- 14 Eki 2019
- 749
- 1,483
- 38
- Cinsiyetiniz nedir?
- Bay
Görüşme kasımın son cumasıydı.forum kapalı olduğundan süreçten ötürü şimdi paylaşma gereği duyuyorum.Başağın affına sığınarak; Uzun zamandır iş gereği,gerek benim özel hayatımda biri olduğundan bu ortamı boşlamıştım..Başak ile kısa net iletişim sonunda yola koyuldum ve tanıştım..Lokasyon merkezi metroya yakın..Evi güvenlikli rezidans giriş çıkış rahat..Ev derli toplu herşey çok temiz..Bu detaylardan sonra kapıda tebessümlü hoş karşılama..Bakıyorum resimlerden daha güzel saçlar kahveye çalan siyah çok yakışmış.Yaşını göstermeyen güzel yüzü gözleri etkileyici havası olan bir kadın..Türk kahvesi ikramı eşliğinde sohbete koyulduk beni bile çözdü çok zeki,karşısındakini anlıyor analiz ediyor.Böyle kadınları severim.Anlayışlı,zeki,sevecen,hayata karşı duruşu olan.Duş fasılası gelelim özel anlara..Uyum oluştu,ateşli tutkulu sevişme.öf pöf demek yok.Ayak uyduruyor,keyif alıyor,pozisyon zenginliği yaşıyor yaşatıyor.Öpüşmesi,oralı,göğüsleri vücudu,teni harika..Kalçalar mükemmel.Keyifli iki saat geçirdim.Çok hoş,dolu dobra bir insan tanıdım.Misafirperverliğin,sohbetin,bana kattıkların ve yaşadığımız özel anlar için çok teşekkür ederim Sevgili Başakiyi ki tanıştık