Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Zümrüt gözlü LUDA

dreamlive

Normal Üye
25 Tem 2019
25
51
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Forumu uzun zamandır takip ederim ama şu ana kadar bu forumdan bir partnerle hiç deneyim yaşamadım taa ki LUDA' nın konusunu görünceye kadar. Tanıtımını okuyunca içimi bir heyecan sardı ve biraz da "acaba gözleri bu kadar güzel mi" diye düşünerek onunla tanışmak için mesaj attım ve kendisiyle en kısa zamanda görüşmek istediğimi yazdım. Mesajıma hemen dönüş yaptı ve ne zaman istersem gelebileceğimi söyledi. Bir gün sonra müsait olunca kendisine gelmek istediğimi ve müsait olup olmadığını sordum o da ve gelebileceğimi söyledi. Ben Anadolu yakasının başında o ise Avrupa yakasının neredeyse sonundaydı. Yaklaşın 3 saatlik bir yolculuktan sonra evine ulaştım. Evi konum olarak kolay bir lokasyonda. Kapıyı o güzel zümrüt renginde gözleriyle gülümseyerek açtı. Karşımda çok güzel çıtı pıtı bir kız dikilliyor ve bana gülümseyerek bakıyordu. Ben ise gözlerimi onun gözlerinden ayırmadan ona bakıyordum. Kısa bir şaşkınlıktan sonra içeri girdim. Türkçe biraz zayıf o yüzden ben konuştum o dinledi. Türkçeden ne kadar anladı bilmiyorum ama yatakta memnun etmesini çok iyi biliyor. özeli bana kalsın 1 saat memnun kaldım. Burada yazılanların eksiği yok fazlası var En kısa zamanda tekrar ziyaret etmeyi düşünüyorum. Do skoroy vstrechi LUDA

42RFSDFSDF

Normal Üye
23 Tem 2019
7
3
34
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Sevişmenize sağlık, diyalog noktasında biraz noksanlık yaşamışsınız anladığım kadarıyla. Yeni mi Türkiye'de acaba?

LUDA Çevrimdışı
24 Tem 2019
92
131
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Böyle güzel yorumlar okumak beni mutlu ediyor çok teşekkür ediyorum tekrar görüşmek üzere

dreamlive

Normal Üye
25 Tem 2019
25
51
50
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Cumartesi kısa bir aradan sonra tekrar görüştüm. Yorgunluğumu aldığın için teşekkürler luda. Kahve için teşekkürler bir daha ki sefere çay içeriz. :)

1907 Çevrimdışı
14 Eki 2017
22
3
Cinsiyetiniz nedir?
paylaşım için teşekkürler , luda'dan en yakın zamanda yeni fotoğraflar bekliyoruz ;)

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar