Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Zirvedeki Kadın Gamze🔥

5 Haz 2019
398
757
Yine Gamzemle güzel bir görüşme gerçekleştirdik.Artık ayaklarım kendiliğinden gidiyor ezberledi yolu.Her zamanki gibi tatlımı aldım Gamze’nin evine vardım yine kapının arkasında beni bekliyordu ve kapı kapanınca bütün güzelliğiyle karşımdaydı 🔥🔥 hoş geldin öpücüğünü de alınca salona geçtik. Sohbet devam ederken Gamze’nin gel demesiyle sorgu odasının yolunu aldık. Artık Gamze’yle yaramazlık zamanıydı o enfes öpüşmesiyle başlayan ardından şekerlere uzanan ve bol pozisyonlu bir görüşme oldu tabi son bir öpüşmede ayrı bir güzel oldu. Bana her zaman yaşattığın güzel anlar İçin çok teşekkür ediyorum. Bir çok kez görüştük hepsi bir öncekine göre zirveydi. Beni benden alan baldudak @Gamze 😘😘😘

murat34_murat Çevrimdışı
28 Şub 2019
170
194
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Yine Gamzemle güzel bir görüşme gerçekleştirdik.Artık ayaklarım kendiliğinden gidiyor ezberledi yolu.Her zamanki gibi tatlımı aldım Gamze’nin evine vardım yine kapının arkasında beni bekliyordu ve kapı kapanınca bütün güzelliğiyle karşımdaydı 🔥🔥 hoş geldin öpücüğünü de alınca salona geçtik. Sohbet devam ederken Gamze’nin gel demesiyle sorgu odasının yolunu aldık. Artık Gamze’yle yaramazlık zamanıydı o enfes öpüşmesiyle başlayan ardından şekerlere uzanan ve bol pozisyonlu bir görüşme oldu tabi son bir öpüşmede ayrı bir güzel oldu. Bana her zaman yaşattığın güzel anlar İçin çok teşekkür ediyorum. Bir çok kez görüştük hepsi bir öncekine göre zirveydi. Beni benden alan baldudak @Gamze 😘😘😘
paylasım ıcın her ıkı tarafada tşk ederiz 😉😉😉😉

dogansert Çevrimdışı
28 Eki 2019
20
5
44
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım olmuş teşekkürler, bu paylaşıma sebep olan taraflara :D

324ewdsfdsf Çevrimdışı

324ewdsfdsf

Sevişmek güzel
21 Haz 2019
3,934
2,353
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Öncelikle bu güzel ve anlamlı paylaşımın için teşekkür ederim seninle kaçıncı görüşmem olduğunu İnan hatırlamıyorum hepsi birbirinden keyifli ve eğlenceliydi �yi ki seni tanımışım 💕💕💕daha nice sevişmelere diyelim 😘😘😘😘

5 Haz 2019
398
757
Öncelikle bu güzel ve anlamlı paylaşımın için teşekkür ederim seninle kaçıncı görüşmem olduğunu İnan hatırlamıyorum hepsi birbirinden keyifli ve eğlenceliydi �yi ki seni tanımışım 💕💕💕daha nice sevişmelere diyelim 😘😘😘😘
Ben teşekkür ederim. Seninle her görüşmemden sonra iyiki tanımışım diyorum.Bende yerin ayrı daha çok sevişmelere. Araları kısa tutalım baldudak 😘😘🥰🥰

324ewdsfdsf Çevrimdışı

324ewdsfdsf

Sevişmek güzel
21 Haz 2019
3,934
2,353
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar