- 17 Mar 2020
- 621
- 1,376
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Sevgili Dostlar
Pandemiden uzun süredir Rusya’ya gidemedik malum. Hal böyle olunca Rusya bize gelir mi diye düşünürken Marina aklıma düştü
Randevuyu ayarlayıp soluğu kapısında aldım. Kapı açılınca Marina tüm güzelliği ile karşımdaydı
Kendisi Türkçeyi o kadar güzel konuşuyor ki, ben kaç sene Rusça da gelmek&gitmek demeyi bile doğru düzgün becerememiştim
Konu Rusya olunca sohbet muhabbete doyum olmuyor, bol Türkçe, benden dolayı çeyrek Rusça sohbetleri mükemmeldi
Yatak faslı bi harika
İçeride hazırlanınca Rus prensesi edasıyla Baltacı’yı çağırdı
Beni yüzükoyun yatırıp, balta sapını alttan kavradı ve güzelce olması gereken yere yerleştirdi
Balta sapı yağın ve masajın etkisiyle iyice kıvama geldi
Sonra body to body başladı, zevkli anlar kayan yağın etkisiyle tamamen şehvete dönüştü
Artık Baltacının vakti gelmişti evet
Güzel ve zevkli pozisyonlar bizi bekliyordu. Baltacı atını hazırladı ve Cowgirl başladı
Marina ata binmiş dört nala gidiyordu, bir süre sonra test döndü ve ters cowgirl başladı
Müthiş performanslar fotofinishi gördürür mü derken, son düzlükte doggy ye geçip finishi gördüler 
Marina ya öncelikle misafirperverliği, keyifli sohbeti ve sonrasında yatak odasında yaşattığı harika dakikalar için teşekkür ederim
Tekrar görüşünceye kadar kendine çok iyi bak 
Pandemiden uzun süredir Rusya’ya gidemedik malum. Hal böyle olunca Rusya bize gelir mi diye düşünürken Marina aklıma düştü

Randevuyu ayarlayıp soluğu kapısında aldım. Kapı açılınca Marina tüm güzelliği ile karşımdaydı

Marina ya öncelikle misafirperverliği, keyifli sohbeti ve sonrasında yatak odasında yaşattığı harika dakikalar için teşekkür ederim