Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Asude Hanım ile İlk Ama Son Olmayacak Bir Deneyim

Xevos

Normal Üye
5 Eyl 2021
16
14
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Asude Hanım ile dün bir saatlik görüşme gerçekleştirdik. Hızlı iletişim kurup çok kolay bir şekilde randevu oluşturduk. Konumu çok kolay bulunabilir ve park sorunu asla yok. Kapıda beni karşıladığında beklediğimden çok daha güzel bir kadınla karşılaştım. İletişimi gerçekten çok kuvvetli ve hiç yabancılık çekmiyorsunuz. benim için en önemli olan şey de asla yapmacık olmaması. Daha önce böyle bir görüşme gerçekleştirmemiş olmama rağmen yanında hiç yabancılık da çekmedim. Asla oldu bittiye getirmiyor ve hakkını sonuna kadar veriyor diyebilirim.Tekrar kendisiyle görüşeceğim günü iple çekiyorum❤️

22 Nis 2019
559
417
Cinsiyetiniz nedir?
Kendisi forumda aktif değil
Forumda aktif olmayan güncel paylaşımlar yapmayan kişiler soru işareti oluyor benim için

25 Şub 2011
171
322
Cinsiyetiniz nedir?
Ben referans açmadım kendisine , ama yorumunuz okurken İLK GÖRÜŞMEM dediğiniz için , kafamda daha iyi oturdu olumlu düşünceleriniz .. İnsan olarak melek , 5 numara 10 yıldız , ama işin diğer kısımlarında çok yetersiz olduğu fikrindeyim …Kendiniz de tecrübe edindikçe forumda, bana fazlasıyla hak vereceksiniz bence…

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,184
2,086
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşım için yaşayana ve yaşatana teşekkürler

Okan1590

Normal Üye
4 Ağu 2024
3
0
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ben referans açmadım kendisine , ama yorumunuz okurken İLK GÖRÜŞMEM dediğiniz için , kafamda daha iyi oturdu olumlu düşünceleriniz .. İnsan olarak melek , 5 numara 10 yıldız , ama işin diğer kısımlarında çok yetersiz olduğu fikrindeyim …Kendiniz de tecrübe edindikçe forumda, bana fazlasıyla hak vereceksiniz bence…
Yatakta yetersiz mi yani

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar