- 22 Ara 2023
- 283
- 243
- 35
- Cinsiyetiniz nedir?
- Biseksüel Bay
Dün beraberdim meltemle çok güzel dolu dolu zaman geçirdik. Hani derler ya rakı içen kadın ayrı bir güzeldir işte bu kelimenin vücut bulmuş hali meltem. Gerçi ben kendisiyle rakı içmedim o ayrı. Gülüşü güzel sohbeti güzel hayata karşı duruşu bakış açısı ayrı güzel. Kıyafetleri saçları dudakları hele ki o gözleri var ya nazarlar değmesin. Kendini yetiştirmiş bir kadın. seks konusunda uzman. ateşli öpüşen sizi tahrik etmek için vücudunun her noktasını kullanan biri. O gözlerimin içine bakarak yaptığı oral ayrı bir parantez. Yumuşak dolğun göğüsleri tam bir doğa harikası. Ama bilirsiniz meltemin ilandaki kapak fotosunu yani o kalça toto bir efsane doggy için yaratılmış. Biz birbirimizi mutlu ederek bitirdik sonu beraberce..
Kısacası arkadaşlar forumdaşlar yoldaşlar çıkın çıkın gidin melteme o enfes balkonunda ağırlasın sizi. Gidin diyorum çünkü kitap gibi bir kadın. Hiç bir zaman sıkılmaz dibine kadarda yaşarsınız seksi. Teşekkür ederim @TAKSİM MELTEM bana kapını açtığın için
Kısacası arkadaşlar forumdaşlar yoldaşlar çıkın çıkın gidin melteme o enfes balkonunda ağırlasın sizi. Gidin diyorum çünkü kitap gibi bir kadın. Hiç bir zaman sıkılmaz dibine kadarda yaşarsınız seksi. Teşekkür ederim @TAKSİM MELTEM bana kapını açtığın için