- 27 Ocak 2021
- 50
- 217
- 33
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Zeynep Hanıma yaklaşık 1 sene önce yazmıştım.Konuştuk randevüleştik ancak benim ani çıkan işim nedeni ile randevuya katılamadım.Zeynep hanım daha sonra beni engelledi ama benim aklımdan kendini engelleyemedi çünkü forumda onu sürekli takip ediyordum ve bir gün ona ulaşacağımı sanıyordum kısmet buguneymiş.Neyse Sunam dan rica ettim bugun benim için konuşurmusun referans olurmusun bana diye saolsun oda bizi konuşturdu ve Zeynepten bugun için saat 19.00 da randevuyu kaptım evi çok merkezi rahat giriş çıkış sorunsuz ve en önemlisi bana yürüme mesafesi komşuyuz yani.Karşılama mükemmel ikramlar mükemmel evin içi çok temiz ve çok geniş ferah.Temizlik ve hijyeniklik te süper.Nese ince konulara gelecek olursak koltukta başlayan öpüşme ki ben hiç bu kadar uzun öpüşmedim abartısız yarım saat daha sonra geçtik yatak odasına oral muhteşem vücut taş gibi oral yaparken gözlerinin içine yılan gibi bakmadı insanı dahada cezbediyor.Kısacası benim tadı damağımda kaldı herkese bu tadı yaşamasını tavsiye ederim.Zeynepçim çok teşekkür ederim beni kabul edip kabul ettiğin için umarım engeli kaldırdığın için seni mutlu etmişimdir en kısa sürede tekrar görüşmek üzere...