- 22 Ağu 2021
- 2,518
- 2,695
- 49
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
18.03.2023 tarihinde ilk defa Ankara’ya gelen @ROZA Ankara’ya bereket getirdi. 

Yağmura başlayan görüşme yağmurla bitti ama sıcaklığı kaldı.

1.75 boyunda, mavi gözlü, beyaz tenli, samimi ve sıcakkanlı sohbeti, muhabbeti çok hoş. Göğüsleri büyük ve sert, güzel büyüklükte ve orijinal. Kalçalar da iri ve çok seksi. 
Fiziğini çok beğendim. GFE tadında harika bir zaman dilimi geçirdik beraber. 
Biraz sohbet, muhabbet ve yakınlaşma ile başlayan ufak öpüşmeler, viski eşliğinde yerini bedenlerin buluştuğu, öpüşmelerin derinleştiği harika finallerle devam etti. 
Oraller, 69 lar, denenmedik pozisyonlar kalmadı.
Yanımda olan sanki kız arkadaşımdı.
O samimiyet ve içtenlik ile tenlerin ve ruhların uyumu harikaydı. Öpüşmelerimiz muhteşemdi. Zaten ten ve fizik uyumu olduğu zaman gerisi teferruat. Herşey olması gerekenden çok çok iyi di.

İranlı olan güzelimiz gerçekten çok keyifli.
Yanınızda kız arkadaşınız olduğuna kesinlikle inanırsınız. 
Türkçe ve İran müziklerini beraber dinledik. 

Biraz kültürlerini öğrenme fırsatım oldu. Oradaki sosyal hayat ve yaşam tarzları da konuşuldu sohbetlerde.

Zaman yanında o kadar hızlı akıyordu ki @Roza’nın. Bir an şunu dedim. Elimde fırsatım olsa zamanı durdurmak istiyorum. Ama bu mümkün değildi. Çok keyif aldığım bir görüşme oldu. Güzelliği ve samimiyeti beni mest etti.

Görüşmenin başından sonuna kadar her şey mükemmeldi. Çok keyif aldım.
İlk görüşmemizdi kısmetse son olmayacak. 2023 seninle güzel olacak @Roza…
Hayatıma bir renk, bir soluk kattın…. 
Umarım devamı gelir… Seni tanıdığım için çok mutluyum…. Her şey gönlünce olsun… Tekrar görüşeceğimiz günü iple çekiyorum…. Tekrar görüşmek ve o mis kokunu içime çekmek umuduyla…

İranlı olan güzelimiz gerçekten çok keyifli.

Zaman yanında o kadar hızlı akıyordu ki @Roza’nın. Bir an şunu dedim. Elimde fırsatım olsa zamanı durdurmak istiyorum. Ama bu mümkün değildi. Çok keyif aldığım bir görüşme oldu. Güzelliği ve samimiyeti beni mest etti.

Görüşmenin başından sonuna kadar her şey mükemmeldi. Çok keyif aldım.