- 23 Haz 2019
- 3,446
- 8,697
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Dönüşün muhteşem olacak kesinMalûm özel dönemden dolayı zorunlu tatil 1 hafta olmayacağım ve bu arada masaj için eksiklerimi tamamlamayı planlıyorum. Bir aksilik olmazsa dönüşüm masaj la olacak insallah
Ekli dosyayı görüntüle 57663Ekli dosyayı görüntüle 57664Ekli dosyayı görüntüle 57665Ekli dosyayı görüntüle 57666
İyi dinlenceler kuzumMalûm özel dönemden dolayı zorunlu tatil 1 hafta olmayacağım ve bu arada masaj için eksiklerimi tamamlamayı planlıyorum. Bir aksilik olmazsa dönüşüm masaj la olacak insallah
Ekli dosyayı görüntüle 57663Ekli dosyayı görüntüle 57664Ekli dosyayı görüntüle 57665Ekli dosyayı görüntüle 57666
Cansucugum iyi tatiller masaj içinde bekliyoruz takipteyizMalûm özel dönemden dolayı zorunlu tatil 1 hafta olmayacağım ve bu arada masaj için eksiklerimi tamamlamayı planlıyorum. Bir aksilik olmazsa dönüşüm masaj la olacak insallah
Yaaa çok üzüldüm vallaŞansa bak yav bu hafta İstanbul planı varkene
Tşk ederimCansın sen @Cansu kaya masaj sana olan ilgimi bir kat daha arttirdi qorusmek uzere kendine iyi bak hoscakal
Teşekkürlerİyi tatiller Cansu hanım
Tşk ederimIyi tatiller cansu hanım yolunuz açık olsun .
Klasik rahatlatıcı bir masaj olacakMasajınızı cok merak ettim doğrusu,
InşallahDönüşün muhteşem olacak kesin
Dedim 1 hafta olmayacağım o arada 2 foto paylaşayımTabi giderkende pimi çekilmiş bombayı atmadan edememişsiniz Cansu Hanımcım. Tacize girmez mi bu
Tşk ederim. Hazırlıkları yapıyorum bakalımöncelikle iyi dinlenmeler dilerim. ilk masaj hizmetini ben almak istiyorum . Gerekli şartlarını yerine getirmek için hazırım sizden haber bekliyorum
Tşk ederimİyi dinlenceler kuzum
Tşk ederim. Tabiki seve seveCansucugum iyi tatiller masaj içinde bekliyoruz takipteyiz ❤
Tşk ederimCansu hanımı sabırsızlıkla bekliyoruz
Tşk lerHeyecanla bekliyoruz
Daha da sabırsız olarak bekliyorum görüşmek üzereTşk ederim. Hazırlıkları yapıyorum bakalım
Dört gözle bekliyorum. İstanbul'a dönünce yapılacaklar listesinde @Cansu kaya masaj önemli. .Malûm özel dönemden dolayı zorunlu tatil 1 hafta olmayacağım ve bu arada masaj için eksiklerimi tamamlamayı planlıyorum. Bir aksilik olmazsa dönüşüm masaj la olacak insallah
Tabiki bende sabırsızlanıyorumDaha da sabırsız olarak bekliyorum görüşmek üzere ☺☺☺
Tşk lerIyi tatiller kuzum
Hayır, nuru masajı yapamam maalesef. Klasik relax masajnuru mu geliyor yoksa
Tşk ederim. Beklerim tabikiDört gözle bekliyorum. İstanbul'a dönünce yapılacaklar listesinde @Cansu kaya masaj önemli. .
Tşk leriyi tatiller
Tşk ler. InşallahHayırlısıyla gelmeniz nasip olsun .Masajınızı bekliyorum .
Tşk leriyi tatiller
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!