadaşlar buna da bi el atıversin bir zahmet. :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
İlahi sabah sabah güldürdün bizi :D :D :D

Aslında forumda bunun gibi (fıkra gibi) hikayeler için bir başlık mı açılsa

Çok gülüp eğleneceğimizden eminim

Hep gülelim sevgili Feb258862.
Konu önerin güzel, keşke biri açsa (@Dreadnaught) :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Şimdi sevgili @AylinAylin bu tarz insanlar bitmez devamlı vardılar ve de hep olacaklar bunları eğitmekte belli bir yaştan sonra imkansızdır, en iyisi görmezden gelmektir . İnan’ın ki konunun özü eğitim dir hangi ortamda olursak olalım eğitim ve kültür seviyesi düşük insanlarla muhattap olmak zorunda kalırız ve oluruz ki bu kaçınılmazdır bir de kendini geliştirmek gibi bir konu var o da işin başka boyutu İnan’ın bana arkadaşlar bu konuyu gece gündüz burdan konuşsak çözemeyiz ama Aylin Hanımın serzenişleri vardır ki haklıdır ;angusgillerden olan arkadaşlar nacizane tavsiyem çiftleşme eyleminizi kendinize uygun meralar ve otlaklarda aramanız ve yahuttt !! ilk önce iletişime geçeceğiniz bayanların aradığı özellikleri ve iletişim şartlarını gözden geçirmeniz ve de ona göre hareket etmenizzz....
@Moria'cığım gülmekten yorum yazamayacağım bu mesajına :D (Angusgillerden ile başlayan cümle beni mahvetti :yuvarlan: )

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Ben el atayım ama benim branşım belli arkadaşa yapabileceğim ; münasip bi yerinden toprağa bağlayarak 220 AC ' yi verip şöyle bir titretip yıldızları saydırmak.. :)

Ama buna çok güldüm :D , sevgili @Srkn34, o zaman verelim coşkuyu! :D

İMZA : TRAFO @Srk34'ten elektrik alan PİKAÇU AYLİNAYLİN :)

images.jpeg-50.jpg

9 Kas 2018
3
0
Cinsiyetiniz nedir?
bence nasıl alamazsınız yazmanız lazımdı yazdık iki gündür cevap yok aylin hanım

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
bence nasıl alamazsınız yazmanız lazımdı yazdık iki gündür cevap yok aylin hanım

Hım! O halde tekrar yazın ya da tekrar yazın. :) Kasti bir yanıt vermeme durumumun olmadığını mottomdan (ÇIKMAZ DEMEYİN, ŞANSINIZI DENEYİN)ve burada yazılanlardan ve yazdıklarımdan anlamış olmanız gerekiyordu. :)

Elbet denk geliriz.

canwhite Çevrimdışı
3 Şub 2018
56
6
Cinsiyetiniz nedir?
Sonra çok yazdınız diye kara listeye girmeyiz dimi :)

Hım! O halde tekrar yazın ya da tekrar yazın. :) Kasti bir yanıt vermeme durumumun olmadığını mottomdan (ÇIKMAZ DEMEYİN, ŞANSINIZI DENEYİN)ve burada yazılanlardan ve yazdıklarımdan anlamış olmanız gerekiyordu. :)

Elbet denk geliriz.

Ehuehhehj Çevrimdışı
17 Ara 2017
69
5
Bence randevu alamamak daha zor. Yeterki herhangi bir insanla konulur gibi konuşun. Ve sonrasında şartlar uysun tabiki

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,562
2,424
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yaşanan talihsiz durumlardan sonra şu konu başlığına tekrar dönelim (@AylinAylin Hanım ellerinize ve beyninize tekrar sağlık :) )

1. Hangi yolla temas kurmak istiyorsunuzdan öte, pembiş hangi yolla sizinle tercih kurmayı tercih ediyor.

Mutlaka pembişin bilgilerini okuyun. E-posta ile ile e-posta ile whatsapp'la ise whatsapp'la, telefonla istiyor ise telefonla temas kurun. Sadece whatsapp yazan pembişle telefonla randevu alamazsınız, çünkü telefonu açmaz...
Bir kere aradınız açmadı, ikinciye aramayın, zaten müsait değildir , açmayacaktır. Sizi aramasını bekleyin ya da aradan zaman geçsin, yangına körükle gitmiyorsunuz :)
Whatsapp'la temas kurmak istediniz, yazdınız , cevap gelmedi, bekleyin... Gelen mesajlarınızın görülmesinden korkuyorsanız pembişin numarasını bloklamayın mesajları whatsapp üzerinde sessize alın, ara sıra kontrol ettiğinizde göreceksiniz. Cevap gelmiyorsa ısrar etmeyin...
E-posta gönderdiniz, cevap gelmedi, yine bakleyin, hemen telefona sarılmayın...
Şuraya kocaman harflerle yazalım ACELE ETMEYİN..

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,562
2,424
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
2. Kendinizi tanıyın/tanıtın

Burada hep ne deniyor (hep beraber :) ) "en büyük referans kendinizsiniz". Nelerden hoşlanıyorsunuz; fantazileriniz neler (ben göbek deliğini geçemedim :( ) , fetişleriniz var mı? Sorgulayın.
Bundan sonra kendinizi karşı tarafa kısaca tanıtın. Yaşınız, işiniz, boyunuz , gerekirse kilonuz, medeni haliniz (bu kısım iletişiminizin sağlığı ve sizin aile hayatınız için yaşam kurtarıcı olacaktır :eek:) , zevkleriniz (aa pembiş de jazz müzikten hoşlanıyormuş, kaynaşın bakiyim :) ), alerjiniz (kendi sağlığınız için) anlatın ama kısaca...
Gördünüz mü karşınızdak kişi de sizden farklı değilmiş :)
Ama bunları yazarken her zaman DÜRÜST OLUN, çünkü gerçeklerin er ya da geç ortaya çıkma gibi bir huyu vardır.

kadikoylu Çevrimiçi

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
8,778
9,508
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Karaya vuran milyonlarca deniz yıldızını tek başına teker teker denize geri atmanı büyük bir takdirle karşılıyorum Dreadnaught (clap) Batısında modern öğretim yöntemleri uygulanmak üzere model okullar kurulurken, doğusunda halen milyonların Türkçe okuma-yazma ve basit 4 işlemli aritmetiği tam anlamıyla öğrenemediği dengesiz bir coğrafyada yaşıyoruz malum. Foruma indirgersek, birkaç milyon defa, "gri üyeler pm alamaz ve atamaz" yazıyorsun konu içine ve chatbox a, adam altına "ben de pm den iletişim alabilir miyim?" yazıyor :) "Foruma üye olurken, ekteki linkte yer alan kuralları kabul ettin" yazıyorsun, "ohoo, kim okuyacak o kadar şeyi, bana ne kurallardan?" diye cevap veriyor vb.

Uzun sözün kısası, işin zor dostum, Allah kolaylık versin...

coentraox Çevrimdışı
3 May 2014
45
7
Cinsiyetiniz nedir?
okuyucuydum ama dayanamadım başka başlıklarda da tartışılmaya başlandı bu konu ufaktan.

arkadaşlar kimse kusura bakmasın ama açık açık söyleyeceğim. escort dediğin evine gittiğin ya da otelde/evinde kendin ağırladığın, sohbet ettiğin, belki 1-2 kadeh tokuşturduğun, birbirini tanımaya anlamaya çalıştığın ve üstüne ortam hararetlenmeye başlayınca da seviştiğin insandır. hararetlenmezse de bir aksiyona girmezsin zaten, benim olmuştur öyle de görüşmelerim belki çoğumuzun vardır burada.

diyeceğim o ki, karşındaki insanla zaten nasıl iletişim kuracağını bilmeyen insanlar geneleve ya da genelev usulü çalışan kadınları tercih etsinler. bunu aşağılamak amaçlı söylemiyorum oradaki arz ve talep bu, insanlar da ona göre davranıyor ona göre gidiyor. escortta durum farklı. sohbet diyorum tanıma diyorum bunlar iletişimden bir haber olarak zaten yapılabilecek işler değil..

Jon Stark Çevrimdışı
27 May 2019
712
941
Aylın hanımın yazılarını zevkle okuyorum. Kendisi gördüğüm kadarıyla çok güzel, çok ateşli ve çok neşeli bir kadın. Aylin hanımla tanışacağım günü iple çekiyorum. Hayat Aylin ile sevişince güzel.

Cromwell Çevrimdışı

Cromwell

9 Şub 2019
1,562
2,424
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Karaya vuran milyonlarca deniz yıldızını tek başına teker teker denize geri atmanı büyük bir takdirle karşılıyorum Dreadnaught (clap) Batısında modern öğretim yöntemleri uygulanmak üzere model okullar kurulurken, doğusunda halen milyonların Türkçe okuma-yazma ve basit 4 işlemli aritmetiği tam anlamıyla öğrenemediği dengesiz bir coğrafyada yaşıyoruz malum. Foruma indirgersek, birkaç milyon defa, "gri üyeler pm alamaz ve atamaz" yazıyorsun konu içine ve chatbox a, adam altına "ben de pm den iletişim alabilir miyim?" yazıyor :) "Foruma üye olurken, ekteki linkte yer alan kuralları kabul ettin" yazıyorsun, "ohoo, kim okuyacak o kadar şeyi, bana ne kurallardan?" diye cevap veriyor vb.

Uzun sözün kısası, işin zor dostum, Allah kolaylık versin...

Siz elimden tutup, gerektiği zaman akıl vermeseydiniz, muhtemelen ben de forumdan kopmuştum. Foruma bir şekilde ulaşabilen kişilerin, belli bir donanıma sahip olduğunu düşünüyorum, zararlılar zaten kendilerini belli edip, yok oluyorlar.Bir kadın ile nasıl konuşacağını ya da yazışacağını bilmeyen şahısların zaten burada yeri olmamalı.
Yine de, bu konuda iyi niyetli ve potansiyeli olan insanların gereksizce kaybolmasına ve çırpınmasına gönlüm elvermiyor.
Sonuç olarak elenen elenir , kalan sağlar bizimledir :)

House Çevrimdışı

House

Carpe diem
17 Mar 2019
487
560
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
okuyucuydum ama dayanamadım başka başlıklarda da tartışılmaya başlandı bu konu ufaktan.

arkadaşlar kimse kusura bakmasın ama açık açık söyleyeceğim. escort dediğin evine gittiğin ya da otelde/evinde kendin ağırladığın, sohbet ettiğin, belki 1-2 kadeh tokuşturduğun, birbirini tanımaya anlamaya çalıştığın ve üstüne ortam hararetlenmeye başlayınca da seviştiğin insandır. hararetlenmezse de bir aksiyona girmezsin zaten, benim olmuştur öyle de görüşmelerim belki çoğumuzun vardır burada.

diyeceğim o ki, karşındaki insanla zaten nasıl iletişim kuracağını bilmeyen insanlar geneleve ya da genelev usulü çalışan kadınları tercih etsinler. bunu aşağılamak amaçlı söylemiyorum oradaki arz ve talep bu, insanlar da ona göre davranıyor ona göre gidiyor. escortta durum farklı. sohbet diyorum tanıma diyorum bunlar iletişimden bir haber olarak zaten yapılabilecek işler değil..

Yazdıklarınızın tamamına katılmakla birlikte, ilave etmek istediğim bir kaç husus var.

Yaşanılan her olumsuz iletişim, tarafların iletişim özürlü olmasından kaynaklanmıyor, bence.

Bu ortamın ve olayın doğası gereği bir iletişim gizliliği söz konusu (erkek için de, kadın için de). Bu gizliliğin sağlanabilmesi adına, iletişimin akışı normal hayattakinden farklı olmak durumunda.
İletişim sorunu olmayan birisi bile, bu farklılığı düşünemiyorsa, bilmiyorsa, anlamıyorsa bir anda, karşındakini anormal davranış içerisinde görüp, tepki verebiliyor.

Bu nedenle forumun tüm üyerine özellikle yenilere, üşenmeden forumdaki yazılanları ve paylaşımları okumalarını tavsiye ediyorum. Öğrenmenin yaşı yoktur, yazılan her deneyim, bilgi kıymetlidir, bir gün bir yerde bir şekilde işinize yarayabilir.

Bugüne kadar forumdaki kadınlardan iletişim kuramadığım, geri dönüş almadığım kimse OLMADI. Ama kimisine whatsapp'dan, kimisine e-postadan, kimisine forum içinden PM ile (tek iletişim kurmadığım kanal telefon görüşmesi)
Bazılarının hiç aktivitesi yok, deneyim paylaşımı çok az. Bu arkadaşların bazıları ile görüştüm, bazıları ile görüşmeyi planlıyorum, bazıları ile görüşemeyeceğim.
Neticede biraz dikkat ve çaba gösterildiğinde iletişim kurmak düşünüldüğü gibi zor değil.

coentraox Çevrimdışı
3 May 2014
45
7
Cinsiyetiniz nedir?
Yazdıklarınızın tamamına katılmakla birlikte, ilave etmek istediğim bir kaç husus var.

Yaşanılan her olumsuz iletişim, tarafların iletişim özürlü olmasından kaynaklanmıyor, bence.

Bu ortamın ve olayın doğası gereği bir iletişim gizliliği söz konusu (erkek için de, kadın için de). Bu gizliliğin sağlanabilmesi adına, iletişimin akışı normal hayattakinden farklı olmak durumunda.
İletişim sorunu olmayan birisi bile, bu farklılığı düşünemiyorsa, bilmiyorsa, anlamıyorsa bir anda, karşındakini anormal davranış içerisinde görüp, tepki verebiliyor.

Bu nedenle forumun tüm üyerine özellikle yenilere, üşenmeden forumdaki yazılanları ve paylaşımları okumalarını tavsiye ediyorum. Öğrenmenin yaşı yoktur, yazılan her deneyim, bilgi kıymetlidir, bir gün bir yerde bir şekilde işinize yarayabilir.

Bugüne kadar forumdaki kadınlardan iletişim kuramadığım, geri dönüş almadığım kimse OLMADI. Ama kimisine whatsapp'dan, kimisine e-postadan, kimisine forum içinden PM ile (tek iletişim kurmadığım kanal telefon görüşmesi)
Bazılarının hiç aktivitesi yok, deneyim paylaşımı çok az. Bu arkadaşların bazıları ile görüştüm, bazıları ile görüşmeyi planlıyorum, bazıları ile görüşemeyeceğim.
Neticede biraz dikkat ve çaba gösterildiğinde iletişim kurmak düşünüldüğü gibi zor değil.

hocam zaten olay şu ki, yani gizlilik de var tabi ki işin içinde ama zaten bu iletişimin nasıl ne şekilde kurulacağı da çok aşikar çok belli. sınırlarını bilerek, fazla darlamadan meramını anlatacaksın sorun varsa soracaksın bu kadar basit. insanlar bazı şeyleri keyfi yapıyor sorun burada..

12 Nis 2019
35
48
Cinsiyetiniz nedir?
Aylin hanım ile ilgili çok fazla olumlu yorum var. Haliyle merak uyandırıyor. Geçen haftasonu bende görüşmeye çalışmıştım ama başarılı olamadım. Umarım bir gün kendisiyle görüşmek nasip olur.

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Bence randevu alamamak daha zor. Yeterki herhangi bir insanla konulur gibi konuşun. Ve sonrasında şartlar uysun tabiki ?

Kesinlikle sevgili Erkengel, alamamak daha zor ama maaşallah biz Türkler zoru seviyoruz ve duvara kafa atıyoruz. :D

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Ne yapayımmm minnoşum:) memleket angus dolu , onlarda edepli edepli kendi meralarında aransınlar:D

Haklısın. (giggle) Meralarında dişi kalmadıysa bizim alemlere dalmış olabilirler. :D

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Yaşanan talihsiz durumlardan sonra şu konu başlığına tekrar dönelim (@AylinAylin Hanım ellerinize ve beyninize tekrar sağlık :) )

1. Hangi yolla temas kurmak istiyorsunuzdan öte, pembiş hangi yolla sizinle tercih kurmayı tercih ediyor.

Mutlaka pembişin bilgilerini okuyun. E-posta ile ile e-posta ile whatsapp'la ise whatsapp'la, telefonla istiyor ise telefonla temas kurun. Sadece whatsapp yazan pembişle telefonla randevu alamazsınız, çünkü telefonu açmaz...
Bir kere aradınız açmadı, ikinciye aramayın, zaten müsait değildir , açmayacaktır. Sizi aramasını bekleyin ya da aradan zaman geçsin, yangına körükle gitmiyorsunuz :)
Whatsapp'la temas kurmak istediniz, yazdınız , cevap gelmedi, bekleyin... Gelen mesajlarınızın görülmesinden korkuyorsanız pembişin numarasını bloklamayın mesajları whatsapp üzerinde sessize alın, ara sıra kontrol ettiğinizde göreceksiniz. Cevap gelmiyorsa ısrar etmeyin...
E-posta gönderdiniz, cevap gelmedi, yine bakleyin, hemen telefona sarılmayın...
Şuraya kocaman harflerle yazalım ACELE ETMEYİN..

Teşekkür ederim sevgili Dreadnaught cığım. :* Beynimi öpeyim dur. (giggle)

Bu arada aslında, yemek yemek nasıl bil kültürse, para harcamak nasıl bir kültürse randevu almak da bir kültür. Bu konuyu açarken bu kültürün edinilmesine acaba ufacık da olsa bir katkım olabilir mi diye düşündüm.

Bu arada yine randevu alamamaya bir örnek yazayım :

X : Mrb
Ben : Mrb
Ben : Mrb ( Bu kadar! )
( Ben normalde merhaba'yı kısalatarak yazmam bu arada ama arkadaşın mrb yazışı bile bir çentik atma nedenimdi zaten. )

ERTESİ GÜN:

X: Mrb
X : Buluşmadan önce yemek yiyelim seni beğenmezsem s.ktir çekerim.
Ben : 404 NOT FOUND ERROR! Kaybol dingil herif! ( E bir sabır sınırımız var! )

Bunları kurban bayramında direkt olarak mezbahada ağırlamak gerek bence. :D

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Aylın hanımın yazılarını zevkle okuyorum. Kendisi gördüğüm kadarıyla çok güzel, çok ateşli ve çok neşeli bir kadın. Aylin hanımla tanışacağım günü iple çekiyorum. Hayat Aylin ile sevişince güzel.

Teşekkürler Jon Stark, ne hoş iltifatlar bunlar... :*

Denk gelebilmek dileğiyle diyelim.

House Çevrimdışı

House

Carpe diem
17 Mar 2019
487
560
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Teşekkür ederim sevgili Dreadnaught cığım. :* Beynimi öpeyim dur. (giggle)

Bu arada aslında, yemek yemek nasıl bil kültürse, para harcamak nasıl bir kültürse randevu almak da bir kültür. Bu konuyu açarken bu kültürün edinilmesine acaba ufacık da olsa bir katkım olabilir mi diye düşündüm.

Bu arada yine randevu alamamaya bir örnek yazayım :

Ben : Mrb ( Bu kadar! )
( Ben normalde merhaba'yı kısalatarak yazmam bu arada ama arkadaşın mrb yazışı bile bir çentik atma nedenimdi zaten. )

ERTESİ GÜN:

X: Mrb
X : Buluşmadan önce yemek yiyelim seni beğenmezsem s.ktir çekerim.
Ben : 404 NOT FOUND ERROR! Kaybol dingil herif! ( E bir sabır sınırımız var! )

Bunları kurban bayramında direkt olarak mezbahada ağırlamak gerek bence. :D

Biz 112 acil hizmetleri, polisi, itfaiyeyi...
Arayıp dalga geçmesini, meşgul etmesini seven, bundan haz alan, bunu çevremize anlatıp popularite kazanan bir milletiz.

Yukarıda yazdığınız tipler bence bu amaçla iletişim kuruyorlar. Sizi kızdırıp, sizden "orijinal", "okkalı" bir iki küfür duymayı bekliyor :D

Amaçları tamamen "kişisel gelişim", seks ile kadın ile bir işleri olduğuna inanmıyorum(mm)

Ccilek Çevrimdışı
10 May 2019
20
46
Cinsiyetiniz nedir?
Olaya; pembislerin iş bizlerin ise aş olarak baktığı gerçeğini bir kenara birakip, sadece duygusal yada kisisel olarak bir etkileşim gibi düşündüğümde ki: biz bayların asil yasayip tatmak istedigide budur , bazi partnerlerin istemedende olsa karsisindaki insani incittigi durumlarin olduğunu düşünüyorum çünkü ben gibi yeni üyelerin 1-0 geriden geldiğini düşünürsek hatta farkli bir sehirde yasamanin oluşturduğu 2-0 lik dezavantaji işin içine katarsak hayalini kurdugumuz pembisli geceler yerini kötü gecelere birakabilir heleki bu kişi ben gibi bir başaksa olaylar biraz daha duygusala dönüşebilir umarim sorunumu vaktimin yettigince karmaşasız bir sekilde cozerim yoksa bir gecelik bir pembis meselesi bir dahaki İstanbul seyahatime kadar içimde hangi rengi alacak kestiremiyorum.bizleri üzmeyin kızlar hepinizi seviyorum sadece biraz daha şefkat <3

Ccilek Çevrimdışı
10 May 2019
20
46
Cinsiyetiniz nedir?
iletişim güzeldir ama referans daha önemli galiba peki sen referans istiyorsun haklısın fakat bende yeniyim o zaman haksiz ve guvenilmezmi oluyorum ne?

Karkelo Çevrimdışı
18 May 2019
144
136
Hocam Aylin konunun başında yapman gerekenleri yazmış ve referansın yoksa bile şansın var demiş genel olarak herkese, o yüzden güvenilmez falan değilsin. Diğer pembişleri ve kurallarını bilemem ama saygı sevgi çerçevesinde açılmayacak kapı olmadığını düşünüyorum. Kaldı ki ben bunun canlı örneğiyim, forumda yeniyim Ayline bir mesaj süper bi iletişim bir planlama ve hoop ordayım :D

Bol şans

iletişim güzeldir ama referans daha önemli galiba peki sen referans istiyorsun haklısın fakat bende yeniyim o zaman haksiz ve guvenilmezmi oluyorum ne?

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Aylin hanım ile ilgili çok fazla olumlu yorum var. Haliyle merak uyandırıyor. Geçen haftasonu bende görüşmeye çalışmıştım ama başarılı olamadım. Umarım bir gün kendisiyle görüşmek nasip olur.

Sayın Mubo, yazanlar sağ olsun diyelim...
Denk gelemedik ama elbet geliriz. Merakınıza değmesi dileğiyle... :*

ProgisLife Çevrimdışı
30 May 2019
39
29
Cinsiyetiniz nedir?
Bakalım ben de yeni üye oldum hiç referansım yok vs o yüzden acele etmicem pembişleri tanımaya kendimi tanıtmaya çalışıcam belki bir gün bir pembişe karşı harekete geçirecek kadar hazır hissettiğimde referanssız da olsa kabul görebilir ve ilk deneyimimi yaşarım. Şimdiden aklımda bazı pembişler olsa da take it easy boi .)

Ccilek Çevrimdışı
10 May 2019
20
46
Cinsiyetiniz nedir?
Hocam Aylin konunun başında yapman gerekenleri yazmış ve referansın yoksa bile şansın var demiş genel olarak herkese, o yüzden güvenilmez falan değilsin. Diğer pembişleri ve kurallarını bilemem ama saygı sevgi çerçevesinde açılmayacak kapı olmadığını düşünüyorum. Kaldı ki ben bunun canlı örneğiyim, forumda yeniyim Ayline bir mesaj süper bi iletişim bir planlama ve hoop ordayım :D

Bol şans
sevgili karkelo keşke herkes aylin gibi olsa :) ilgili bayanlarimizi tenzih ediyorum

House Çevrimdışı

House

Carpe diem
17 Mar 2019
487
560
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
sevgili karkelo keşke herkes aylin gibi olsa :) ilgili bayanlarimizi tenzih ediyorum

Sn ccilek, Aylin hanım elbette özel birisi, ama emin olun, doğru ve uygun yaklaşım gösterdiğinizde bu forumdaki hiç bir kadın ulaşılmaz değil.
Tabii ki işi burakmamış ise :)
Bir de her kadının tercih ettiği iletişim kanalı ve şekli farklı olabiliyor!!!

Karkelo Çevrimdışı
18 May 2019
144
136
Forumdaşlara tanıtımları iyi okumalarını ve buna göre hareket etmelerini tavsiye ederim. Bu söylediğime birçok kişi katılacaktır forumda ve ilişkileriniz de gizlilik kadar güven ve saygı da esastır. Feb bana bu konuda katılacaktır süphesiz (kaldı ki Feb hem benim acmış oldugum bir konunun isim babasıdır hem de durum itibariyle forumda benden daha kıdemlidir)

Aylin e gelirsek; özellikli bir kadın kendisi öyle her zaman her yerde zönk diye çıkmaz karşına sabır, kibarlık, anlayış ve planlama bunlar kritik nüanslar.

Bol şanslar

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Biz 112 acil hizmetleri, polisi, itfaiyeyi...
Arayıp dalga geçmesini, meşgul etmesini seven, bundan haz alan, bunu çevremize anlatıp popularite kazanan bir milletiz.

Yukarıda yazdığınız tipler bence bu amaçla iletişim kuruyorlar. Sizi kızdırıp, sizden "orijinal", "okkalı" bir iki küfür duymayı bekliyor :D

Amaçları tamamen "kişisel gelişim", seks ile kadın ile bir işleri olduğuna inanmıyorum(mm)

Sevgili Feb258862, nasıl bir ego tatminidir anlamak cidden zor. Psikoloji alanında inceleme konusu bile olabilecek dramatiklikte bence. :)

Amaçlarının kişisel (s)övgü duyma olduğunu düşünüyorum. :D

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Ccilek Çevrimdışı
10 May 2019
20
46
Cinsiyetiniz nedir?
Aylincigim çok teşekkür ederim ilgin için yazini inceledim yeni arkadaşlar adina açıklayıcı ve yol gosterici olmuş

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097

Bol şans
Nasıl da biliyorsun Karkelo :* Kesinlikla saygı ve sevgi çerçevesinde açılmayacak kapı yok!

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097

Bol şans

Yapılması gerekenler aslında ne kadar basit değil mi sevgili Karkelo. :) İletişim çağındayız, biraz sağlıklı ve doğru iletişimin nelere kadir olduğunu farkedenler atı alıp Üsküdar'ı çok rahat geçiyor. :)

Karkelo Çevrimdışı
18 May 2019
144
136
Doğru söze ne denir ki Aylinciğim (happy)

ama gel biz senle iletişim çağını atlayalım hemen bir rönesans reform bi bakmışsın sevişme çağındayız :D

Yapılması gerekenler aslında ne kadar basit değil mi sevgili @Karkelo. :) İletişim çağındayız, biraz sağlıklı ve doğru iletişimin nelere kadir olduğunu farkedenler atı alıp Üsküdar'ı çok rahat geçiyor. :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,118
8,097
Doğru söze ne denir ki Aylinciğim (happy)
ama gel biz senle iletişim çağını atlayalım hemen bir rönesans reform bi bakmışsın sevişme çağındayız :D

Eveeet, konunun hortlaması durumu hasıl olduysa @Karkelo mesajı aracı olarak kullanılabilir galiba... :)

Rönesans ve reforumun özel ilgi alanım olduğunu söylemiş miydim? :)

Neyse, özellikle forumu dışarıdan takip eden ve yeni gelen arkadaşlar ya çok zor değil inanın, şu konuya ne olur bir göz atın kendi selametiniz ve biz pemişlerin selameti için, valla dellendik fıttırdık moduna gireceğiz ha! 🙈

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar