Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Adı Toprak kendisi Barbie 😋

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Enigma34 Çevrimdışı
17 Eyl 2021
195
629
54
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Geçmiş referanslarım dan birinde bahsetmiştim, senenin başlarında büyük bir trafik kazasından çiziksiz çıktıktan sonra, kendime bir wish list yapmıştım, hedefim acele etmeden sakin bir şekilde listeyi tamamlamaktı, şu ana kadar da oldukça ilerledim, bir kaç girişim den sonra sevgili Toprak ile zaman planımız uyuştu, saatlerimizi ayarladık, serinle ılık arası bir İstanbul gününün öğle saatlerinde konuma ulaştım, adres gayet basit aslında, sadece ben bölgeye hakim olamadığımdan biraz tarif almam gerekti, bina giriş kapısının azizliğine uğramam için bana camdan anahtarı attı, bende geri vermek için anahtar parası istedim, ama alamadım mağdurum 😋😋😋
Öncelikle şunu belirteyim, Toprak gerçekten dürüst bir kadın, resimlerde ne görüyorsanız bire bir aynısı, zaman zaman forumda sert tavırlı falan diye konusunu yapmışlar, evet yüz hatları biraz sert ama, kadın eğlence, muhabbet abidesi, sohbeti çok keyifli, kompleks, kapris, ego hiç yok, birde yapmacık değil, sahiden dobra, söyleyecek sözü var sa eğip bükmüyor, direk söylüyor, net insanı severim, sağolsun İkramlar hazırlamış, masa donatmış, belliki misafire kıymet veriyor, sohbetin bitmeyeceğini anladık bari sevişmeyi unutmayalım dedim, havluyu elime verip duşa gönderdi, yatak odasında buluştuk, çok detay vermeden bir konuyu aktarayım, belirli hassasiyetleri var ki kendisi de belirtiyor, dikkatli davranırsanız, cidden değişik teknikler deniyor üstünüzde, özellikle esnek vücüt hareketleri ile yaptığı ters oral şahaneydi, birleşme esnasında sürekli atak oynayan takım gibi, devamlı farklı pozisyonlardan gol atmak bir çok şeyi denedik 😋😋😋 sonuçta tabiki gol oldu, taraftar mutlu, takım mutlu 💥🚀 tekrar oturma pozisyonuna geçtik, kahvelerimizi içtik, fallar bakıldı 🙄🙄🤔 yeniden yatak odasına geçtik, yine bir sürü farklı şey denedik, yin goller oldu falan , 120 dakikalık sürenin de oldukça fazla üstüne çıktık, sağolsun Toprak çıkmadan anlattığım komik olmayan fıkraların hepsine gülmeye çalıştı, bana daha kısa bir çıkış yolu da tarif etti, kapıdan çıkarkende karşılıklı helalleştik 🤪😇😇 serinlemeye başlayan İstanbul akşamına doğru yola çıktım, genel anlamda bence çok eğlenceli bir kadın, rahat tavırları sayesinde kendimi hiç misafir gibi hissetmedim, düzgün ve net bir insan olması da benim için ekstra bir artı idi, hayat hep güzelliklerle karşılaştırsın, güzel geçen zaman için teşekkürler sevgili Toprak

kingcrimson Çevrimdışı
9 Ara 2021
1,121
1,985
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel referans için teşekkürler (y)
Kendisi benim de listemde olan bir hatundur 😍

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,306
10,257
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Akıcı anlatıma sahip bu güzel ve detaylı paylaşım için teşekkürler...

Faar Çevrimdışı
15 Ağu 2018
2,353
1,538
Cinsiyetiniz nedir?
paylaşım için teşekkürler

HERDİF24 Çevrimdışı

HERDİF24

EN DOĞRU ZAMAN CANIM İSTEDİĞİ ZAMAN
22 Eki 2019
9,729
8,010
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşımınız için teşekürler

Tüm sayfalar yüklendi.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar