Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Bu memişlere fazla dayanamam gibi zaten ama tadına doyamam gibi bağımlısı yaparsın beniArasına Girip fışkırtmak isteyenleri görelim beyler mmmm
Yaşamak isteyen ve benimle yaşayanlar buradamı?![]()
İstanbul'a yolunuz düşerse neden olmasınArasına Girip fışkırtmak isteyenleri görelim beyler mmmm
Teşekkür ederim tatlım @okant35Adınız gibisiniz...![]()
@İsagi Tadan bağımlısı oluyor zaten ve olmak istiyorsan gelmelisin uyarıyorumBu memişlere fazla dayanamam gibi zaten ama tadına doyamam gibi bağımlısı yaparsın beni![]()
Ekim ayında kısa süreliğine İstanbul da olacağım tatlımİstanbul'a yolunuz düşerse neden olmasın![]()
Çok güzel bu yaaaaaaArasına Girip fışkırtmak isteyenleri görelim beyler mmmm
Bağımlısı olursam ama seni bırakamam sonra her geldiğimde daha fazla doz almam gerekebilir senden@İsagi Tadan bağımlısı oluyor zaten ve olmak istiyorsan gelmelisin uyarıyorum![]()
Bu iki güzelliğin arasına girersek küstürmeyiz değil mi onları?Arasına Girip fışkırtmak isteyenleri görelim beyler mmmm
Hayali bile azdırıcı kaldırıcı. Kayboldum yolumu bulamıyorum. OffffArasına Girip fışkırtmak isteyenleri görelim beyler mmmm
Ekim ayında kısa süreliğine İstanbul da olacağım tatlımİstanbul'a yolunuz düşerse neden olmasın![]()
Yolunu bulunayım sana @alex1010 Ankara <Hayali bile azdırıcı kaldırıcı. Kayboldum yolumu bulamıyorum. Offff![]()
Tatlım sadece WhatsApp üzerinden görüşme kabul ediyorum .. @hakkinen Nick belirterek yazabilirsin tatlım.bir de ulaşabilsek![]()
Ye yala tatlım mmmAcıtmam acıtmam![]()
Nere olursaHedef neresi peki?![]()
tam sevmelik ikizlerArasına Girip fışkırtmak isteyenleri görelim beyler mmmm
geçen ay belirterek yazmıştım, istanbuldan referans istedinTatlım sadece WhatsApp üzerinden görüşme kabul ediyorum .. @hakkinen Nick belirterek yazabilirsin tatlım.
Üzüldüm bu duruma tatlım ,gelmeye fırsatın olursa tekrar yazarsın öpüldüngeçen ay belirterek yazmıştım, istanbuldan referans istedinbuluşamadık
@infernal Tatlım Ekim ayı içerisinde İstanbul a geleceğim ...İstanbul'a yolunun düşmesi dileğim ile sevgilerle![]()
Dikkatli ve seviyeli mesaj yazmaya dikkat edelim tatlımBir yıldız gibi kayarım arasından şampanya gibi de patlarım![]()
Sevmek ve sevilmek için Beklerim tatlımtam sevmelik ikizler
İlk ben duyayım lütfennnn, nedenin bilmiyorum ama senle tanışmayı çok fazla istiyorum. çok iyi anlaşacağımızı hissediyorum.@infernal Tatlım Ekim ayı içerisinde İstanbul a geleceğim ...
Gün olarakta netleştirince duyuru yapacağım , teşekkür ediyorum![]()
Teşekkür ediyorum tatlımİlk ben duyayım lütfennnn, nedenin bilmiyorum ama senle tanışmayı çok fazla istiyorum. çok iyi anlaşacağımızı hissediyorum.
umarım bir aksilik olmazda gelirsin.
Bur-da-yımArasına Girip fışkırtmak isteyenleri görelim beyler mmmm
off off bunların arasına girmek ve yüzüne volkan gibi patlamak. daha ne istenir.Arasına Girip fışkırtmak isteyenleri görelim beyler mmmm
Ben yaparım Ama uzaktasınArasına Girip fışkırtmak isteyenleri görelim beyler mmmm
numaranızArasına Girip fışkırtmak isteyenleri görelim beyler mmmm
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!