Foruma hoş geldin, Ziyaretçi

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için foruma kayıt olmalı ya da giriş yapmalısınız. Foruma üye olmak tamamen ücretsizdir.

Olumlu Görüşme Yırtıcılar ve Pusu Teknikleri Üzerine

Gilgamesh Çevrimdışı
18 Ağu 2019
141
422
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Aylin:Ay’a ait olan, Aydan gelen, onun ışığını(parıltısını) taşıyan...

Sümer mitolojisinde bir ay tanrısı vardır, ismi Nanna, daha sonraki dönemlerde Sin olarak anılır.

İşte bu Nana’nın kendi özünden gelen bir kızı var. İnanna yada diğer adıyla İştar.

Ayın özünden gelen bu güzel tanrıçamız aşk ve şehvetin vücut bulmuş haliydi.

İşte o zamanlardan beri insanlık.
Mehtaba dalıp, aşk ve şehvet için şarkılar ve şiirler yazdı.

Bu sebebten ötürü
Forumda paylaştığım 100. Mesajı, Ay’ın özünden gelen Aylin hanıma ayırdım.

Efendim; kendisi ile 2 hafta önce yazışmıştık lakin özel işlerimiz ve uzun süren karantina dönemi sebebi ile bayram sonrasına bırakmıştık.

Yasakların tekrardan kalkması ile daha önceden sözleştiğimiz buluşmayı yapmaya karar verdik

Mesajlarındaki sopa tehditlerine karşın; şirin, hanım hanım hanımcık ama enerjik bir pembiş kapıyı çaldı.

Karşılıklı şaraplarımızın içerken
Büyük İskender den Atilla’ya, evrimsel biyoloji den metafiziğe, modern fizikten basketbol maçlarına kadar zamanın nasıl geçtiğini fark etmeden saatlerce muhabbet ettik

Tabi gayet şirin ve sicak kanlı bir hava verdiği için, milletin korktuğu çaki bu muymuş die düşünmedim de değil 🤣

Bu durumdan ötürü gardını düşüren şahsım; ustaca düzenlenmiş bir tuzağa yürüdüğümün farkında bile değildim

Banyoyu kullanmak için müsade isteyen hanım hanımcık kız, bir panter gibi vahşileşti

Daha kıyafetlerimi çıkartmaya fırsat bulamadan avcıma teslim olarak, ilk fırsatta gözlüklerimi çıkartabilmeyi başarsamda; Avcıma direnmek yerine

Boynunu kaplanın dişlerine kaptırmış yaralı bir yavru Ceylan gibi direnmenin boşa olduğunu farkederek sonumu kabullendim

Sevişmenin detaylarına giremiyorum çünkü anlatmak imkansız, deneyip tecrübe etmeniz gerek.

Kıssaca
Referanslarından ötürü Aylin hamımdan beklentim zaten büyüktü ama kendisi bu beklentileri fazlası ile aşmayı başardı.

Kendisine yaşattığı hazlar için çok çok teşekkür ediyorum
images

Gilgamesh Çevrimdışı
18 Ağu 2019
141
422
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
andac Çevrimdışı
25 Mar 2017
609
1,239
Bu kullanıcıyla anlaşma yapmak istiyorsanız, engellendiğini lütfen unutmayın.
Antonius & Kleopatra bulusmus :)
Son bir kaç gündür şahit olduğum (her iki tarafa da ait) postlari düşünerek söylüyorum, muhabbetten sevismeye zaman ayırmakta hayli zorlanmis olabilirsiniz :)
Bir ara Aylin hanim tacindan çıkardığı çiçeğin yapraklariyla Gilgamesh'e şarap da ikram etmiş midir acaba diye dusundum :) Keyifli paylaşım için her iki tarafa da teşekkürler.

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,006
1,048
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
yine bir aylin klasiği tebrikler çarpıldınız

HIDIRR Çevrimdışı

HIDIRR

El şeyini görmeyen kendi şeyi en büyük sanırmış
19 Tem 2019
1,118
1,819
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
valla özlü sözlü bir sevişme olmuş. sevişmenize sağlık

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE VE SAĞLIKLI OLUNCA GÜZEL!
6 Haz 2018
6,115
8,067
Çok keyifli bir anlatım, sevişmenize sağlık :)

@AylinAylin hanımla da tanışmak şart diyorsun :)

Valla bence pek de bir kaybınız olmaz tanışmasanız, neticede bir yurdum kişisiyim ama tanısanız seversiniz diye zannediyorum.
( sevenlerin yalancısıyım, kekleniyorsam da ben masumum 🤣 )

kadikoylu Çevrimdışı

kadikoylu

Biracı
29 Nis 2014
9,187
10,068
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
"When an unstoppable force meets an immovable object" tadında bir deneyim ve paylaşım olmuş. Başta ünlü sopalı Türk düşünürü @AylinAylin e ve sonra da bu güzel paylaşmı bizlere ulaştıran @Gilgamesh e emekleri için teşekkürler...

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Antonius & Kleopatra bulusmus :)
Son bir kaç gündür şahit olduğum (her iki tarafa da ait) postlari düşünerek söylüyorum, muhabbetten sevismeye zaman ayırmakta hayli zorlanmis olabilirsiniz :)
Bir ara Aylin hanim tacindan çıkardığı çiçeğin yapraklariyla Gilgamesh'e şarap da ikram etmiş midir acaba diye dusundum :) Keyifli paylaşım için her iki tarafa da teşekkürler.

Onca yazışmanın üzerine sohbet ateşini harlamasak olmazdı ama sevgili @andac. 🙂

Bu arada yorumuna çok güldüm, şarap şişesiyle kendisini dövmeye kalkmıştım oysa ama siz öyle hayal ettiyseniz öyle kalsın, kimsenin hayallerini yıkmak istemeyiz sonuçta. 🤣

Gilgamesh Çevrimdışı
18 Ağu 2019
141
422
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Görüşmeyi Serengeti Düzlükleri otelinde mi yaptınız mübarek:D

Güzel anlatımın için sana, paylaşım için ikinize de teşekkürler.

malesef ki kendime fazla güvenip, avcımın doğal av habitatında( Avrupa Yakası) buluştuk.

Burada olsa, bu kadar savunmasız yakalayamazdı beni 🤣🤣

Gilgamesh Çevrimdışı
18 Ağu 2019
141
422
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Onca yazışmanın üzerine sohbet ateşini harlamasak olmazdı ama sevgili @andac. 🙂

Bu arada yorumuna çok güldüm, şarap şişesiyle kendisini dövmeye kalkmıştım oysa ama siz öyle hayal ettiyseniz öyle kalsın, kimsenin hayallerini yıkmak istemeyiz sonuçta. 🤣

Sadece şarap Şişesi olsa iyi.Odada bulunan bilumum objeyle tehdit edildim.

En son anahtarlık ile dayak yediğimi hatırlıyorum sonrası yok
.Madurummm 🤣🤣

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Belliki muhabbeti ve de felsefesi bol olan bir görüşme olmuş 🤣; her iki tarafada paylaşım için teşekkürler...

Her ne kadae bir ara kendisini dövmeye ( 🤣 ) yeltensem de evet, felsefesi de muhabbeti de boldu bir zaman dilimi geçirdik. 🤗 Teşekkür geldiği için sopamı saklıyorum. 😂😂

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
yine bir aylin klasiği tebrikler çarpıldınız

Eatağfurullah, kendi çapımda takılıyorum da sevgili @m2016, bu aralar hakkımda türlü söylentiler var zaten chucky, elizabeth, sopa mopa derken bu çarpıldınız lafıyla üç harflilere de gark olmayayım sonra? 😅😅😅

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Aylin:Ay’a ait olan, Aydan gelen, onun ışığını(parıltısını) taşıyan...

Sümer mitolojisinde bir ay tanrısı vardır, ismi Nanna, daha sonraki dönemlerde Sin olarak anılır.

İşte bu Nana’nın kendi özünden gelen bir kızı var. İnanna yada diğer adıyla İştar.

Ayın özünden gelen bu güzel tanrıçamız aşk ve şehvetin vücut bulmuş haliydi.

İşte o zamanlardan beri insanlık.
Mehtaba dalıp, aşk ve şehvet için şarkılar ve şiirler yazdı.

Bu sebebten ötürü
Forumda paylaştığım 100. Mesajı, Ay’ın özünden gelen Aylin hanıma ayırdım.

Efendim; kendisi ile 2 hafta önce yazışmıştık lakin özel işlerimiz ve uzun süren karantina dönemi sebebi ile bayram sonrasına bırakmıştık.

Yasakların tekrardan kalkması ile daha önceden sözleştiğimiz buluşmayı yapmaya karar verdik

Mesajlarındaki sopa tehditlerine karşın; şirin, hanım hanım hanımcık ama enerjik bir pembiş kapıyı çaldı.

Karşılıklı şaraplarımızın içerken
Büyük İskender den Atilla’ya, evrimsel biyoloji den metafiziğe, modern fizikten basketbol maçlarına kadar zamanın nasıl geçtiğini fark etmeden saatlerce muhabbet ettik

Tabi gayet şirin ve sicak kanlı bir hava verdiği için, milletin korktuğu çaki bu muymuş die düşünmedim de değil 🤣

Bu durumdan ötürü gardını düşüren şahsım; ustaca düzenlenmiş bir tuzağa yürüdüğümün farkında bile değildim

Banyoyu kullanmak için müsade isteyen hanım hanımcık kız, bir panter gibi vahşileşti

Daha kıyafetlerimi çıkartmaya fırsat bulamadan avcıma teslim olarak, ilk fırsatta gözlüklerimi çıkartabilmeyi başarsamda; Avcıma direnmek yerine

Boynunu kaplanın dişlerine kaptırmış yaralı bir yavru Ceylan gibi direnmenin boşa olduğunu farkederek sonumu kabullendim

Sevişmenin detaylarına giremiyorum çünkü anlatmak imkansız, deneyip tecrübe etmeniz gerek.

Kıssaca
Referanslarından ötürü Aylin hamımdan beklentim zaten büyüktü ama kendisi bu beklentileri fazlası ile aşmayı başardı.

Kendisine yaşattığı hazlar için çok çok teşekkür ediyorum
images

Forumda lak lak edeceğiz derken sana teşekkür yazısı yazmayı da unuttum sanma @Gilgamesh 🙂

Gecikmeli de olsa idare et...

İnanna benzetmesinin, tarih sever bir dişi kişi olarak beni mest ettiğini söylemeliyim. Ne de olsa İnanna Gilgamesh'in hayatında derin izlere sahip tarihe baktığımızda. 😍😍

Şahsım adına, gerek forumdaki gerekse whatsapp üzerinden yaptığımız kısa da olsa yazışmalardan ötürü keyifli vakit geçireceğimi zaten biliyordum doğrusu ve yanılmadım, yanılmadığını görmek bir insan için muazzam bir ego tatminidir malum... 😎

"Tabi gayet şirin ve sicak kanlı bir hava verdiği için, milletin korktuğu çaki bu muymuş die düşünmedim de değil 🤣

Bu durumdan ötürü gardını düşüren şahsım;
ustaca düzenlenmiş bir tuzağa yürüdüğümün farkında bile değildim

Banyoyu kullanmak için müsade isteyen hanım hanımcık kız, bir panter gibi vahşileşti "

demişsin ya, genel itibarı ile, kurbanlarımı ürkütmeden kendime alıştırmak ve sonra ansızın saldırmak adetimdir 😈 , bundan da galiba ayrı bir keyif alıyorum. 😃😈

Harika sohbetin, harika ev sahipliğin ve sopa tehditlerime sakince katlandığın için, 100. forum mesajını da bana adadığın için çok teşekkürler. 🙏

Beklentini karşılayabildiysem de ne mutlu...

Zopa sever kişiliğine de ayrıca selam ederken, her ne kadar tarihte İnanna Gilgamesh'i lanetiyle sınamış olsa da gördüğün üzere günümüz İnanna'sı sadece sopayla tehdit ediyor diye de şansına şükretmeni tavsiye ederim 😅😅

Tanımaktan çok keyif aldım.

Tekrar denk gelebilmek dileğiyle...

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL! 😍

Sevgiler...

Ha not : Elizabeth başlığını açtığın için gözüm üzerinde. 😈😈😈

Gilgamesh Çevrimdışı
18 Ağu 2019
141
422
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Forumda lak lak edeceğiz derken sana teşekkür yazısı yazmayı da unuttum sanma @Gilgamesh 🙂

Gecikmeli de olsa idare et...

İnanna benzetmesinin, tarih sever bir dişi kişi olarak beni mest ettiğini söylemeliyim. Ne de olsa İnanna Gilgamesh'in hayatında derin izlere sahip tarihe baktığımızda. 😍😍

Şahsım adına, gerek forumdaki gerekse whatsapp üzerinden yaptığımız kısa da olsa yazışmalardan ötürü keyifli vakit geçireceğimi zaten biliyordum doğrusu ve yanılmadım, yanılmadığını görmek bir insan için muazzam bir ego tatminidir malum... 😎

"Tabi gayet şirin ve sicak kanlı bir hava verdiği için, milletin korktuğu çaki bu muymuş die düşünmedim de değil 🤣

Bu durumdan ötürü gardını düşüren şahsım;
ustaca düzenlenmiş bir tuzağa yürüdüğümün farkında bile değildim

Banyoyu kullanmak için müsade isteyen hanım hanımcık kız, bir panter gibi vahşileşti "

demişsin ya, genel itibarı ile, kurbanlarımı ürkütmeden kendime alıştırmak ve sonra ansızın saldırmak adetimdir 😈 , bundan da galiba ayrı bir keyif alıyorum. 😃😈

Harika sohbetin, harika ev sahipliğin ve sopa tehditlerime sakince katlandığın için, 100. forum mesajını da bana adadığın için çok teşekkürler. 🙏

Beklentini karşılayabildiysem de ne mutlu...

Zopa sever kişiliğine de ayrıca selam ederken, her ne kadar tarihte İnanna Gilgamesh'i lanetiyle sınamış olsa da gördüğün üzere günümüz İnanna'sı sadece sopayla tehdit ediyor diye de şansına şükretmeni tavsiye ederim 😅😅

Tanımaktan çok keyif aldım.

Tekrar denk gelebilmek dileğiyle...

HAYAT SEVİ(Şİ)NCE GÜZEL! 😍

Sevgiler...

Ha not : Elizabeth başlığını açtığın için gözüm üzerinde. 😈😈😈

Asıl ben çok teşekkür ediyorum.

Benim gibi konudan konuya atlayarak boş yapan biri için ağız tadı ile dolu dolu muhabbet edecek birini bulmak çok zor, sayenizde oldukça keyifli vakit geçirdim.( işin yatak boyutuna girmiyorum bile 😈😈)

Bilgi birikimi, genel kültürü, hayata karşı duruşu ve insanlara dair görüşü (özellikle hem cinslerine karşı) ile iyi ki tanıdım dediğim ve iyi ki böyleleri de var dediğim sayılı insandan biri.

Beni zopalamadığın için ayrıca teşekkürler 🤣🤣

Elizabeth kim ya, hiç duymadım.
Bir çeşit yemek ismi mi ? 😂

yasakelma80 Çevrimdışı
2 Haz 2009
2,269
2,171
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
müthiş yorum müthiş cevap :)))
klavyelerinize sağlık :)

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Sevebileceğim insanlarla tanışma ihtimalini seviyorum zaten ben :)

Sevebileceğim cümleler kuruyorsunuz yorumlarda :p

Peki, o halde tanışabilmek dileğiyle diyelim. Cümlelerimin beğenilmesi de ayrıca mutluluk verici. 🤗 Çok naziksin sevgili @maviay 🤗

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,006
1,048
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
sen istemeden kimse seni çarpamaz sevgili aylin

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
"When an unstoppable force meets an immovable object" tadında bir deneyim ve paylaşım olmuş. Başta ünlü sopalı Türk düşünürü @AylinAylin e ve sonra da bu güzel paylaşmı bizlere ulaştıran @Gilgamesh e emekleri için teşekkürler...

Sopalı Türk düşünürü?😅😅 Sopalı kelek desek daha makul olabilir belki. 😅 Neyse, Descartes'in de dediği gibi düşünüyorum, öyleyse varım. 🙂

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Görüşmeyi Serengeti Düzlükleri otelinde mi yaptınız mübarek:D

Güzel anlatımın için sana, paylaşım için ikinize de teşekkürler.

Serengeti uzaktı biz de uzay boşluğunu seçtik.🤣🤣🤣🤣 Hah, bana teşekkür etmişsin, o yüzden sana bugün sopa yok. 😅😅😅

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
2,025
2,721
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
Kim bu Aylin????🙄Başka bir zamandan gelmiş olmalı...Bu kesin..Ama,şimdinin öncesi mi?,Yoksa gelecek zamandan mı?☺️

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Sadece şarap Şişesi olsa iyi.Odada bulunan bilumum objeyle tehdit edildim.

En son anahtarlık ile dayak yediğimi hatırlıyorum sonrası yok
.Madurummm 🤣🤣

Ben sana bunu kimseye söyleme dememiş miydim? 😈😈 Anahtalıkla da mı ya, bak onu hatırlamıyorum sevgili mağdur. 🤣🤣

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Asıl ben çok teşekkür ediyorum.

Benim gibi konudan konuya atlayarak boş yapan biri için ağız tadı ile dolu dolu muhabbet edecek birini bulmak çok zor, sayenizde oldukça keyifli vakit geçirdim.( işin yatak boyutuna girmiyorum bile 😈😈)

Bilgi birikimi, genel kültürü, hayata karşı duruşu ve insanlara dair görüşü (özellikle hem cinslerine karşı) ile iyi ki tanıdım dediğim ve iyi ki böyleleri de var dediğim sayılı insandan biri.

Beni zopalamadığın için ayrıca teşekkürler 🤣🤣

Elizabeth kim ya, hiç duymadım.
Bir çeşit yemek ismi mi ? 😂

Cansın, Elizabeth'i unutman harika.🙈🙈🤗

Birikim, kültür ve duruş hakkında bir şey demek bana düşmez ama teşekkürler. Sen de benim için "iyi ki" lerdensin ama olur da bir daha denk gelirsek zopalanacaksın.😅

AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Kim bu Aylin????🙄Başka bir zamandan gelmiş olmalı...Bu kesin..Ama,şimdinin öncesi mi?,Yoksa gelecek zamandan mı?☺

Yok vallahi, şu andan bir yurdum insanı. Uzaylı olduğum da iddia edilmişti bir ama ama valla masumum. 😆😆 Kim olduğumu pek yakında öğrenebilmeni dilerim.😈🙈

LasTRomaNce Çevrimdışı

LasTRomaNce

Mekânım denizler
13 Ara 2019
2,025
2,721
53
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
AylinAylin Çevrimdışı

AylinAylin

6 Haz 2018
6,115
8,067
Böyle bir referans yazısı her pembişe nasip olmaz. Gılgames 'ın edebiyat ve mitoloji bilgisi ile Aylin Hanımın hanımefendiliği kapışır.

Kendisi bizi terk eyledi, gelse de iki edebi / tarihi / Elizabetsel ya da kedizabetsel ( kedizabet i açıklasın 😆 ) atışmalarımız olsa. 😋😋

Hoş yorumunuza teşekkür ederiz efenim, onore ettiniz yine.🙏😘

m2016 Çevrimdışı

m2016

Uslanmaz Can
13 Eyl 2019
1,006
1,048
46
Cinsiyetiniz nedir?
Bay
daha düzelme yok zaten hala uğraşıyorum kısmet bende beklemedeyim zaten çok keyfim yok

Tüm sayfalar yüklendi.

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın yada üye olun!

Forumdan daha fazla yararlanmak için giriş yapın veya kayıt olun!

Kayıt ol

Forumda bir hesap oluşturmak tamamen ücretsizdir.

Şimdi kayıt ol
Giriş yap

Eğer bir hesabınız var ise lütfen giriş yapın

Giriş yap

Tema düzenleyici

Tema özelletirmeleri

Grafik arka planlar

Granit arka planlar