Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Zodoko&Cansu Hanim Gorusmesi

zodoko Çevrimdışı
14 Şub 2010
172
354
Cinsiyetiniz nedir?
Selamlar..
Cansu Hanim ile gectigimiz gunlerde gorusmustum..
Kendisi forumda yeni ve Kozyatagi'ndaki evinde gorusuyor..(Forumdaki diger Cansu Hanimla karistirilmamasi adina.. :) )

Cok kolay bir iletisim sonrasi aksam vakti kisa program icin evine misafir oldum..Evi cok merkezi bir yerde ve ulasim cok rahat..giris cikis sorunsuz..

Cansu Hanim, genc, guzel ve cok sempatik bir hanim..Okulu yeni bitirmis de is hayatina yeni atilmis gibi genc ve amator bir havasi var.. :) gidenler ne demek istedigimi anlayacaktir.. :)

Tanisma sonrasi ozel anlarimiza gectik..Opusmesini cok begendim..Bana amator bir tat verdi nedense.. :) Kalcalarinin guzelligi ile doggy oldukca iyiydi ve surekli gulen yuzu ve pozitif havasi ile yatakta kendisiyle birlikte olmak cok keyifliydi. :)

Kisa program olmasina ragmen tadi damagimda kaldi ama aksam dar vakit oldugu icin izin isteyip ayrildim..
evde sirin de bir kedicigi var..kedicik kizisma doneminde oldugu icin evde dertli dertli geziyordu ama umarim daha sakindir simdi.. :)

Kendisinin forumdaki ikinci referans paylasimi olarak gorusmek isteyenlere rahatlikla tavsiye edebilirim..

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,180
10,062
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Detaylı paylaşım için teşekkürler...

Mehmet3820 Çevrimdışı
2 Eyl 2020
80
129
37
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selamlar..
Kendisi forumda yeni ve Kozyatagi'ndaki evinde gorusuyor..(Forumdaki diger Cansu Hanimla karistirilmamasi adina.. :) )

Cok kolay bir iletisim sonrasi aksam vakti kisa program icin evine misafir oldum..Evi cok merkezi bir yerde ve ulasim cok rahat..giris cikis sorunsuz..

Cansu Hanim, genc, guzel ve cok sempatik bir hanim..Okulu yeni bitirmis de is hayatina yeni atilmis gibi genc ve amator bir havasi var.. :) gidenler ne demek istedigimi anlayacaktir.. :)

Tanisma sonrasi ozel anlarimiza gectik..Opusmesini cok begendim..Bana amator bir tat verdi nedense.. :) Kalcalarinin guzelligi ile doggy oldukca iyiydi ve surekli gulen yuzu ve pozitif havasi ile yatakta kendisiyle birlikte olmak cok keyifliydi. :)

Kisa program olmasina ragmen tadi damagimda kaldi ama aksam dar vakit oldugu icin izin isteyip ayrildim..
evde sirin de bir kedicigi var..kedicik kizisma doneminde oldugu icin evde dertli dertli geziyordu ama umarim daha sakindir simdi.. :)

Kendisinin forumdaki ikinci referans paylasimi olarak gorusmek isteyenlere rahatlikla tavsiye edebilirim..
Tesekkur ederiz bilgi paylasimi icin 👍🏽

cemyrdm Çevrimdışı
30 Tem 2011
900
699
Cinsiyetiniz nedir?
Keyifli paylaşım için teşekkürler. Ayrıca, bu paylaşımla @CANSU Hanımın forumda ki varlığının farkına varmamıza vesile olunduğu için (belki forumda yeni olmasından )tekrar teşekkürler... (y)

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,005
1,046
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
detaylı ve akıcı paylaşım için teşekkürler
galiba yasaklar en çok senin işine yaradı üstad biz evde mahsur

5643634523434ssss Çevrimdışı
19 Ara 2020
458
672
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Selamlar..

Çok teşekkür ederim,☺️ Güzel düşüncelerin çok hoş :) En müsait zamanda tekrar görüşmek üzere❤️

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar