Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.
Kadınların nasıl bu kadar çok zevk aldığını soruyorlar. Parmağınızla kulağınızı karıştırdığınızda, parmağınız mı daha çok zevk alır kulağınız mı?❤❤
Ekli dosyayı görüntüle 74115Ekli dosyayı görüntüle 74116
Yırtmadan sakince sevişsek olmaz mı❤Kadınların nasıl bu kadar çok zevk aldığını soruyorlar. Parmağınızla kulağınızı karıştırdığınızda, parmağınız mı daha çok zevk alır kulağınız mı?❤❤
Kadınların nasıl bu kadar çok zevk aldığını soruyorlar. Parmağınızla kulağınızı karıştırdığınızda, parmağınız mı daha çok zevk alır kulağınız mı?❤❤
Harika yakışmış bana göre kulak daha çok zevk alır tatlı kaşıntı olduğu için KaylaKadınların nasıl bu kadar çok zevk aldığını soruyorlar. Parmağınızla kulağınızı karıştırdığınızda, parmağınız mı daha çok zevk alır kulağınız mı?❤❤
Ben o file čorabı caaarrrrtt diye parçalamazmıyımKadınların nasıl bu kadar çok zevk aldığını soruyorlar. Parmağınızla kulağınızı karıştırdığınızda, parmağınız mı daha çok zevk alır kulağınız mı?❤❤
Zevkler karşılıklıdır. Senden alınacak en küçük zevkle bile Everesteki Zirveye ulaşınca alacağın Zevkden daha fazladırKadınların nasıl bu kadar çok zevk aldığını soruyorlar. Parmağınızla kulağınızı karıştırdığınızda, parmağınız mı daha çok zevk alır kulağınız mı?❤❤
"Kulak Metaforu" yazan yöneten zevk alarak oynayan @Kayla hanım
Diyorum işte tam ismini tasıyorsun @capkıncocukZevkler karşılıklıdır. Senden alınacak en küçük zevkle bile Everesteki Zirveye ulaşınca alacağın Zevkden daha fazladır
YIRTMAK MI file deki oluşan ufak noktalardaki yerlerden öpmek isterdim seni her aksesuarını ayrı değerlendirmek Senin için çok özel olurdu benim için
@Rio Yanında yedeğiyle gel ama pleaseBen o file čorabı caaarrrrtt diye parçalamazmıyım
Düşününce sende haklısın birde otaraftan bakmak gerekHarika yakışmış bana göre kulak daha çok zevk alır tatlı kaşıntı olduğu için Kayla
Valla en kısa sürede dedin bak ona göreHarikasın güzellik herzamanki gibi en kısa sürede izmirde görüşmek üzere
Olur olmaz mı seni mi kıreceğimmmYırtmadan sakince sevişsek olmaz mı❤
İmkansız gibi ama birgün olursa mutlakaİstanbul a gelirseniz haberimiz olsun lütfen
Yırtmak isteyen yanında aynısınd bir adet getircek amaelim ayağım birbirine dolaşmazsa ben yırtmak isterdim
Beraber ozamanYırtarım dağları enginlere sığmam taşarım
Böyle durumlar için yanımda herzaman yedek file čorap vs bulundururum@Rio Yanında yedeğiyle gel ama please
Evet bu arada file de yakışmış hiç yirtmadim Kayla o anki duruma bağlı olarak değişiklik gösterir.Düşününce sende haklısın birde otaraftan bakmak gerek
getiririm tabiiYırtmak isteyen yanında aynısınd bir adet getircek ama
yakın zamanda istanbul pilanınız var mı ? (olsun bence )!!Kadınların nasıl bu kadar çok zevk aldığını soruyorlar. Parmağınızla kulağınızı karıştırdığınızda, parmağınız mı daha çok zevk alır kulağınız mı?❤❤
Çok Teşekkür ederim Bir gün denk geliriz de karşınızda böyle güzel cümleler kurmak isterim.Diyorum işte tam ismini tasıyorsun @capkıncocuk
❤Olur olmaz mı seni mi kıreceğimmm
Sevgiler saygılarizmire sevgiler
Yedek şart olmazsa olmasıdırBöyle durumlar için yanımda herzaman yedek file čorap vs bulundururum
Olabilir oktayca beyciğim yırtmak serbest ama bilginizeEvet bu arada file de yakışmış hiç yirtmadim Kayla o anki duruma bağlı olarak değişiklik gösterir.
Ya açıkcası ben gelebilirsin sdece görüşmeye gelip dönebilirim cigelip bir kacgün kalmıyorum sebebi benim bir engelli köpeğim var ve 4 kedim onları emanet edebileceğim uzun süreli kimse yok ne yazıkki ama siz gelirseniz kısmetse tanısırızyakın zamanda istanbul pilanınız var mı ? (olsun bence )!!
Zaten denk geldik mi güzel cümleleri duymazsam olmazÇok Teşekkür ederim Bir gün denk geliriz de karşınızda böyle güzel cümleler kurmak isterim.
Yok canım kulağa parmak benzetmesi sdece mantıksl denemeye kapalı ama düşünceye açık bir şey yani bir kulak arkamız kalmıştı olayı bir kulak deliğim kalmıştı benzetmesine dönmesin şaka yapıyorum lütfen yanlıs anlamyınAlınan zevk kulağı karıştıran parmağa bağlı
Uygulamalı olarak göstermem lazım ki tam anlaşılsın
Mesaj alınmıştır. Kayla Hanım serbest üstten mi yandan mı ortadanmi yoksa her türlü mü serbestOlabilir oktayca beyciğim yırtmak serbest ama bilginize
Çorabı tabikisi isteğin yerden yırtmak serbest oktayca beyciğim elbiseyle foto sözümüde yarın tutucam inşallahMesaj alınmıştır. Kayla Hanım serbest üstten mi yandan mı ortadanmi yoksa her türlü mü serbest
Ben olayı yanlış anlamışımYok canım kulağa parmak benzetmesi sdece mantıksl denemeye kapalı ama düşünceye açık bir şey yani bir kulak arkamız kalmıştı olayı bir kulak deliğim kalmıştı benzetmesine dönmesin şaka yapıyorum lütfen yanlıs anlamyın
Olsun olur böyle yanlıs anlamlarBen olayı yanlış anlamışım
Seni görünce kafa başka biyere gitti tabi
Mantıksal olarak sevişelim o zaman.
Paşa paşa yırtarım,paşa paşada yenisini alırımYedek şart olmazsa olmasıdır
Anladım teşekkürler inşallah sorun yok siz Bir işlerinizi halledin de toparlanma telaşı var ya sizin o bakımdan ne zaman isterseniz Kayla HanımÇorabı tabikisi isteğin yerden yırtmak serbest oktayca beyciğim elbiseyle foto sözümüde yarın tutucam inşallah
Ben bennnnnKadınların nasıl bu kadar çok zevk aldığını soruyorlar. Parmağınızla kulağınızı karıştırdığınızda, parmağınız mı daha çok zevk alır kulağınız mı?❤❤
Seni istiyoreeee hemde çokKadınların nasıl bu kadar çok zevk aldığını soruyorlar. Parmağınızla kulağınızı karıştırdığınızda, parmağınız mı daha çok zevk alır kulağınız mı?❤❤
İşte buuuPaşa paşa yırtarım,paşa paşada yenisini alırım
Anladım teşekkürler inşallah sorun yok siz Bir işlerinizi halledin de toparlanma telaşı var ya sizin o bakımdan ne zaman isterseniz Kayla Hanım
Ben bennnnn
Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!