Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Zarif Elif'e teşekkürlerimle

25 Ara 2022
34
62
32
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Merhabalar herkese ve zarif Elif'e,

Geçtiğimiz günlerde güzel Elif ile sonunda görüşme fırsatı buldum ve birlikte çok güzel zaman geçirdik.

Kendisiyle daha önce görüşmemiş olmamıza rağmen program yaparken tavrı çok olumluydu, hep hızlı geri dönüş yaptı. Kişisel işlerden dolayı iptal etmek durumunda kalmama rağmen anlayışla karşıladı ve hiç sorun etmedi. Tekrar program yapmak istediğimde yine hızlıca plan yapabildik.

Evi çok merkezi bir yerde, şirin bir apartman dairesi ve her yer tertemiz, bu konuda titiz olduğu gayet açık görülüyor.

İlk görüşmemiz olmasına rağmen çok iyi ağırlandım, arkadaşça yakın davrandı, ev sahipliği, ağırlaması çok güzeldi. Elif ile sohbet etmek ve onu tanımak keyifliydi 😊

Fiziksel olarak gerçekten hoş biri, tam anlamıyla doğal güzellik, manikürüne kadar harika görünen bir kadın 😍🥰

Özel anlar konusunda detay vermiyorum ama benim için çok ama çok güzeldi, uyumlu ve beklemediğim kadar iyi zaman geçirdik, gerçek bir gfe yaşadım, ilgisi kesinlikle aklımda kalacak 🙈😍

Baştan sona çok güzel zaman geçirdim ve defalarca görüşmek isteyeceğim biriyle tanışmanın mutluluğuyla yanından ayrıldım.

Güzellikler seninle olsun @elif özbek 🤗 tekrar görüşmek dileğiyle

Thorrr Çevrimdışı

Thorrr

Asgardlı
4 Kas 2021
5,676
4,293
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
paylaşım için teşekkürler

kingcrimson Çevrimdışı
9 Ara 2021
1,077
1,877
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Keyifli paylaşımınız için teşekkürler. Elif hanım aynen anlattığınız gibi bir insan 🖐

elif özbek Çevrimdışı
20 Ocak 2018
697
5,508
Merhabalar herkese ve zarif Elif'e,

Geçtiğimiz günlerde güzel Elif ile sonunda görüşme fırsatı buldum ve birlikte çok güzel zaman geçirdik.

Kendisiyle daha önce görüşmemiş olmamıza rağmen program yaparken tavrı çok olumluydu, hep hızlı geri dönüş yaptı. Kişisel işlerden dolayı iptal etmek durumunda kalmama rağmen anlayışla karşıladı ve hiç sorun etmedi. Tekrar program yapmak istediğimde yine hızlıca plan yapabildik.

Evi çok merkezi bir yerde, şirin bir apartman dairesi ve her yer tertemiz, bu konuda titiz olduğu gayet açık görülüyor.

İlk görüşmemiz olmasına rağmen çok iyi ağırlandım, arkadaşça yakın davrandı, ev sahipliği, ağırlaması çok güzeldi. Elif ile sohbet etmek ve onu tanımak keyifliydi 😊

Fiziksel olarak gerçekten hoş biri, tam anlamıyla doğal güzellik, manikürüne kadar harika görünen bir kadın 😍🥰

Özel anlar konusunda detay vermiyorum ama benim için çok ama çok güzeldi, uyumlu ve beklemediğim kadar iyi zaman geçirdik, gerçek bir gfe yaşadım, ilgisi kesinlikle aklımda kalacak 🙈😍

Baştan sona çok güzel zaman geçirdim ve defalarca görüşmek isteyeceğim biriyle tanışmanın mutluluğuyla yanından ayrıldım.

Güzellikler seninle olsun @elif özbek 🤗 tekrar görüşmek dileğiyle

"....Fiziksel olarak gerçekten hoş biri, tam anlamıyla doğal güzellik, manikürüne kadar harika görünen bir kadın 😍🥰...."

Tanıstıgıma çok memnun oldum. Guzel kelimeler icin tesekkur ederim.

IMG_20210327_065440.jpg

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar