Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Yoksa Ben? 🤦‍♀️ Kimi kırbaçladıysam çıksın ortaya çabuk lütfen. 🤣

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,115
8,067
Selam ahali! 🙋🏼‍♀️😘

Dmlere pek bakmam ama es kaza denk geldim ve beni şaşırtan bir yazışma oldu. Cidden ya, ben ürkülecek biri miyim? 🙄 Tamam, softtan harda geniş bir yelpazede seviştiğim doğrudur ama bdsm filan ... Aayyy aman, tırsarım. 😊😊

Siz ne diyorsunuz , özellikle benimle vakit geçiren arkadaşlar, pamuk eller klavyeye , kimi kırbaçladıysam çıksın ortaya lütfen. 😂

Not : Yorum yaparken mesaj sahibini kıracak cümlelerden sakınalım lütfen. 🙏

20201022_215219.jpg20201022_215422.jpg

20201022_215312.jpg

20201022_215537.jpg

Son düzenleme:
RangerG Çevrimdışı
17 Mar 2020
604
1,301
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kırbaçı göremedim ama bence senden çok iyi Mistress olur :) Vercen zopayı vercen zopayı :) Çünkü pazar bunu istiyo :)

Jonreta7 Çevrimdışı
16 Eyl 2020
9
8
39
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Arkadaşa katiliyorum,ben de bana deri kiyafetler giydirip ellerimi ayaklarimi yataga baglayarak straponla bana sahip olmanizdan korkuyorum😱

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Kırbaçı göremedim ama bence senden çok iyi Mistress olur :) Vercen zopayı vercen zopayı :) Çünkü pazar bunu istiyo :)

Yok ki kırbaç. 🤣 Beyefendi o kadar korkmuş ki, ben de bir üpheye düştüm. 🤣🤣 Benden mistress in m'si olmaz ya, fazla vicdanlıyım onun için. 🤣 Yalnız, twitterde ayaklarımı gören bi yalvarma moduna geçmiyor değil, "beni eeez, beni eez" diye fakat minnoş ruhuma aykırı ya, içim acır. :(

Son düzenleme:
AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Arkadaşa katiliyorum,ben de bana deri kiyafetler giydirip ellerimi ayaklarimi yataga baglayarak straponla bana sahip olmanizdan korkuyorum😱

Yok daha neler @Jonreta7 🤣🤣 Hiç almayayım, fantezi dünyama aykırı bir kere, talep edilse dahi yapamam ya, valla aykırı minnoş ruhuma. ☺

nicksiz Çevrimdışı

nicksiz

Normal Üye
24 Haz 2020
38
87
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Yalan mı zalım kadın. Kırbacın, topuklarının izi hala geçmedi😜

22 Nis 2019
573
422
Cinsiyetiniz nedir?
Aylin hanım neler duyuyorum.
Misafirlerinizi hoyratça kullanıp ruhlarinda kapanmaz yaralar aciyormussunuz.
Sizden çıkan psikoloğun yolunu tutuyormus.
İyi ki denk gelememisiz bugüne kadar. 😀😀🤣🤣
Bir denk gelebilsek de yorsak birbirimizi minnoş

illumination Çevrimdışı
1 Eki 2020
35
60
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Nassı ya? Bu durumu anlayabiliyorum çünkü ben de hafif ironi, espri, kelime oyunu vs. yaptığımda bazen insanlar çok ciddi algılayabiliyorlar. Ciddi olduğumda da tam tersi olabiliyor. Ne yapalım? Mazeretim var, asabiyim ben.

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Aylin hanım neler duyuyorum.
Misafirlerinizi hoyratça kullanıp ruhlarinda kapanmaz yaralar aciyormussunuz.
Sizden çıkan psikoloğun yolunu tutuyormus.
İyi ki denk gelememisiz bugüne kadar. 😀😀🤣🤣
Bir denk gelebilsek de yorsak birbirimizi minnoş

Ya valla asıl ben neler duyuyorum sevgili @Santos 😂🤭🤭
Uygun fiyatlı terapi seansları için tanıdık psikoloğa bile yönlendiriyorum, ooo ne diyorsun. 😂

Bir gün denk geliriz umarım 🤗

trigerian

‘’Ben de bayılıyorum 😻 FAKAT ille de yapın demem ama önümüz kış, beni ziyaret ya da davet edeceğinizde lütfen böyle güzellikler ya da tatlı/çikolata yerine kedi/köpek maması hediye edin;çok makbule geçer çünkü sokaklarda bir kap mama arayan bir sürü canlı var, çok mutlu olurum. 🙏’’ AylinAylin
Sabit tweeti bu olan birine anca şaka yapmış olabilir.
Ya da ben şu referansları baştan sona bir daha okuyayım.🤔🙈

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Nassı ya? Bu durumu anlayabiliyorum çünkü ben de hafif ironi, espri, kelime oyunu vs. yaptığımda bazen insanlar çok ciddi algılayabiliyorlar. Ciddi olduğumda da tam tersi olabiliyor. Ne yapalım? Mazeretim var, asabiyim ben.

Öyle işte ya. 😂 İroni, espri, kelime oyunu vs derken, korkuttuklarımız olmuş herhalde 🤭🤣

Valla benim mazeretim de "dilimde " 😂

cemyrdm Çevrimdışı
30 Tem 2011
900
699
Cinsiyetiniz nedir?
Selam ahali! 🙋🏼‍♀️😘

Dmlere pek bakmam ama es kaza denk geldim ve beni şaşırtan bir yazışma oldu. Cidden ya, ben ürkülecek biri miyim? 🙄 Tamam, softtan harda geniş bir yelpazede seviştiğim doğrudur ama bdsm filan ... Aayyy aman, tırsarım. 😊😊

Siz ne diyorsunuz , özellikle benimle vakit geçiren arkadaşlar, pamuk eller klavyeye , kimi kırbaçladıysam çıksın ortaya lütfen. 😂

Ekli dosyayı görüntüle 53063Ekli dosyayı görüntüle 53064

Ekli dosyayı görüntüle 53065

Ekli dosyayı görüntüle 53066
Her şey o beyzbol sopasıyla başladı @AylinAylin Hanım...:ROFLMAO::ROFLMAO::ROFLMAO:

illumination Çevrimdışı
1 Eki 2020
35
60
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Öyle işte ya. 😂 İroni, espri, kelime oyunu vs derken, korkuttuklarımız olmuş herhalde 🤭🤣

Valla benim mazeretim de "dilimde " 😂
Bende de var o sorun. Durduramıyorum kendimi. Durmak da istemiyorum gerçi. Deveye sormuşlar: "Neden boynun eğri?" diye, "Nerem doğru ki." demiş.

YANKI Çevrimdışı
7 Nis 2020
505
283
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Selam ahali! 🙋🏼‍♀️😘

Ekli dosyayı görüntüle 53063Ekli dosyayı görüntüle 53064

Ekli dosyayı görüntüle 53065

Ekli dosyayı görüntüle 53066
Sizinle tanışmayı çok isterim

ebruli Çevrimdışı
30 Ara 2019
126
252
31
Cinsiyetiniz nedir?
Bayan
Bdsm candır 👍❤️💋

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,003
1,046
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
yok be güzellik sen hoş sohbet sakin insanın konuştukça konuşası gelen bir güzelsin
sevişmeye gelince biraz daha istekli ve ateş hemen yanıyor çakra meselesi başkasına geç gelen sana anında geliyor

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
‘’Ben de bayılıyorum 😻 FAKAT ille de yapın demem ama önümüz kış, beni ziyaret ya da davet edeceğinizde lütfen böyle güzellikler ya da tatlı/çikolata yerine kedi/köpek maması hediye edin;çok makbule geçer çünkü sokaklarda bir kap mama arayan bir sürü canlı var, çok mutlu olurum. 🙏’’ AylinAylin
Sabit tweeti bu olan birine anca şaka yapmış olabilir.
Ya da ben şu referansları baştan sona bir daha okuyayım.🤔🙈

Ben, sizin bildiğiniz gibiyim sevgili @trigerian; referanslarımda da zaten bunlar yazıyor ama kaplan , erderya vs metaforları korkutmuş demek ki arkadaşı. Neyse, olur öyle şeyler. 🤗

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Bende de var o sorun. Durduramıyorum kendimi. Durmak da istemiyorum gerçi. Deveye sormuşlar: "Neden boynun eğri?" diye, "Nerem doğru ki." demiş.

Ahahaha, ama ben minnoş ruhlu bir kişiliğim. 🤗 Seni de anlıyorum tabii ama "yazı, duyguları tam olarak yansıtmadığından" ....

illumination Çevrimdışı
1 Eki 2020
35
60
36
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Ahahaha, ama ben minnoş ruhlu bir kişiliğim. 🤗 Seni de anlıyorum tabii ama "yazı, duyguları tam olarak yansıtmadığından" ....
Yazıyorum, çok uzun oluyor ve okunmamasından çekiniyorum; konuştuktan sonra da 'keşke şunu da söyleseydim' pişmanlığı. Karşıdakinin anlayışı çok önemli.

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
yok be güzellik sen hoş sohbet sakin insanın konuştukça konuşası gelen bir güzelsin
sevişmeye gelince biraz daha istekli ve ateş hemen yanıyor çakra meselesi başkasına geç gelen sana anında geliyor

Hah ya! Bilen, biliyormuş demek ki. 🙈🙈😂 Teşekkürler @m2016 cığım, benim çakralar biraz fazla ateş saçıyor galiba. 😂😂🤷‍♀️

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Yazıyorum, çok uzun oluyor ve okunmamasından çekiniyorum; konuştuktan sonra da 'keşke şunu da söyleseydim' pişmanlığı. Karşıdakinin anlayışı çok önemli.

Ahahah, kıyamam ya. 🤗🤗 Olsun, üzülme. Hep anlayışlı insanlara denk gel e mi! 🤗

Fingolfin Çevrimdışı
26 Haz 2009
666
785
Cinsiyetiniz nedir?
töbeee u neydi gız

Ehuehhehj Çevrimdışı
17 Ara 2017
72
6
Üzerime elektrikli süpürgenin hortumuyla geldiğin günü hiç unutmuyorum ve sonrasınıda tabi 😋😋

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Üzerime elektrikli süpürgenin hortumuyla geldiğin günü hiç unutmuyorum ve sonrasınıda tabi 😋😋

@Ehuehhehj ya sen onu hala unutmadın mı? 😂😂😂

Pühhh, kirli çamaşırlarım etrafa döküldü. 😂 ( Espri yeteneğimin bana geri dönüşüne bakın sayın seyirciler. 🤣 )

Eee, sen de evime arabayla dalacaktın, onu itiraf etsene. 🤣🤣

Ehuehhehj Çevrimdışı
17 Ara 2017
72
6
Ya sen onu hala unutmadın mı? 😂😂😂

Pühhh, kirli çamaşırlarım etrafa döküldü. 😂

Unutmak ne mümkün. 10 gün kendime gelemedim o günden sonra. Bakma burada çıngar çıkartmadigima. Nickim ilginç diye ses çıkarmıyorum 🤗🤗

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Unutmak ne mümkün. 10 gün kendime gelemedim o günden sonra. Bakma burada çıngar çıkartmadigima. Nickim ilginç diye ses çıkarmıyorum 🤗🤗

Sen asıl eve arabayla dalacağını itiraf etsene benimle uğraşacağına. 🤣🤣

Ehuehhehj Çevrimdışı
17 Ara 2017
72
6
Sen asıl eve arabayla dalacağını itiraf etsene benimle uğraşacağına. 🤣🤣

Tamam tamam susuyorum. Belliki tüm açıklarımizi dokucez burda konuşmaya devam edersek. Görüşüp konuşalım bu konuları. Hatta ayak üstüde olmaz. Koridorda konuşalım

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar