Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Zaptus & Serel Besra Eles

Zaptus Çevrimdışı
17 Şub 2019
4
16
Cinsiyetiniz nedir?
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Merhaba kıymetli forumdaşlar,
Bugün güzeller güzeli Serel ile otelde tam 5 saatlik bir görüşme gerçekleştirdik. Burada 2 konuya özellikle değinmek isterim; birincisi güzeller güzeli diyorum; ben güzele "güzel" derim ama bu kızın güzelliği "güzeller güzeli" seviyesinde.
İkincisi süre bazen gecelik görüşmede bile bir iki saat katlanamayıp yolcu ettiğimiz misafirlerimiz olmuştur; bu kız ile 5 saat su gibi akıp geçti.
Ufak detaylar vermem gerekirse odada iç çamaşırsız giydiği mini leopar elbisesi eşsiz ,tamamen doğal fiziğini ön plana çıkarıp , alkolden çok daha vurucu bir etki yaptı diyebilirim.
Son derece naifçe sıcacık öpüşmesi, güzel karşılıklı oralı, sarılması ve yatağıyla nadide bir çiçek bu kız.
Bir sonraki görüşmeyi duo partneri ile beraber gerçekleştirmeyi planlıyoruz.
Serelcim seni tanıdığımada çok memnun oldum gerçekten. Yaşattığın bu güzel gün için çok teşekkür ederim.

scroombry Çevrimdışı
22 Mar 2020
413
466
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Paylaşımınız için her iki tarafa da teşekkürler.

Serel Besra Eles Çevrimdışı
1 Eki 2019
654
5,468
26
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bugün güzeller güzeli Serel ile otelde tam 5 saatlik bir görüşme gerçekleştirdik. Burada 2 konuya özellikle değinmek isterim; birincisi güzeller güzeli diyorum; ben güzele "güzel" derim ama bu kızın güzelliği "güzeller güzeli" seviyesinde.
İkincisi süre bazen gecelik görüşmede bile bir iki saat katlanamayıp yolcu ettiğimiz misafirlerimiz olmuştur; bu kız ile 5 saat su gibi akıp geçti.
Ufak detaylar vermem gerekirse odada iç çamaşırsız giydiği mini leopar elbisesi eşsiz ,tamamen doğal fiziğini ön plana çıkarıp , alkolden çok daha vurucu bir etki yaptı diyebilirim.
Son derece naifçe sıcacık öpüşmesi, güzel karşılıklı oralı, sarılması ve yatağıyla nadide bir çiçek bu kız.
Serelcim seni tanıdığımada çok memnun oldum gerçekten. Yaşattığın bu güzel gün için çok teşekkür ederim.
İyi ki tanıştık ❤️ Çok keyifli, rahat ve mutlu saatler geçirdim yanında. Her şey için teşekkürler. En kısa sürede 3’lü olarak tekrar buluşmak dileğiyle 😈🐍🔥

atropin27 Çevrimdışı

atropin27

ÇINAR AĞACI DEVRİLİRSE ODUN TOPLAYAN ÇOK OLUR...
14 Nis 2010
4
10
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Güzel paylaşım için teşekkürler, demekki ilk defa farklı bir görüşme şekli için doğru yoldayım @Serel Besra Eles :)

Klay Çevrimdışı
4 Eki 2019
51
15
33
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Serel bir tanedir hele bir yüzü ve gözleri var ki insan bakmaya kiyamiyor :)

funkyman737 Çevrimdışı
15 Eyl 2020
347
461
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Zevkli ve Keyifli paylaşılan saatler için 2 tarafıda Tebrik ederim 🤙

Serel hanımın sarsıcı bir havası olduğu bir kez daha kanıtlanmış oldu ))

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar