Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Beklemeye Değdi

Burakoli

Normal Üye
23 Kas 2021
23
29
38
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle geç referans için Marina hanımdan özür dilerim. Kendisi ile bayram öncesinde görüştük.
Marina hanımı ilk üye olduğum andan beri ziyaret etmek için fırsat arıyordum. Araya giren seyahati sonrasında gözümüz takvim ve yollarda bekledik. Gerçekten de değdi. Güzel kibar hoş sohbet bir insan tanıdım. Ne anlatsam az kalır. Gönlüne, gözüne girin daha sonra kendinizi ona bırakın. Hem o anlamda hem de çok güzel bir kadın tanıdığımdan çok mutlu bir şekilde ayrıldım. Herkesin bahsettiği Marina hanımın hijyen konusundaki dikkatine de şahitim. Gerek yatakta gerekse kahve yaparken onu arkadan izlemek dünyanın en güzel keyiflerinden biri olabilir :)

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,897
4,472
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öncelikle geç referans için Marina hanımdan özür dilerim. Kendisi ile bayram öncesinde görüştük.
Marina hanımı ilk üye olduğum andan beri ziyaret etmek için fırsat arıyordum. Araya giren seyahati sonrasında gözümüz takvim ve yollarda bekledik. Gerçekten de değdi. Güzel kibar hoş sohbet bir insan tanıdım. Ne anlatsam az kalır. Gönlüne, gözüne girin daha sonra kendinizi ona bırakın. Hem o anlamda hem de çok güzel bir kadın tanıdığımdan çok mutlu bir şekilde ayrıldım. Herkesin bahsettiği Marina hanımın hijyen konusundaki dikkatine de şahitim. Gerek yatakta gerekse kahve yaparken onu arkadan izlemek dünyanın en güzel keyiflerinden biri olabilir :)
paylaşim icn teşekkürler

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,306
10,257
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için teşekkürler...

mhrrem Çevrimdışı

mhrrem

Normal Üye
24 Haz 2018
47
82
Cinsiyetiniz nedir?
paylaşım için teşekkürler geldikce böyle güzel paylaşımlar hem mutlu oluyom hemde kafam karışıyor ne yapsam diye :):)

VİP MARİNA Çevrimdışı

VİP MARİNA

Forum Destekçisi
3 Haz 2021
741
4,897
28
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Canim tşk ederim bu güzel yorum için 🥰🥰geç olsun da güç olmasın 😂😂seni tanıdığıma çok memnun oldum 🙏💓gene beklerim 😇💓💓💓

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,729
8,010
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar