Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Yok böyle birisi...

Alfreed

Normal Üye
21 Haz 2018
10
21
Cinsiyetiniz nedir?
Dün akşam 8 sularında kendisiyle görüşme sağladım. Sempatik konuşkan, güleryüzlü. İnsan hemen ısınıyor. Muhabbettinin içten olduğunu anlıyorsunuz.
Gelelim düelloya, yatakta ne yapmak istediğini bilen biri. Çook iyi senkronize oluyor, Sert seviyor. Kalbi olan gitmesin, ama diyeyim. Çok istekli. İnsanın aklını alır cinsten. Bir daha kesinlikle giderim. Hala Kendime gelemedim,😄 bir daha görüşme üzere 😊

Rüyam Çevrimdışı
17 Mar 2018
510
381
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Teşekkür ederim tanışmış olduğumuza çok memnun oldum ee ömür kısa olunca hayati hizli yaşamak lazım 😅 herşey için teşekkür ederim tekrar görüşmek dileğiyle😉😉

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
2,025
2,717
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Dün akşam 8 sularında kendisiyle görüşme sağladım. Sempatik konuşkan, güleryüzlü. İnsan hemen ısınıyor. Muhabbettinin içten olduğunu anlıyorsunuz.
Gelelim düelloya, yatakta ne yapmak istediğini bilen biri. Çook iyi senkronize oluyor, Sert seviyor. Kalbi olan gitmesin, ama diyeyim. Çok istekli. İnsanın aklını alır cinsten. Bir daha kesinlikle giderim. Hala Kendime gelemedim,😄 bir daha görüşme üzere 😊
Kalpsiz adam😄(Kalbi olan gitmesin diyor😄)Aman diyor..Sonra bir daha kesinlikle giderim diyor..Rüya;Adamda akıl bırakmamışsın😇Başını döndürmüşsün.,Alfreet;Sen kendine gelince tekrar yaz😄Gelebilirsen..Şaka bir yana,iyice tırsmaya başladım Rüya’dan..Perişan ediyor gelenleri..😁😁😁

Rüyam Çevrimdışı
17 Mar 2018
510
381
Kalpsiz adam😄(Kalbi olan gitmesin diyor😄)Aman diyor..Sonra bir daha kesinlikle giderim diyor..Rüya;Adamda akıl bırakmamışsın😇Başını döndürmüşsün.,Alfreet;Sen kendine gelince tekrar yaz😄Gelebilirsen..Şaka bir yana,iyice tırsmaya başladım Rüya’dan..Perişan ediyor gelenleri..😁😁😁
Ej kısa zamanda yazacağını düşünüyorum kendine gelebilir ise tabiki 😅😅

skywalkerr Çevrimdışı
31 Ağu 2012
389
73
Teşekkürler bu güzel paylaşım için sertlik en sevdiğimiz teşekkürler bu güzel aksşyon için tekrardan 😁 bakalım biz nezaman aksiyon yaşıycaz 😁

Rüyam Çevrimdışı
17 Mar 2018
510
381
Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar