- 21 Eyl 2019
- 53
- 128
- 35
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Kendimi masaj gurmesi olarak nitelendiremesem de bu işin bağımlısı bir adamım. Bu nedenle de Frida Hanımla mutlaka görüşmeliydim. Bir kaç kez randevulaşmayı denediysekte bi türlü doğru zaman dilimini tutturamamıştık taa ki düne kadar. Ögle saatlerinde Kadıköyde bir işim vardı. Şeytan bir yandan dürttü Fridaya yaz diye. Neyse bu sefer umutsuzca da olsa şeytanı dinleyip yazdım veee anında cevap geldi. Anlık görşme planlayıp evinin yolunu tuttum. Adrese yaklaştıkça büyük kavuşma heyecanı bastırmaya başlamıştı ki bir anda kapıda buluverdim kendimi ve siyah mini bir elbisesine eşlik eden topuklu ayakkabılarıyla zerafetin vücut bulmuş hali karşımdaydı. Sıcacık bir sarılmadan sonra kahvelerimizi içip sohbete başladık. O andan itibaren sanki uzun zamandır tanışıyormuşuz gibi bir hisse kapıldım. Bunda epeyce fazla ortak noktalarımızın olması da oldukça etkili oldu tabi. Artık sihirli parmakların zamanı gelmişti. Odayı sıcacık ısıtıp, mumlar yanıp, müzik hazırlanınca kendimi mis gibi temizlik kokan yatakta yüz üstü buluverdim. Narin eller önce bacaklarimda sonra sırtımda gezinmeye başladı. Ten tene değdikçe sıcacık oda daha da ısınmaya başlamıştı. Enseme kadar çıktıkça bütün yorgunluğum gidivermişti. Sırada sırtüstü uzanmak vardı. Sihirli eller kasıklara yaklaştıkça benim de ellerim yavaş yavaş yaramazlık peşine düşmüştü bile derken Frida Hanımın elbisesi çıkıverdi. Memiktolar görüklerimin en iyisi olabilir. Ipek gibi bir ten derken. Akıllarda kalacak bir oraldan sonra sahne artık benimdi. Belime sımsıkı dolanan bacaklar, harika gögüsler eşliğinde volkanik patlama gerçekleşti. Kollarında bir 3 5 sn nirvanaya çıkıp geldikten sonra verdigi mis gibi kokan havluyu alıp duşa doğru yöneldim. yanindan ayrılırken aklimda bir daha ne zaman görüşürüz acaba sorusu vardı. Bilgili, zarif kisiliğinin yaninda kadının en güzel oldugu yaşlarda bence. Buluşmamız geç oldu ama güzel oldu. Sık sık görüşmek üzere.